0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1] Aşağı git Yazdır
Gönderen Konu: Bedava mesaj(ücretsiz her şebekeye mesaj atma)  (Okunma Sayısı 1748 defa)
H@B!BE_XUD@
Yeni Üye
*

« : 29 Ocak 2009, 16:20:30 »

uzun zamandır paylaşmak istiyordum kısmet bu güneymiş.
işinize yararmı bilmem ama benim işime yarıyor kontörsüz kaldığımda   Cheesyücretsiz mesaj atabiliyorum  bu internet adresinden.

Evet her yöne her hatta bedava ve sınırsız sms ( mesaj ) göndereceğiz.

öncelikle  http://tr.wadja.com/   adresine giriyoruz.

siteye girdikten sonra sitenin sağ bölümünde kayıt formu var ( aşağıdaki resim ) zaten hemen dikkatinizi çekcektir. Bu formu kendimize göre dolduruyoruz ve resimde kırmızıyla gösterdiğim  join wadja tuşuna tıklıyoruz.

Join Wadja butonuna tıkladıktan sonra sms gönderebilmemiz için üyelik aktivasyonunu yapmamız lazım bunun için üye olduğumuz mail adresimizin gelen kutusuna bakıyoruz.

İşte mailimiz  gelmiş mailimize   giriyoruz

Mailimize girince  üstteki resimde olduğu gibi  yazan bir bölüm var  oradaki  kırmızıyla işaretlediğim linke tıklıyoruz

Ve aktivasyon işlemimiz tamamdır.

şimdi Mesajlarımız nasıl göndereceğimize bakalım…

Aktivasyon linkine tıkladıktan sonra  karşımıza tr.wadja.com  sitesi açılcaktır  ve aktivasyon kodumuzu onayladığımızı belirten bir yazı yazcaktır

Sonrasında tr.wadja.com sitesindeyken ve  siteye kullanıcı adımız ve şifremizle giriş yapmışken sitenin üst Bölümde Bulunan  MESSAGİNG ‘in yan tarafındaki  aşağı yönlü oka  yıklıyoruz çıkan bölümde OLUşTUR ‘a tıklıyoruz ( Resimdeki Gibi )

Sonrasında gelen sayfada Sms bölümüne tıklıyoruz ve resimdeki gibi telefon TO ‘ ya gönderilecek telefon numarası başında ülke koduyla beraber  yazıyoruz  alttaki büyük kutucuğa da mesajımızı yazıyoruz. Son olarak da Sent ‘ e tıklıyoruz sms’iniz  gitmiştiR  :angel: güle güle  kullanın

Not : Wadja bir üyeliğe günde sınırlı bi miktar sms verir  ancak siz wadjaya 2-3 kez üye olursanız  her üyeliğiniz için ayrı sms kotanız olcaktır )

NOT: to yazan yere numarayı yazarken +90   başlanmalıdır....
örnek: +90544 569 65 97 yani numaranın başına +90 yazmak gerekiyor...

inşaAllah işinize yarar wesselam...

Moderatöre Bildir   Logged

İslâmiyet güneş gibidir; üflemekle sönmez, gündüz gibidir; göz yummakla gece olmaz. Gözünü kapayan yalnız kendine gece yapar.(ÜSTAD)
eneahmet
Yeni Üye
*

« Yanıtla #1 : 13 Şubat 2009, 18:50:21 »

kardeş bi sakıncası yok mu
ImNotMerciful
Yasanılmayan Yolda Ölunmez kı......
Yeni Üye
*

Suskunluqun bedelı caresızlıqın dıyetıdır...!

« Yanıtla #2 : 29 Mart 2009, 20:49:15 »

qenelde boyle ıslerın bı bedelı oluyor.. Sanmıyorum kı normal karsılıksız olsun..
qenede bılqılendırdıqınız ıcn Allah (c.c.) razı we memnun olsun...

Anlayısım Yok ...
       Anlatasımda Yok...
ÂmâK-ı HâYâL
. . . Lâ €dri . . .
Usta Üye

/ Kâlb-i Hâmuş /

« Yanıtla #3 : 30 Mart 2009, 13:22:08 »

Not : Wadja bir üyeliğe günde sınırlı bi miktar sms verir  ancak siz wadjaya 2-3 kez üye olursanız  her üyeliğiniz için ayrı sms kotanız olcaktır )  Smiley

Paylaşım için Allah razı olsun..Benim işime degilde arkadaşlarımın işine eminim çok yarayacaktır..  =)

Özlemek, AşK'ın Manası.. Özlenilmek, Makamıdır
damla 8
Yeni Üye
*

« Yanıtla #4 : 31 Mayıs 2009, 07:15:44 »

Çok şükür hiç kontür sorunum oolmadı Smiley
Böyle programların güvenli olduğunu sanmıyorum öyle olsaydı kimse kontür almazdı ;)
paylaşım için yine de teşekkürler Smiley Smiley

Dökülen tüm yaşlarım için pişmanlığım yok...
Aldatışlarının bedeli benim gitmem...
Mazideki tüm seni sileceğim sana dair bir hiç kalacak aklımda...
Loş ışıkta gördüğüm hayaller yalan...
Arkamı bile dönemem artık gidişim sen içimdeki sen son...
                                K. Gür
hamne
Usta Üye

« Yanıtla #5 : 30 Haziran 2009, 23:18:39 »

bak şimdi....nerden girdim bu sayfaya aleyhillane soldan soldan dürtüyor ... Grin
iyide bedeli ağır olur gibi geliyor... bunu öne sürenler kepçeyle almasın ,,;
yaw.....genelde kontursuz kalırım.. Roll Eyes
naapsakki?ünlem... Undecided
üfff Huh? Roll Eyes

''Ne mutlu Hanne gibi adayanlara ünlem
Ne mutlu Meryem gibi adananlara ünlem
Ne mutlu Zekeriya (a.s) gibi bahçıvanlara ünlem
Ne mutlu Yahya ve İsa (a.s) gibi (manevi kurban) kurbanlara ünlem''
Sayfa: [1] Yukarı git Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer: