0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1] Aşağı git Yazdır
Gönderen Konu: Bülent Akyürek'le röportaj..  (Okunma Sayısı 476 defa)
siyahi
Yeni Üye
*

mev'ude..

« : 06 Aralık 2010, 20:47:08 »

MAVİ MARMARA RİSALESİ İLE YENİDEN GÜNDEME GELEN BÜLENT AKYÜREK’LE KISA AMA ETKİLİ BİR RÖPORTAJ YAPTIK…

Röportajımızın Devamı Geniş Detayı İle İnşAllah Yakın Zamanda YAyınlanacaktır

İslamidava.Com : Bize biraz kendinizden söz eder misiniz Bülent Akyürek kimdir ?
-Yirmi dört yıldır kitaplarım yayınlanıyor, hala mı soruyorsunuz? Bu sorunun cevabı googlee….

İslamidava.Com : Eski Ateist Bülent Akyürek’le Şimdiki arasındaki farkı sorguladınız mı ?
Eskiden Allah’ı tersten düşünüp yokluğunun ispatı için çalışırdım, şimdi ona kul almaya gayret ediyorum.

İslamidava.Com : Bu yolculukta ne zaman ben artık yazarım diyebildiniz ?
İlk defa bir okuyucum tarafından dövülürken.

İslamidava.Com : Kitaplarınızı ne kadar sürede yazıyorsunuz? Başka bir deyişle bir Kitabın ortaya çıkması ne kadar sürer?
Zamanın Efendisi adlı romanımı 12 saat, Yılgın Türkler bir hafta, Mavi Marmara Risalesi on gün, İçinizdeki Öküze Oha Deyin dört ay, falan filan…. Bu çok önemli değil. Çektiğim acı ne kadar büyükse kitabımı o kadar hızlı yazıyorum.

İslamidava.Com : Yazmaya nasıl başlarsınız?
Canım yanınca, küfretmek beni sakinleştirmeyince.

İslamidava.Com : Şimdiye Kadar Çıkardığınız Kitaplar Hangileridir ?
Ve Tanrı Ağladı, Cinnetim Cennetimdir, İtin Biri, Yağmur Getiren Fırtına, Zamanın Efendisi, Çöldeki Penguen, Kadınlar Üstüne, Boş Laflar Antolojisi, Seviyordum Söyleyemedim, Yılgın Türkler, Öğlen Namazına Nasıl Kalkılır, İçinizdeki Öküze Oha Deyin vs….

İslamidava.Com : Mavi Marmara Risalesi Hakkında: Neden ROTAMIZ İSRAİL YÜKÜMÜZ C4 ?
42 yaşında bir yayınevi kurdum. Bomba gibi bir ismi olsun istiyordum, derken aklıma bomba gibi bir isim gelince yayınevini kurduk.

İslamidava.Com : Mavi Marmara Olayı’nı nasıl yorumluyorsunuz sizce bir gedik açıldı mı ?
Dünya tam ortadan yırtıldı, bu İslam alemi için bir milattır.

İslamidava.Com : Bu olaydan dolayı Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti’nin dış politikasını nasıl değerlendiriyorsunuz yapılanlar doğru muydu ?
Kitabımda herkesi gerektiği şekilde eleştirdim. Tabi eksikler vardı ama bu şartlarda da ancak bu kadar erkekçe davranabilirdik.

İslamidava.Com : Son zamanlarda bir spekülasyon var, Orada Ölenler İçin Şehit Değil Deniliyor, siz ne düşünüyorsunuz ?
Niye? Yurt dışındaki okullara giden öğretmen uçak kazasında ölünce şehit oluyor da bir gemiye atlayıp ümmet için yardıma koşan gencecik adamların ölmesi şehadet olmuyor mu? Türkçe Olimpiyatlarında bacağım kırılırsa gazi sayılıyorum ama gemiyle gidince….. Değil mi ama. J

İslamidava.Com : Bu kitabı yazmada en çok hangi etken var Mavi Marmara Olayı’nda ?
Gemiyle gidenlerin çoğu arkadaşımdı. Bir de Yüzyıllardır böyle bir erkekliğimiz olmamıştı, heyecanlandım ve kendimi tutamadım, bir parça ben de tarihin tanığı olayım dedim. Bu konuyla ilgili onlarca kitabın yazılması gerekiyor, filmler çekilsin, marşlar yazılsın istiyorum.

İslamidava.Com : Son olarak yaklaşık 12 Bin üyemize bu röportajı duyuracağız onlara söylemek istediğiniz bir şey var mıdır?
On iki bin insan kaç gemiye sığar yav? Bak aklıma takıldı şimdi… Hepsine selam ediyor ve yeni kitabıma destek olmalarını rica ediyorum. Allah’a emanet olun.

Genel Olarak Sorduğumuz Sorular İşlerinin Yoğunluğundan Dolayı Hızlıca Cevap Verdi Allah Razı olsun Kendisinden ..

islamidava.com
Moderatöre Bildir   Logged

Derin uykunun üzerine mahşer boşaltıyorum...

siyahi
Yeni Üye
*

mev'ude..

« Yanıtla #1 : 06 Aralık 2010, 20:48:23 »

B.Akyüreği tanıyan röportajın mahiyetini daha iyi kavrayavaktır. Tanımayanlarsa, tanımaya vesile olsun bu röportaj..

Zira tanınmaya değer birisi..Smiley

Âl-i İmran
Yardımcı Yönetici

“Batın-ı kalp ayine-i sameddir ve ona mahsustur”

« Yanıtla #2 : 06 Aralık 2010, 22:22:24 »

B.Akyüreği tanıyan röportajın mahiyetini daha iyi kavrayavaktır. Tanımayanlarsa, tanımaya vesile olsun bu röportaj..

Zira tanınmaya değer birisi..Smiley

Bülent Akyüreği dobra, bir o kadarda gerçekciliği ve ilginç söylevleri ile tanıyoruz...kitaplarında müteassıp ferlere zaman zaman namüsait cümlelerde kurduğu oluyor...

"İçinizdeki öküze oha deyin" "öğle namazına nasıl kalkılır" "ve Tanrı Ağladı" İsimli
kitapların yazarı Bülent Akyürekten inciler, seçmeler, alıntılar yada özetler ne derseniz deyin.
işte Bülent Akyürek isimli şahsın Yazıları

* Sigara içerek ölmek, modern dünyadaki ölüm biçimlerinden biri bana göre. Sonunda mümin olarak ölmeyeceksek biçimin ne önemi var? Sigara paketlerinin üstündeki "Kısır yapar, öldürür, süründürür..." laflarından hoşlanmıyorum. Bana bu üslupla sigarayı bıraktıramazlar. O zaman ben de "Her nefis ölümü tadacaktır." ayetini hatırlatarak sigaramı zıkkımlanırım.

* Tasavvuf beslenme değil, diyettir. 200 kilo adamlar var ama tasavvuftan beslendiklerini söylüyorlar. 44 kilo, sıfır beden bir faniyim, takdir sizlerin.

* Susmak zikirdir. Dünyaya üç günlüğüne gelip öleceğini bilen zibidi insanoğlu, bir kez la..t kafasını kaldırıp gökyüzüne baksa boyunun ölçüsünü alacak ama...

* Ulusalcılar çok şekerler, bayılıyorum onlara. Koca bir İslam şemsiyesini bırakıp ırkı örgütleyerek batıya karşı çıkabileceklerini sanıyorlar. Oysa Bush'un bir Amerikalı gibi değil Hristiyanca savaştığını görebilseler akıllanacaklar. Ulusalcıların hemen hepsi, kendini öenemli bir kurtarıcı gibi göstermeye çalışan ruh hastası... Egoları tavana vurmuş, parmakları havada, ne kadar çarıklı ulusalcı varsa birkaç rozeti İslam mirasından daha büyük sanıyor.

* Önümüzdeki yıl kişisel gelişim kitaplarını bombalamayı düşünüyorum. İnsanlar dik durunca, gözlük takınca, ayak ayak üstüne atınca başarılı olacaklarını bu kitaplardan öğrendiler. Batının bu alçak kitaplarını bir bir kendi kafalarında paralayacağım inşAllah! Kişisel gelişim kitapları hepimizi dinden, imandan çıkardılar. Dinde dik drumak, dik gezmek, kibir yasaklanmıştır ama kişisel gelişim kitapları bunları öğütler. İslam'da üstünlük takvadadır fakat kişisel gelişimcilere göre karizmadadır... Kitabımın  adı "Pozitif Olun E..k Sıpaları" olacak. Ulusalcılar gibi saç uzatıp ortalarda zıplamıyorum, batının zehirli fikirlerine panzehir üretmekle meşgulüm...

* Dünyaya Ahmedi Nejat'ın karısı olarak gelmek ev ona milyonlarca çocuk doğurmak isterdim!  Smiley Smiley

İntizarınla çöller deli divaneydi, Firkatin bir kor idi, Alev idi dile ey YAR …
Qum_Feenzır
Tecrubeli üye
**

Ya eyyühel müddessir! Qum feenzir!!

« Yanıtla #3 : 07 Aralık 2010, 00:42:23 »

OOOHHAA OOOHAAA!
oha içimizdeki öküüzz oha.ünlem

Her gün Aşura bize!
Her yer Kerbela bize!
Şehadet iftixardır..
Hüseyin Rehber bize..ünlem!
siyahi
Yeni Üye
*

mev'ude..

« Yanıtla #4 : 07 Aralık 2010, 18:48:51 »

Bir kaç kitabını okumuşluğum var. Evet haklsınız ahlakı biraz bozuk. Önemsiz konularda sayfalarca kelam karalayabilir.Hatta diğer kitaplarını almaya çekiniyorum bu kadar açıklıkla karşılaşabilrim diye..Eleştiriden azad demiyorum.
Lakin hekaza cesaretli, açık görüşlülüğü ve fikirleri de var.
Röportajlarındaki ve makalelerindeki açık eleştirileri beni onun kalemini sevmeme vesile oluyor. 
Ben ciddiyetini alıyorum, ciddiyetsizliğinden öte.. Galiba bu yanı ağır basıyor ve seviyorum B.Akyürek kalemini..

mizgina_islam_
Usta Üye

« Yanıtla #5 : 08 Aralık 2010, 00:37:25 »

islami davada doğru dürüst üye yok nasil oluyorda 12 bin üye bulunuyor benim aklim almiyor
Şehid Renginde
Fî Sebilillâh
Usta Üye

Birgün gelir kavuşuruz.."özgürlüğün gölgesinde.."

« Yanıtla #6 : 08 Aralık 2010, 12:19:53 »

islami davada doğru dürüst üye yok nasil oluyorda 12 bin üye bulunuyor benim aklim almiyor

Cheesy bravo, hiç güleceğim yoktu Smiley

Üye olanların hepsi İslami Dava'da mı ki abi?

Çoğu bi eser almak için falan üye olup bir daha uğramıyor Smiley

" Anne!
Boyum tamamdır.
Artık Şehid olabilirim.
Dünya benim neyime. . "
Şehid Renginde
Fî Sebilillâh
Usta Üye

Birgün gelir kavuşuruz.."özgürlüğün gölgesinde.."

« Yanıtla #7 : 08 Aralık 2010, 12:24:05 »

OOOHHAA OOOHAAA!

"oha içimizdeki ö..." derken , Bülent Akyürek'i mi kastettiniz bilmem ama ,

şu artık hiçbirşeyi beğenmeyen ,herşeye bir eleştirmen gözüyle bakan tiplerden sıkıldık..

" Anne!
Boyum tamamdır.
Artık Şehid olabilirim.
Dünya benim neyime. . "
siyahi
Yeni Üye
*

mev'ude..

« Yanıtla #8 : 08 Aralık 2010, 15:18:11 »

Alıntı
OOOHHAA OOOHAAA!

Bu tabir röportajın muhattabına muhtemelen.
Yani öküz B.Akyürek, ve oha diyen sizsiniz.

Öyle ise soylermısınız, yazarın hayatını biliyormusunuz, kaç kitabını kaç röportajını okumuşluğunuz var. Eleştirilecek yönü yok demiyorum, belkide çok..
Ama bu yazılan kesitlerin ( kesit dedim) ardısıra, dilleri sulandıran, takdire şayan güzl kesitlerinide görmezden gelmeyelim.Kalemin savunucusu değilim, lakin bu denli ağır hakaretide haketmıyor.Bir insana hayvan  muamelseinde bulunmak ağırdır. Hele ki, bu insan atesitlikten müslümanlığa geçmişse...

Sayfa: [1] Yukarı git Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer: