0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: 1 [2] Aşağı git Yazdır
Gönderen Konu: ACIZANE BIR ISTEGIIMIZ OLACAK  (Okunma Sayısı 562 defa)
Vuslata_Ozlem
Tecrubeli üye
**

« Yanıtla #10 : 25 Eylül 2009, 14:54:33 »

Helva yapmak güzel ancak ehil fedekarlar lazım.Malum bir çoğumuz rızkımızın temini için çalışırken arada burayla ilgilenmeye çalışıyoruz.Herkes her zaman müsaid olamıyor.Bu durumlarda biribirimize yardımcı olabilirsek neden olmasın...

bir zaman tayin edilsin demedik tekosin kardes
fakat hemen hemen her gün üyeler gelip burda birseyler paylasmakta
daha canli ve etkili bir sekilde yapilmasinda bu gibi paylasimlar bulunmasinda bir zorluk olmasa gerek
ki biliyoruz hayirli isler basladimi gerisi corap sökügü gibi gelir ins .

fi emanillah
measelam
Moderatöre Bildir   Logged

YANLIZ SANA KULLUK EDER,YANLIZ SENDEN YARDIM DILERIZ
selvi
Yeni Üye
*

« Yanıtla #11 : 25 Eylül 2009, 15:21:54 »

S.A. BAKIN HELE GÜZEL KARDEŞLERİN GÜZEL BİR ÇALIŞMA GAYRETİ İÇİNDE OLMALARINA ..Allah MÜBAREK KILSIN ..BAŞLATMAK SİZDEN YARDIM Allah TAN OLACAK İNŞAAllah...

ORTALIK HENÜZ ALACA KARANLIK İKEN,ETRAFA HAKKIN MESAJLARINI İLETEN SEN OLDUN..KADİRNÂŞİNAZLAR BİLMESELER DAHİ BUNUN BÖYLE OLDUĞUNA YER-GÖK ŞAHİTTİR..SAKIN USUL BİLMEZLERİN TAVRINA BAKIPTA SİTEMKAR OLMA..ETTİĞİN HİZMETİ HALK TAKTİR ETMESEDE HAK BİLİYORYA...
Bişnev
"Nalîna agirî..."
Yeni Üye
*

"Dilimden düğümü çöz"

« Yanıtla #12 : 30 Eylül 2009, 20:19:37 »

S.a

Tefsir dersleri bölümümüzü açtık inş... Buyursunlar  Smiley

гüъεyyε
Üstad Üye

ღνսรlﻪէรενժﻪรıღ

« Yanıtla #13 : 30 Eylül 2009, 22:00:16 »

Allah c.c razı olsun vuslat özelemi kardeşim.

Forma ilk geldiğim zamanlarda yönetici kardeşlerimize bende bu tarz bir öneri sunmuştum. İnş organize olabilirsek böyle bir çalışma yapabiliriz. Ben haftalık bir konu belirleyip bu konu altında sohbet nitelikli bir platform oluşturmayı düşünmüştüm. Sohbet niteliğinde bir çalışma üyelerimizin iştirak etme oranını yükseltebilir kanaatindeyim.

bence de sohbet niteliğinde olursa daha çok ilgi görür daha da güzel olur...

Selâm, saygı ve dua ile...

˙·٠•●  Suskunluğum  asaletimdendir   ●•٠·˙
ubeydullah
Yeni Üye
*

« Yanıtla #14 : 17 Kasım 2009, 17:48:42 »

valla vuslata_özlem kardesimiz doğru söylüyor abiler malesef foruma'a pek fazla hareketlilik yok sanırım artık sitenin biraz elden gecmesi lazım su forum sitesine 3 yıldır üyeyim 3 yıldır aynı gibi bana göre bu sitenin biraz elden gecmesi lazım tabi yinede yönetici abilerim bilir selam ve dua ile....

Sayfa: 1 [2] Yukarı git Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer: