0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1] 2 Aşağı git Yazdır
Gönderen Konu: Bir Teşekkür Bu Kadar Zormu dur Acaba....?  (Okunma Sayısı 1460 defa)
KeRvAnCaN
Tecrubeli üye
**

« : 03 Nisan 2010, 13:24:20 »

Degerli yönetiçi ve üye kardeşlerim şu dakikadan sonra 18 saat den beri bu sitedeyim yeni bir üyeyim ve 122 adet mesaj attım ve bu mesajlara el emegi yaparak teşekkür alamadım inkar edmeyim cürmümile-merxas-ekremyıldırım ismini unuttum 3 kardeş daha var onun harıcındeki kardeşlerden hiç bir konuya mesaj gelmedi ve şu dakıkadan 16 adet üye var yönetiçi kardeşler en azından isimleri orda duracagına gelen her mesaja teşekkür eder. Sizler en azından yeni gelen üyelerin mesajların teşekkür ederseniz üyenin her zaman bu forma karşı istegi olur
bu benim düşüncem kalplerinizi kırdımsa haklarınızı helal eyleyin
Moderatöre Bildir   Logged

гüъεyyε
Üstad Üye

ღνսรlﻪէรενժﻪรıღ

« Yanıtla #1 : 03 Nisan 2010, 13:33:54 »

sanırım benim de bir teşekkürüm var unutmuşsunuz     Smiley   ....

˙·٠•●  Suskunluğum  asaletimdendir   ●•٠·˙
KeRvAnCaN
Tecrubeli üye
**

« Yanıtla #2 : 03 Nisan 2010, 13:36:07 »

oda güzel  Embarrassed
yazımın için de demiştim zaten 3 kişi var ama isimleri unuttum demiştim

cürmümile
Bırakın savaşçı onuruyla ölelim!
Üstad Üye

Ümmetimin SUSKUNLUĞUNU Sana şikayet ediyorum...

« Yanıtla #3 : 03 Nisan 2010, 15:03:12 »

kervancan abi sonunda isyan bayrağını çektin.

ben de birara içindekiler listesini gösteren bir bölüme baktım orda hiç yorum yazılmamış konular vardı.merak ettim bu mesajları kim göndermişte yorum yazılmamış.baktığımda kim olduğunu biliyor musunuz? BENMİŞİM Sad Angry Sad Angry

ALİ İMRAN 191. Onlar, ayakta dururken, otururken, yanları üzerine yatarken (her vakit) Allah’ı anarlar, göklerin ve yerin yaratılışı hakkında derin derin düşünürler (ve şöyle derler:) Rabbimiz! Sen bunu boşuna yaratmadın. Seni tesbih ederiz. Bizi cehennem azabından koru ünlem
têkoşîn
İnsana en lazım iş, en mühim vazife, Yüce Allah'a karşı muhabbet peyda etmek ve esmasına yapışmaktır
Site Yöneticisi

« Yanıtla #4 : 03 Nisan 2010, 15:26:48 »

Muhterem kardeşim KeRvAnCaN,
Kısmen haklı olsanızda şunuda bilmek gerek birçok kardeşimiz iş-güçten artan zamanla burada faydalı olmaya çalışıyor.Sizde bilirsiniz ki her an forumda yorum yapmak mümkün değil.
Bizlerin temennisi/isteği çok konu açmak değil açılan konuların işlenmisidir/yorumlanmasıdır.Ancak çok konu açılınca bu mümkün olmuyor.Konu çok olunca birçok mesaj aradan kaynayıp gidiyor.

hicr@n
Yeni Üye
*

Birgün gelir kavuşuruz..Özgürlüğün Gölgesinde!

« Yanıtla #5 : 03 Nisan 2010, 15:41:30 »

Selamun aleykum

Sayin KeRvAnCaN kardes,onsekiz saatinizi buraya feda ederek 122 mesaj atmaniza sahsen üzüldüm.
Ben size tesekkür yerine artik durun demeyi tercih ediyorum,durunki paylasimlariniz arada kaynayip gitmesin.
Sonucta el emeginiz var, alinti copy paste yapmakta zordur.
Bizimde gözlerimiz bir yere kadar monitörden okuyabiliyor.Bana göre bu isi tesekkür beklemeden yapmalisiniz..
Sonucta kendi arzunuz ile saatlerinizi burada geciriyorsunuz.Paylasimini yaptiginiz konulardaki insanlarin emeklerini
birde düsünmek lazim,onlarki hicbir beklentileri yok sadece Allah rizasi!
Umarim sizde bana kirilmadiniz,hakkinizi helal ediniz.

Selametle kaliniz..

Beni vurdular ihanet kokan bir şehrin karanlık akşamlarında baba
dünya seninle baktığım yer değil
gurbet yalnız senden uzaklar değil
dünya saç diplerimde çürüyen
gurbet kendimi kendimden savurduğum yermiş baba...
vuslat
Site Yöneticisi

Sözüm tükendi, manayı sessizliğe yükleyip sustum

« Yanıtla #6 : 03 Nisan 2010, 18:43:06 »

Siz ve diğer üye kardeşlerimize bu hayırlı uğraşları için müteşekiliz.

Ya Rebbî! ez Ji bela û zehmetîya, arîkarî te dêxwazîm. Ez xwe davim te...
VuSLaTaSeVDaLı
VuSLaTaSeVDaLı
Yeni Üye
*

« Yanıtla #7 : 03 Nisan 2010, 22:25:14 »

kervancan abim şahsen  ben foruma ancak akşam saatlerinde 2 3 saatimi ayırabiliyorum.  evet yeni üyesiniz paylaşımlarınızı elimden geldiğince görüp okuyorum teşekürlerimi sunuyorumda farkındayım maşaAllah  çok güzel hayırlı konular açıyorsunuz. tabi burada  birazda hicran kardeşimize katılmak gerekiyor herkes bi taraftan bir anda konular üstüste açılınca insan bi an dengesini kaybedip şaşırmış gibi oluyo ne okuyacağını hangi konuya bakacağını bilemiyor böylece yerinde kalmayı tercih ediyor Smiley bide vala ben 2 sayfalık uzun bir konuyu okuyunca gözlerim ağrıyor. Smiley  onun içindirki konuları  biraz yavaştan altan almak gerekiyo..mesela ben sizden daha önce burda olmama rahmen bakın mesajlarıma 176 siz 3 4 gündür burdasınız nerdeyse bana yetişmek üzeresiniz benim sizin gibi üstüste konu açmamamın sebebi sabırla yavaş yavaş gerektiğinde herkesin okuyup anlıyabileceği kadar beğendiğim kardeşleriminde fayda göreceğine inandığım  konuları zamanla tek tek paylaşıyorum..yoksa istesem kopyala yapıştır 1 saate 50 100 konu açabilirim ..:)ama dediğim gibi sabırla azimlice.
selam ve dua ile..

Bu DevirDe GENÇ OLmak, AteşLer İçinde OLup YANMAKTIR. Bu DevirDe MÜSLÜMAN GENC OLmak, AteşLer İçinde OLupta YANMAMAKTIR...
cürmümile
Bırakın savaşçı onuruyla ölelim!
Üstad Üye

Ümmetimin SUSKUNLUĞUNU Sana şikayet ediyorum...

« Yanıtla #8 : 03 Nisan 2010, 22:29:27 »

ben de üst üste konu gönderdim şimdi yorumları bekliyorum. Smiley
tabi çok olmasada şükür yine geliyor en azından okunuyor diye seviniyor insan.
mümkün olduğunca az yer tutacak konuları seçiyorum. ama yine de fazla okunuyor sanmıyorum
bu yüzden ben de kervanCan kardeşime katılıyorum

ALİ İMRAN 191. Onlar, ayakta dururken, otururken, yanları üzerine yatarken (her vakit) Allah’ı anarlar, göklerin ve yerin yaratılışı hakkında derin derin düşünürler (ve şöyle derler:) Rabbimiz! Sen bunu boşuna yaratmadın. Seni tesbih ederiz. Bizi cehennem azabından koru ünlem
VuSLaTaSeVDaLı
VuSLaTaSeVDaLı
Yeni Üye
*

« Yanıtla #9 : 03 Nisan 2010, 22:37:42 »

ben de üst üste konu gönderdim şimdi yorumları bekliyorum. Smiley
tabi çok olmasada şükür yine geliyor en azından okunuyor diye seviniyor insan.
mümkün olduğunca az yer tutacak konuları seçiyorum. ama yine de fazla okunuyor sanmıyorum
bu yüzden ben de kervanCan kardeşime katılıyorum

sendemi e iyi ozaman sende frene bas .. Smiley)))

Bu DevirDe GENÇ OLmak, AteşLer İçinde OLup YANMAKTIR. Bu DevirDe MÜSLÜMAN GENC OLmak, AteşLer İçinde OLupta YANMAMAKTIR...
Sayfa: [1] 2 Yukarı git Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer: