0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1] Aşağı git Yazdır
Gönderen Konu: bakınız ltf  (Okunma Sayısı 275 defa)
VuSLaTaSeVDaLı
VuSLaTaSeVDaLı
Yeni Üye
*

« : 19 Mart 2009, 22:16:30 »

vuslatsevdası abim sizden bir ricam olacak acep vuslatsevdası.com anasayfasındaki media playerden çalan online parçaların url linkini bana verebilirseniz çok sevinirim lazım bana inş.
Moderatöre Bildir   Logged

Bu DevirDe GENÇ OLmak, AteşLer İçinde OLup YANMAKTIR. Bu DevirDe MÜSLÜMAN GENC OLmak, AteşLer İçinde OLupta YANMAMAKTIR...
vuslat
Site Yöneticisi

Sözüm tükendi, manayı sessizliğe yükleyip sustum

« Yanıtla #1 : 19 Mart 2009, 22:42:21 »

VuSLaTaSeVDaLı 
 kardeşim url leri nerde kullanacaksınız. bizim bant limitimiz yeterli olmuyor çoğunlukla. eğer parçaları başka sitede de çalarsanız iki siteye hiç yetmez Smiley
hakkıınızı helal edin ve inş. ilerde limitimizi yükseltirsek sizinle paylaşma yoluna gideriz.
selam ve dua ile.

Ya Rebbî! ez Ji bela û zehmetîya, arîkarî te dêxwazîm. Ez xwe davim te...
VuSLaTaSeVDaLı
VuSLaTaSeVDaLı
Yeni Üye
*

« Yanıtla #2 : 20 Mart 2009, 19:37:40 »

hıım.. anladım evet bende sanmıştım ki parçaları upload ederek urleleri mediada yayınlamışsınız halbuki ftpdenmiş sanırım.
neyse yinede rabbim razı olsun..

Bu DevirDe GENÇ OLmak, AteşLer İçinde OLup YANMAKTIR. Bu DevirDe MÜSLÜMAN GENC OLmak, AteşLer İçinde OLupta YANMAMAKTIR...
VuSLaTaSeVDaLı
VuSLaTaSeVDaLı
Yeni Üye
*

« Yanıtla #3 : 20 Mart 2009, 19:42:57 »

bu arada abim şu bana vermiş olduğunuz çağrıfm21 kodu yanlış veya çalışmıyo sanırım.

Sayfa: [1] Yukarı git Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer: