0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1] Aşağı git Yazdır
Gönderen Konu: BAŞ ÖRTÜM İÇİN  (Okunma Sayısı 174 defa)
yas gülü
Tecrubeli üye
**

ASRA ANDOLSUN İNSAN ZİYAN VE HÜSRANDADIR..

« : 01 Mart 2009, 14:17:50 »

ALDIRMA,

ŞU BAŞINA GELENLERE

ÖNÜNE KONAN ENGELE

YÜREĞİN AÇIK GÖKLERE

ALDIRMA

SENİ ANLAYACAK DÜNYA ALDIRMA!!!

HERŞEY SENİNLE ŞİMDİ , BAHAR VE RÜZGAR , AL ARKANA HİÇ KORKMA

YÜZÜNDE YAĞMURLAR TEBESSÜM EDER

GÜNEŞ HERGÜN SENİNLE DOĞAR..

RENGİNİ GÜLLERDEN ALMIŞ

YÜZÜNÜ YILDIZLAR SARMIŞ

BAŞINDA CENNET GÜLLERİ

ALDIRMA!!!

—-

Aldrıma kardeşim…içimizdeki beyinsizler yüzünden bizi helak etmeyecektir Rabbimiz…

Bizler inançlı gençlik!!!

Müslüman Gençlik olarak üzerimize düşeni her zaman için yapacağız…..ünlem!!

Biz her yapılan haksızlığa karşı çıkan, entellektüel anlayışlı, kaliteli bireyleriz..

dogmalara karşı, düşüncesizliğe-saygısızlığa karşı , bilinçle ,azimle,istekle

yolumuza devam edeceğiz…

ve hakikati elbette anlayacaklar!!!…

başörtüsünü anlayamayan, hanımların kendilerine bahşedilen güzelliği örtmesi mantığını kavrayamayan kişiler ”insanlık” dersi vermeye kalkıyorlar…

arzu,nefis,şehvet içinde yüzen ve ahlaksızlığı kendisine yol seçmiş ve tüm bunları özgürlük kelimesini içi boşaltarak kullanmış kişiler , insanlıktan nasiplerini almamış,alamamış bireylerdir….

hey hat…

ne saçma ne budalaca..ünlem!!

insan İslamı seçmese bile hanımların örtünme keyfiyetine karışmak gibi bir kalitesizliği nasıl gösterir?ünlem…ve bunu yapan kişilere insan mı denir?….

herkes farklı kişiliklerdedir…ve fakat biz bilirizki her kişilik eğitime tabidir..

kendisini ”eğitemeyen” kişilerin karşısındakinin anlamlı duruşunu algılayamaması normal aslında….

BİZLER , BAŞÖRTÜSÜ TAKAN VE BAŞÖRTÜSÜNÜ Allah’IN İNSANA BİÇTİĞİ EN UYGUN KORUNMA BİÇİMİ OLDUĞUNU BİLEN - ANLAYAN KİŞİLERİZ…

VE HİÇKİMSE BU UĞURDA DAHA FAZLA TAVİZ BEKLEMESİN..

Moderatöre Bildir   Logged

HAYAT İMAN VE CİHAT ALNIMIZIN YAZISIII...
mariye
Tecrubeli üye
**

« Yanıtla #1 : 01 Mart 2009, 19:22:28 »

BİZLER , BAşöRTüSü TAKAN VE BAşöRTüSüNü Allah’IN İNSANA BİÇTİğİ EN UYGUN KORUNMA BİÇİMİ OLDUğUNU BİLEN - ANLAYAN KİşİLERİZ…

VE HİÇKİMSE BU UğURDA DAHA FAZLA TAVİZ BEKLEMESİN..
   Allah razı olsun inş kardeşim

İnşirâh…İnşirâh…İnşirâh…Hâra düştüm,dilime kan değdi yüreğime od.Dâra düştüm Ey Rab bana bir inşirah .....Ah-u efgânımı bir
dinleyiver, bu gece çok karanlık…katran karası olmuş göğsümü bir açıver…Daraldım…Bir bakıver..
yas gülü
Tecrubeli üye
**

ASRA ANDOLSUN İNSAN ZİYAN VE HÜSRANDADIR..

« Yanıtla #2 : 07 Mart 2009, 19:17:21 »

amin inşş Allah razı olsunn..

HAYAT İMAN VE CİHAT ALNIMIZIN YAZISIII...
Sayfa: [1] Yukarı git Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer: