0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1] Aşağı git Yazdır
Gönderen Konu: Ağlamak Bizim Hakkımız Gülmek İse Onların...  (Okunma Sayısı 473 defa)
Şehid Rehber
Huseyni Sevda
Usta Üye

Biz Aşığız Şehadete Kerbela'da Huseyine

« : 06 Ekim 2008, 12:34:54 »

Esselamun Aleykum Aziz Kardeşler

Kardeşler Başlığa Bakıldığı Zaman Şu Soru Akla Gelecektir Neden Ağlamak Bizim Hakkımız Yaw Onlarda Kim Gülsünler...

Evet Öyle Ağlamak Bizim Hakkımız Bu Yazıyı Forum Ahalisi İçin Yazıyorum Ve Aklımı Kurcalayan Bir Soru Varki Bi Türlü Cvp Bulamadım Yardımlarınızı Bekliyorum

Şuanda Öylesi Bir Hazineye Sahibizki Farkında Değiliz "www.vuslatsevdasi.com" Allah Rızası İçin Forumdaki Büütn Bölümleri Her Girdiğinizde Dikkatlice Gözden Geçirin Ve Bakın Hazinenin İçindeki O Güzel Konulara Birde Şunu Soralım Kendimize Bu Forumdaki Yöneticiler Niye Saatlerce Online Hiç İşleir Güçleri Yokmu ?

Değilmi Ama İnsan Düşünür Ama Bizde O Düşünce Kabiliyeti Yok Sanırım Öyleki Forumdaki Onlarca Değerli Konularımız Okunmamaktan Gerilerde Kalmış Ama Tebessüm Dolu Espiri DOlu Konular Top 10 Listesi Gibi Forumda Yer Tutmuş Çokkkk İlginç...ünlemünlem!!

Şimdi Bazen Yönetimdeki Abilerle Hasbihal Ederiz Yahu Derim Neden Forum Böyle Suskun Tamam Suskunlar Meclisidir Burası Ama " SUSKUN " Kelimesini Nasıl Anlayıp Yorumluyoruz Acaba Şöylemi Yoksa " Sadece Giriş Yap Ondan Sonra Hiçbişi Yapma "
Hayır Asla " Madem Böyle Bir Site AÇıldı Madem Bu Kadar Emek Veriliyor O Zaman Herkes Bundan Sorumludur...  Özellikle Tekrar Ediyorum heppimiz Sorumluyuz " Sorumluluğumuzu erteleyemez, devredemez ve yok sayamayız "

Allah Rızası İçin Kardeşler Ben Heppinize Baştada Kendme Diyorum Gelin Sitemize Sahip Çıkalım Az Gülelim Çokça Tefekkür Edip Ağlayalımm Ağlayalım Ama Nasıl AĞlayalımm Yanlış ANlaşılmasın Birlik Olalım Gayri İslami Yayın Yapan Tüm Sitelere Darbe Niteliğinde Çalışalım

Bizler Müslümanız Bizden Cehd Allah'tan Rahmet Bereket Mağfiret

Şidmi Siz Ey Suskunlar Meclisi Allah Rızası İçin Boş Sözlerden Sakınalım Kimliğimize Bir Daha Bakalım Ve Sonra Dönüp İhlas İle Takva İle Samimice Çalışmalarımıza Hız Verelim

Hakkınızı Helal Edin Bilmeyerek Yanlış SÖZLER sarfetmişsem

Esselamun Aleyküm
Moderatöre Bildir   Logged

Mahzûn Yüreklerde Hazin Bir Sevdadır Huseyn
vuslat
Site Yöneticisi

Sözüm tükendi, manayı sessizliğe yükleyip sustum

« Yanıtla #1 : 06 Ekim 2008, 22:54:37 »

''...Allah'tan duamız şudur ki, bizleri yolunda doğruluğun dosdoğruluğunu idrak etmiş kullarından
etmesi ve bizleri her işinde ciddiyyet olan güzide kullarından eylemesidir.'' amin inşAllah.
paylaşımınız ve duyarlılığınız için Allah razı olsun ş.rehber kardeş.

Ya Rebbî! ez Ji bela û zehmetîya, arîkarî te dêxwazîm. Ez xwe davim te...
Xerip
Tecrubeli üye
**

« Yanıtla #2 : 06 Ekim 2008, 23:48:58 »

Aminnnn Allah razı olsun

''Aşkta tıpkı ELİF gibidir, isminde gizlidir ama okunmaz, o olmadan da besmele sese gelmez ,o herşeyin içindedir hiçbir şeyde görünmez...''
mevlana

Sayfa: [1] Yukarı git Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer: