0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: 1 [2] Aşağı git Yazdır
Gönderen Konu: Bir Teşekkür Bu Kadar Zormu dur Acaba....?  (Okunma Sayısı 1460 defa)
cürmümile
Bırakın savaşçı onuruyla ölelim!
Üstad Üye

Ümmetimin SUSKUNLUĞUNU Sana şikayet ediyorum...

« Yanıtla #10 : 03 Nisan 2010, 22:38:37 »

yok ya ben alıştım ama kervancan kardeşim alışmamış
Moderatöre Bildir   Logged

ALİ İMRAN 191. Onlar, ayakta dururken, otururken, yanları üzerine yatarken (her vakit) Allah’ı anarlar, göklerin ve yerin yaratılışı hakkında derin derin düşünürler (ve şöyle derler:) Rabbimiz! Sen bunu boşuna yaratmadın. Seni tesbih ederiz. Bizi cehennem azabından koru ünlem
KeRvAnCaN
Tecrubeli üye
**

« Yanıtla #11 : 04 Nisan 2010, 09:41:36 »

bu yorumlarınız için tek tek hepinize teşekkür ederim

Konuların okunurluğunu sayfa görüntüleme sayısından net olarak görebiliriz... Yorum mesajı eklenmesi çok okunuyor olmasına delalet etmez.

Yeni konu potansiyelinin dezavantajıdır konuların okunmuyor oluşu.

Teşekkür etmek yerine "Allah c.c razı olsun" diyelim kardeşim.

Selâm ve dua ile...

bundan sonrada teşekkür degil Allah razı olsun diyelim kardeşlerim saygılarımla

Şehid Renginde
Fî Sebilillâh
Usta Üye

Birgün gelir kavuşuruz.."özgürlüğün gölgesinde.."

« Yanıtla #12 : 04 Nisan 2010, 14:00:26 »

Konuyu okumadan teşekkür falan edemem Smiley Bu konuyu atana saygısızlık olur.

Üye olduğum diğer sitelerin en bariz özelliği , çok konu atılıyor olmasıdır. Çoğundan da sıkıldım ve burda karar kıldım. Smiley

Az konu atalım ve sindire sindire okuyalım ki, teşekkürü yada dua'yı hakedelim değil mi?

KervanCan bey , ben size topluca teşekkür etsem olur mu :D

(Kötü bi espriydi,kabul ediyorum Grin )

" Anne!
Boyum tamamdır.
Artık Şehid olabilirim.
Dünya benim neyime. . "
KeRvAnCaN
Tecrubeli üye
**

« Yanıtla #13 : 04 Nisan 2010, 14:06:42 »

esf kardeş bende size teşekkür ederim

_uMuT_
Mir Üye

seven sevilene tabi olur.

« Yanıtla #14 : 04 Nisan 2010, 18:13:56 »

teşekkür ettikten sonra alkışta çalalım mı?  Smiley
evet yapılan bir işte eğer emek var ise amakı hayalin dediği gibi karşılığını beklediğimiz yer Allah olmalıdır. eyer O nu razı etme gibi bi derdimiz varsa aten O hak ettiğimizi verecektir. tabiki gönül ister ki açılan her konu üzerinde yoğunlaşalım iyice anlayalım her kes fikrini söylesin ama buda mümkün görünmüyor çünkü konu açan arkadaşlar maalesef gereğinden fazla konu açıyorlar buda bazılarının hiç okunmamasına sebeb oluyor. el hasıl eyer biraz öz eleştiri yapıp kabahati kendimizde arasak sonra teşekküre sıra gelir...
ayrıca bu konuyu açtın teşekkür...

(dualar sana filistin)
cebelinur
dogruhabergazetesi.com
Yardımcı Yönetici

ŞİMDİ DUA ZAMANIDIR......

« Yanıtla #15 : 05 Nisan 2010, 20:21:00 »

yahu kaç tane mesaj attık ama isyan bayrağı çekmedik.
eğer açtığımız konuya herhangi bir karşılık verilmemişse demekki kardeşlerin ilgisini çekmemiştir deyip kendimizi teselli ediyorduk Smiley bazen yorum yazmak bile zor geliyor bana. hele hele açılan konuların ilgi çekici yanı yoksa(sayfalarca yazı copy edilmişse direkt es geçiyorum.) bende bakmıyorum.

Kabrin arkası için çalışınız. Hakiki saadet ve lezzet ordadır.
SidaR
Ziyaretçi
« Yanıtla #16 : 08 Nisan 2010, 14:36:49 »

Smiley Paylaşımlar öz, kısa olmaz ve seri bir şekilde konu paylaşılırsa okunmadığını/faydalanılmadığını düşünüyorum. Amacımız, Allah rızası olmalı ve karşılık da ondan beklenilmelidir. Madem Allah rızası için faydalı olmak istiyoruz o halde okunabilecek şekilde paylaşım yapmamız lazım. Yani üst üste bir çok paylaşımda bulunmamak lazım. Öz ve kısa yazı paylaşılması okunması açısından daha faydalı olur lakin bazen okuyorum uzun yazıları gerçekten çok değerli paylaşımlar var okunaya değer paylaşımlar. işte bu tür uzun ve faydalı olabilecek yazıların faydalı olabilmesi için bölüm bölüm ve arayla paylaşılsa daha faydalı olur. çünkü yazı uzun olunca herkesin uzun uzun vakti yok ya da sağlık açısında pc başında fazla duramıyor o yüzden uzun olduğunu gören esgeçebiliyor.
Her yazıya sadece Allah razı olsun diye yazmak da doğru olmaz bence çünkü okumuş olduğun bir yazıya biri ileti atıyor ne yorum yaptı acaba diye açıyorsun sadece Allah razı olsun var bu da vakit kaybı oluyor. Tamam kişinin emeğine karşılık bir teşekkür belki hoşuna gider ama mukafatı Allah'tan beklemek daha güzel olur.
Şahsen ben her okuduğum konuya yorum yazmıyorum kimi zaman ziyeratçi olarak ilgimi çeken yazıları okurum kendim faydalanmaya çalışıyorum RABBİM de o paylaşımlarda bulunan kardeşlerimin mukafatını versin inşAllah.
Şehid Renginde
Fî Sebilillâh
Usta Üye

Birgün gelir kavuşuruz.."özgürlüğün gölgesinde.."

« Yanıtla #17 : 09 Nisan 2010, 18:03:09 »

KervanCan , Bu konuyu attığına bin pişman olmuştur  Grin

" Anne!
Boyum tamamdır.
Artık Şehid olabilirim.
Dünya benim neyime. . "