0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: 1 [2] Aşağı git Yazdır
Gönderen Konu: Bir Sorum Var  (Okunma Sayısı 453 defa)
Şehid Renginde
Fî Sebilillâh
Usta Üye

Birgün gelir kavuşuruz.."özgürlüğün gölgesinde.."

« Yanıtla #10 : 18 Haziran 2011, 21:13:35 »

Allah aşkına şu abd ve yahudileri göklere çıkarmaktan vazgeçelim.
Her yerde bunu duyuyorum.Yok her taşın altından abd çıkarmış,yok her nerde birşey olursa yahudi yaparmışşşünlem

Yahu onların bir de "psikolojik savaşı" var! Kendilerini "yenilmez güç" olarak göstermek savaş taktiklerinden biri.. Birçoğumuz da buna kanmakta..

Geçenlerde israil mallarına boykottan bahsederken, bir yakınım Türkiyede yetişen sebze meyve vs.. tohumlarının da israilden geldiğini söyleyerek, boykotun pek işe yaramadığını söylemişti.. Tabi bu konumuz dışında ama şunu söylemek istiyorum.

Acaba hangi akıllı bunu söylemiş, delil istiyorum! alçak yahudilerin teknik alanda güçsüz olduklarını ve savaşta zayıf olduklarını kastetmiyorum.Ancak şu her deliğin altında yahudi var bilmem kim var ifadelerinden UZAK DURMAK ZORUNDAYIZ!

Allahın izni ile Müslümanların asla YENİLMEZ imanları, sabır ve istikametleri o alçakların gözlerini korkutmaya yetiyordur.Bunun meyveleri de ilerde alınacaktır elbet...

SeYYaF Kardeşim;
Hassasiyetiniz için Allah razı olsun, ecrinizi kat kat versin.. Ama şunu unutmayın ki, Filistinin derdiyle dertlenenler aslında, zulme başkaldıran , mazlumun yanında olanlardır..İnanın ki,
Filistinin derdini dertedinenler ve birşey yapamadıkları için ruhları bedenlerinden çıkacak gibi acı hissedenler, Dünyanın her yerindeki Müslümanlar için de aynı şeyi hissetmektedirler.
Ne mazlumun ayrı-gayrısı olur, ne de zulmün..

Bizler için İmad Muğniye ne ise, Abdulaziz Rantisi de odur..

Baki Muhabbetle..
Moderatöre Bildir   Logged

" Anne!
Boyum tamamdır.
Artık Şehid olabilirim.
Dünya benim neyime. . "
SeYYaF
Yeni Üye
*

« Yanıtla #11 : 20 Haziran 2011, 09:37:11 »

Güzel kardeşim Allaha hamdolsun bilinçaltımızda israilin amerikanın yenilmez güç gibi olmadıklarına dair pek bir problemimiz yok, sonuç itibariyle herşeyin üzerinde kudret sahibi mevlamız var, fakat  dünya siyasetini de göz önüne aldığımız da evet yenilmez güç değiller fakat müslümanların karşısında duran en büyük güçler şuan için, afganistana bak, filistine bak, somaliye bak, eritreye bak, keşmire bak, pakistana bak, suuda bak, yemene bak, müslüman kanı dökenler dökülmesine müsaade edenler, dökülmesi için gayret sarf edenler hep onlardır, ayrıca söylediklerimden nasıl amerikayı ve israili göklere çıkardığım anlamını çıkardınız hayret doğrusu, eğer öyle olsaydı derdim ki; "amerika israil süper güç onlarla dalaşılmaz en iyisi gelin birilerinin yaptığı gibi ortak payda da buluşmya çalışalım, uzlaşma yoluna gidelim" derdim ama elhamdulillah ki ne amerikası ne israili ne de bir başka küfür topluluğu ve avaneleri zerre içimizdeki kendilerine ayırdığımız yeri değiştiremezler, Çünkü biliyoruz ki Allah c.c. Zu-ntikam'dır,

Biliyoruz ki;"Onların Planınız mı, Yoksa Allah c.c.'ın planı  mı Muhakkak ki Planların en hayırlısı Allahın planıdır"
İman ediyoruz ki; "Zalimler İstemese de Allah c.c Nurunu tamamlayacaktır"
Tasdik ediyoruz ki;"Sarp ve sağlam kalelerde olsalar bile Ölüm gelip onları bulacaktır"
Biliyoruz ki; "Kafirleri gelmesi pek yakın olan acıklı bir azapla müjdele"
Biliyoruz ki ;"Zalimler Yakında Nasıl Bir İnkilapla yıkıldıklarını Göreceklerdir"
buyuruyor rabbimiz.
Daha söze ne hacet
Fi Emenillah............
Şehid Renginde
Fî Sebilillâh
Usta Üye

Birgün gelir kavuşuruz.."özgürlüğün gölgesinde.."

« Yanıtla #12 : 20 Haziran 2011, 14:50:57 »

ayrıca söylediklerimden nasıl amerikayı ve israili göklere çıkardığım anlamını çıkardınız hayret doğrusu, eğer öyle olsaydı derdim ki; "amerika israil süper güç onlarla dalaşılmaz en iyisi gelin birilerinin yaptığı gibi ortak payda da buluşmya çalışalım, uzlaşma yoluna gidelim" derdim

Estağfirullah, ben özel olarak size yazmadım onu. Ve böyle düşünmediğinizi de biliyorum.
Teşbihte hata olmaz, göklere çıkarmayın derken başka şeyi kastettiğimi siz de anlamış olmalısınız..
Hakkınızı helal edin.
Baki Muhabbetle..

" Anne!
Boyum tamamdır.
Artık Şehid olabilirim.
Dünya benim neyime. . "
Sayfa: 1 [2] Yukarı git Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer: