0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1] Aşağı git Yazdır
Gönderen Konu: Amerika Mahkemesi, Hamas'a Destek Olanlara Ceza Yağdırdı...  (Okunma Sayısı 179 defa)
__YaZ_yAğMuRu__
Üstad Üye

« : 28 Mayıs 2009, 09:34:03 »

Amerika, Kutsal Topraklar Kurtuluş ve Kalkınma Fonu liderlerine ceza yağdırdı.

Amerika’daki İslami yardım kuruluşu olan Kutsal Topraklar Kurtuluş ve Kalkınma Fonu liderlerine 15 ile 65 yıl arasında hapis cezaları verildi. Mahkeme, söz konusu kuruluşun Hamas’a 12 milyon dolar aktardığını savunmakta.

BBC’nin bildirdiğine göre Amerika, 11 Eylül saldırılarından sonra, Amerika dışındaki silahlı gruplara maddi destek sağladığı gerekçesiyle kapatmıştı.

Amerika mahkemesi şimdi de Hamas’a maddi destek verdiği gerekçesiyle kuruluşun lideri Şükrü Ebu Bekir’e 65 yıl hapis cezası verdi.

Yardım kuruşunun avukatı ise mahkemeye delilleri sunan kişilerin İsrailliler olduğunu savunuyor. Avukata göre İsrailliler, yardım kuruluşun gönderdiği paralardan sadece Hamas liderlerinin istifade ettiğini mahkemeye delil olarak sunmuşlar.

Ebu Bekir, mahkeme salonundayken “Evet bunu yaptım. Çünkü ben muhtaçlara önem veriyorum” dedi. Hakim ise “Filistin’deki durum, Hamas’a verilen desteği masum göstermez” yanıtını verdi.

Mahkemeye göre Hamas’a destek vermek suçtur. Çünkü Hamas, 1995 yılından itibaren Amerika’nın terör listesinde yer almaktadır.

isra haber                               
Moderatöre Bildir   Logged

Ey Şehadet ünlem
    Bilsem ki ne zaman denk gelecek o gelişin..
    Gelin gibi hazırlanır, güzelce süslenirdim.

http://www.vuslatsevdasi.com/forum/tefsir_dersleri-b199.0/
Vuslata_Ozlem
Tecrubeli üye
**

« Yanıtla #1 : 28 Mayıs 2009, 22:57:20 »

Dünyada aklı başında hiç bir mahkeme, hiçbir avukat, hiç bir yargıç, hiçbir savcı kalmadı mı ya? Bunların adalet ve suç anlayışı da nedir böyle? Ahmaklığın budalalığın bu kadarına da pes. İnsan görünümlü yaratıklar. Çıldırıcam ya. Bu ne pervasızlık!!! Filistin2de çocukalrı kadınları öldürenler adaletten mi bahsediyolarlar, suçtan mı bahsediyorlar.  Allah  Allah  Allah  Allah Aklım hayalim ermiyor benim. Ya ben çok akılsızım ya da buna seyirci olanlar çok akıllı. Angry  Angry  Angry HasbinAllahü ve nimel vekil Ya Hu.

onlar birbirlerinin dostudur ...onlardan bize ne dost  nede hak tanimalarini beklememiz sacmalik
Allah cümlemise akil fikir ihsan etsin!
Amin
Moderatöre Bildir   Logged

YANLIZ SANA KULLUK EDER,YANLIZ SENDEN YARDIM DILERIZ
Sayfa: [1] Yukarı git Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer: