0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1] Aşağı git Yazdır
Gönderen Konu: bilgisar yardımı  (Okunma Sayısı 457 defa)
MERXAS
MERXAS
Site Yöneticisi

RABBİM BİZİ KENDİNE DOST SEÇİNCEYE KADAR YAŞAT

« : 31 Ekim 2009, 08:46:31 »

WordPerfect'in yardim hattinda banda alinmis bir telefon konusmasi. Bu konusma sonrasi help desk
elemani isinden kovuluyor. Kovulduktan sonra da sirketi kendisini "Gerekcesiz" isten cikardigi icin
mahkemeye veriyor. Iste Telefon Konusmasi :
* Yardim hatti, buyurun, nasil yardimci olabilirim?
* Bir sorunum var.
* Nasil bir sorun?
* Yazi yaziyordum, birden butun kelimeler gitti?
* Gitti mi?
* Yok oldu!
* Ekranda su anda ne goruyorsunuz?
* Hicbir sey.
* Hicbir sey mi?
* Yazdigim hicbir sey ekrana cikmiyor.
* Hala Wordperfect programinda misiniz yoksa programdan ciktiniz mi?
* Bunu nereden bileyim?
* Ekranda bir "C" harfi goruyor musunuz?
* Bir "hece" mi...
* Bos verin. Ekranda yanip sonen bir cizgi var mi?
* Soyledim ya hic bir sey yazmiyor.
* Monitor ustunde yanan bir lamba var mi?
* Monitor ne?
* Ekrani olan yer, televizyon gibi... Calistigini gosteren kucuk Bir lamba var mi?
* Bilmiyorum.
* Monitorun arkasina bakin, oraya bir elektrik kablosu giriyor olmasi lazim. Gorebiliyor musunuz?
* Evet.
* Harika, o kabloyu takip edin duvarda elektrige bagli mi bana soyleyin.
* Bagli
* Harika. Monitorun arkasina bakinca bagli olan tek kablo mu gordunuz, yoksa iki tane mi?
* Gormedim.
* Tekrar bakar misiniz, ikinci bir kablonun da bagli olmasi lazim.
* Evet buldum.
* Tamam, simdi onu takip edin bilgisayara bagli mi diye bakin.
* Kabloya ulasamiyorum.
* Ulasmayin, bagli mi diye bakabilir misiniz?
* Olmuyor.
* Bir seyden destek alip egilip bilgisayarin arkasina baksaniz....
* Egilmek dert degil, karanlik oldugu icin bakamiyorum.
* Karanlik?
* Ofisin isIklari kapali, pencereden gelen isIk yetmiyor.
* Ofisin isIklarini yakin.
* Yanmaz.
* Neden?
* Elektrikler kesIk.
* Elektrikler mi kesIk. Tanrim...ünlem(kisa bir sessizlik)
* Bilgisayarin kutusu, kitaplari her seyi duruyor mu?
* Evet dolapta.
* Simdi bilgisayari sokun , aynen aldiginizdaki gibi paketleyin ve aldiginiz dukkana iade edin.
* Durum bu kadar kotu mu?
* Korkarim oyle!
* Peki tamam. Onlara ne diyecegim?
* "Ben bilgisayar kullanamayacak kadar aptalim" diyeceksiniz...
Moderatöre Bildir   Logged

GİDENLER HÜSEYNİ İŞ YAPMIŞTIR KALANLAR ZEYNEBİ İŞ YAPMALIDIR YAPMAYANLAR YEZİDİDİR....
MERXAS
MERXAS
Site Yöneticisi

« Yanıtla #1 : 31 Ekim 2009, 08:57:04 »

İlyas ile Temel karşılıklı oturmuşlar sohbet ediyorlarmış. Konuşma sırasında iş kimin daha zeki olduğuna gelip dayanmış ve iki uşak birbirine bilmece sormaya karar vermiş. İlk bilmeceyi İlyas sormuş: - "Saridur, kafestedur, öter... Pu nedur, pill bakayrum..." Temel hemen, "Kanaryadur" cevabını yapıştırmış. Fakat İlyas hayır anlamında kafasını kaldırır. Temel, birbiri ardına bütün kuşların adını sayıp döker. Fakat her seferinde İlyas hayır deyince pes etmek zorunda kalır. İlyas büyük bir sevinç içinde, - "Haçan insan hamsiyu pilmez mu?" deyince Temel hemen atılır. - "Hamsi saru değuldur ki?" - "Boyamuşumdur.." - "Kafeste midur?" - "Koymişumdur.." Temel şaşırır: "Peku öter mu hamsi?" - "O da aldatmacasıdur işin daa!.."

GİDENLER HÜSEYNİ İŞ YAPMIŞTIR KALANLAR ZEYNEBİ İŞ YAPMALIDIR YAPMAYANLAR YEZİDİDİR....
MERXAS
MERXAS
Site Yöneticisi

« Yanıtla #2 : 31 Ekim 2009, 08:57:48 »

Temel ile Dursun iddialaşıyorlarmış "Ben daha iyi dalarım" diye. Temel: - "Haçan ben 25 m'den denize dalarum da bana mısın demem." Dursun itiraz eder: - "Yok yapamazsın!" Derken Temel: - "Gel uşağım, sana ispatlıyacağum." diyerek çıkar 25 m. yüksekliğe ve cumburlop dalar çıkar bir anda. Dursun iddiayı daha ileri götürür: - "Haçan ben de 30 m.'den denize dalarum da bana mısın demem." Temel itiraz eder: - "Yok yapamazsin!" Derken Dursun: - "Gel uşağım, ben de sana ispatliyacağum." diyerek çıkar 30 m. yüksekliğe ve cumburlop dalar çıkar o da. Temel kızarak iddiayı daha ileri götürür: - "Ula ben şu dolu kovaya 2,5 m.'den dalarım.". Dalardın, dalamazdın derken çıkar Temel 2,5 m. yüksekliğe ve su dolu kovaya dalması ile çıkması bir olur. Ne de olsa Temel iyi bir dalıcıdır. Dursun da kızarak iddiayı arttırır: - "Ula ben de şu dolu kovaya 3 m.'den dalarım." Dalardın, dalamazdın derken çıkar Dursun 3 m. yüksekliğe ve su dolu kovaya dalar ve çıkar. Öfkeden gözü dönen Temel: - "Ben ıslak bir havluya 2 m.'den dalarım." demeye başlar. Dursun her zamanki gibi muhalefeti oynar. Bunun üzerine Temel: - "Getirin bakayım şu ıslak havluyu!" der. Çıkar 2 m.'ye ve balıklama atlar aşağıya. Yere 'Güüüm!..' diye çarpar başını. Sersemlemiş bir vaziyette doğrulurken söylenir: - "Kim sıktı bunun suyunu yahu?"

MERXAS
MERXAS
Site Yöneticisi

« Yanıtla #3 : 31 Ekim 2009, 08:58:46 »

Temel Dallas'taki kuzeni Dursun'u görmeye gitmiş. Dursun Temel'i havaalanında karşılamış. Beraberce dışarı çıkmışlar. Temel bir bakmış 10 metre boyunda bir limuzin! "Uyyy, amma da büyük bu, daa!" Dursun hafifçe gülmüş: "Temel'im burası Amerika! Burada her birşey büyük!" Yola çıkmışlar, Dursun'un çiftliğinin kapısından içeri girmişler. Git git bir türlü eve varmıyorlar. Temel şaşkınlık içinde: "Uyy, amma da büyük çiftlik daaa!" Dursun gene hafifçe gülmüş. "Temel'im burası Amerika! Burada her birşey büyük!" Neyse, akşam olmuş, yemek salonuna geçmisler. Salonun ortasinda kocaman bir masa. Bir ucunda Temel bir ucunda Dursun. Temel Dursun'u taa uzaktan zor seçiyor. "Uyy!" diye bağırmış: "amma büyük masa, daa!" Dursun'un sesi gelmiş "Temel'im burası Amerika! Burada her birşey büyük!" Yemekten sonra Temel'in tuvalete gitmesi gerekmiş. Dursun: - "Temelim, alt kata in, soldan üçüncü kapı" diye tarif etmiş. Temel alt kata inmiş ama sol yerine sağdan üçüncü kapıya girmiş. Orası evin havuzunun oldugu yermiş. Heryer karanlık olduğu için Temel elektrik düğmesini ararken havuza düşmüş. Can havliyle bağırmaya başlamış: - "Sifonu çekmeyiiin!! Sifonu çekmeyiiin!"

kördüğüm
kırıntı
Üstad Üye

inadına özgürlük inadına direniş...

« Yanıtla #4 : 31 Ekim 2009, 15:47:00 »

Cheesy Cheesy güzell emeğine sağlık

...:::Rabb'im tut ki elimden, düşmeyeyim:::...

alina
Tecrubeli üye
**

İyiliği gizlemek, kötülüğü gizlemekten daha üstünd

« Yanıtla #5 : 18 Mayıs 2011, 19:18:25 »

Cheesy Cheesy güzell emeğine sağlık
Sayfa: [1] Yukarı git Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer: