0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: 1 2 [3] Aşağı git Yazdır
Gönderen Konu: Batman kutlu dogum programına tüm halkımız Davetlidir  (Okunma Sayısı 1347 defa)
vuslat
Site Yöneticisi

Sözüm tükendi, manayı sessizliğe yükleyip sustum

« Yanıtla #20 : 20 Nisan 2010, 14:41:00 »

vuslatsevadalıları adına bir pankart açma fikri aklıma yattı acaba öyle mi yapsak???
ciddi olamazsın kardeş Smiley

Bence öyle bir şey yapmayın. Onun yerine vuslatsevdasi.com üyelerinin yerine avazın çıktığı kadar Tekbir çekip salavatlar getir Smiley
Moderatöre Bildir   Logged

Ya Rebbî! ez Ji bela û zehmetîya, arîkarî te dêxwazîm. Ez xwe davim te...
cürmümile
Bırakın savaşçı onuruyla ölelim!
Üstad Üye

Ümmetimin SUSKUNLUĞUNU Sana şikayet ediyorum...

« Yanıtla #21 : 20 Nisan 2010, 14:50:26 »

şaka yaptık abi yaaaaa
tamam ben bir vuslatsevdalı üyelerden gelemeyeceklerden biri için sesimi yükselteceğim
(herkes böyle yapsın İnşaAllah Smiley Smiley)
VAllahi ben boğazımı patlatsam da sesimi farkedecek şekilde yükseltemem.çünkü o kadar kalabalık olacak ki bizim sesimiz kaybolacak İnşaAllah

ALİ İMRAN 191. Onlar, ayakta dururken, otururken, yanları üzerine yatarken (her vakit) Allah’ı anarlar, göklerin ve yerin yaratılışı hakkında derin derin düşünürler (ve şöyle derler:) Rabbimiz! Sen bunu boşuna yaratmadın. Seni tesbih ederiz. Bizi cehennem azabından koru ünlem
hüsnü
Yeni Üye
*

« Yanıtla #22 : 20 Nisan 2010, 15:40:53 »

rübeye kardeş seni öne alırlar. seni kameraya alırlar. yaşadın
cürmümile
Bırakın savaşçı onuruyla ölelim!
Üstad Üye

Ümmetimin SUSKUNLUĞUNU Sana şikayet ediyorum...

« Yanıtla #23 : 20 Nisan 2010, 15:53:16 »

rübeyye kardeşimin bir işi yok da beni mi öne alacak? ordaki havayı teneffüs edelim de arkada da olsak bir şey olmaz

ALİ İMRAN 191. Onlar, ayakta dururken, otururken, yanları üzerine yatarken (her vakit) Allah’ı anarlar, göklerin ve yerin yaratılışı hakkında derin derin düşünürler (ve şöyle derler:) Rabbimiz! Sen bunu boşuna yaratmadın. Seni tesbih ederiz. Bizi cehennem azabından koru ünlem
_uMuT_
Mir Üye

seven sevilene tabi olur.

« Yanıtla #24 : 23 Nisan 2010, 20:42:14 »

Vuslatsevdaslilardan oraya gidemeyecek şanssızlar emin olun çağrı tv den o heyecana ortak olacaklardır. Ordaki manevi hava kadar olmasada yinede faydalanacaklardır inşAllah.

(dualar sana filistin)
гüъεyyε
Üstad Üye

ღνսรlﻪէรενժﻪรıღ

« Yanıtla #25 : 23 Nisan 2010, 22:30:34 »

zaten bugün bizlere uyarılarda bulundular ... görev yerinizden ayrılmayacaksınız diye... istesem de sizi öne geçiremem Smiley   benim kıyak yapmamı unutun artık   Smiley

˙·٠•●  Suskunluğum  asaletimdendir   ●•٠·˙
Sayfa: 1 2 [3] Yukarı git Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer: