0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1] 2 3 Aşağı git Yazdır
Gönderen Konu: Çağrı Tv Test Yayınına Başladı.  (Okunma Sayısı 2501 defa)
VuSLaTaSeVDaLı
VuSLaTaSeVDaLı
Yeni Üye
*

« : 03 Nisan 2010, 23:44:23 »

HSH - Diyarbakır ve çevre illerde yoğun bir ilgiyle dinlenen Çağrı Fm’in internet sitesinde daha önce tanıtım reklamı verilen Çağrı Tv Test yayınına başladı. hepimize hayırlı uğurlu olsun inş..Smiley
2010-04-03   18:29:00

veya

Moderatöre Bildir   Logged

Bu DevirDe GENÇ OLmak, AteşLer İçinde OLup YANMAKTIR. Bu DevirDe MÜSLÜMAN GENC OLmak, AteşLer İçinde OLupta YANMAMAKTIR...
cürmümile
Bırakın savaşçı onuruyla ölelim!
Üstad Üye

Ümmetimin SUSKUNLUĞUNU Sana şikayet ediyorum...

« Yanıtla #1 : 04 Nisan 2010, 10:31:18 »

abe yapıyom olmiiiiii?

ALİ İMRAN 191. Onlar, ayakta dururken, otururken, yanları üzerine yatarken (her vakit) Allah’ı anarlar, göklerin ve yerin yaratılışı hakkında derin derin düşünürler (ve şöyle derler:) Rabbimiz! Sen bunu boşuna yaratmadın. Seni tesbih ederiz. Bizi cehennem azabından koru ünlem
VuSLaTaSeVDaLı
VuSLaTaSeVDaLı
Yeni Üye
*

« Yanıtla #2 : 04 Nisan 2010, 22:15:51 »

olioli önce  dediğim programı bilgisayarına indirip kur sonra aşağıdki     çağrı tv test yayınını  izlemek için tıklyın resmini tık yap sitesine girip izle bu kadar basit de ama şuan yayında deil sanırım ne olsa şimdilik test yayını denemeler yapılıyor  Smiley.

Bu DevirDe GENÇ OLmak, AteşLer İçinde OLup YANMAKTIR. Bu DevirDe MÜSLÜMAN GENC OLmak, AteşLer İçinde OLupta YANMAMAKTIR...
cürmümile
Bırakın savaşçı onuruyla ölelim!
Üstad Üye

Ümmetimin SUSKUNLUĞUNU Sana şikayet ediyorum...

« Yanıtla #3 : 04 Nisan 2010, 22:24:56 »

heee kardeşim bu akşam çağrı fm'ye telefon açtım hem eser istedim hem de sordum neden olmiii diye. bana dedi ki:daha test yayınındadır ileriki günlerde yüklenecek.o zaman izleyebileceksiniz.

ALİ İMRAN 191. Onlar, ayakta dururken, otururken, yanları üzerine yatarken (her vakit) Allah’ı anarlar, göklerin ve yerin yaratılışı hakkında derin derin düşünürler (ve şöyle derler:) Rabbimiz! Sen bunu boşuna yaratmadın. Seni tesbih ederiz. Bizi cehennem azabından koru ünlem
MERXAS
MERXAS
Site Yöneticisi

RABBİM BİZİ KENDİNE DOST SEÇİNCEYE KADAR YAŞAT

« Yanıtla #4 : 05 Nisan 2010, 07:31:58 »

hayırlara vesile olsun korkusuzca sabah akşam acık kalabilir artık Smiley

GİDENLER HÜSEYNİ İŞ YAPMIŞTIR KALANLAR ZEYNEBİ İŞ YAPMALIDIR YAPMAYANLAR YEZİDİDİR....
têkoşîn
İnsana en lazım iş, en mühim vazife, Yüce Allah'a karşı muhabbet peyda etmek ve esmasına yapışmaktır
Site Yöneticisi

« Yanıtla #5 : 05 Nisan 2010, 10:19:35 »

proğramı kurduğum halde bende de açmıyor

гüъεyyε
Üstad Üye

ღνսรlﻪէรενժﻪรıღ

« Yanıtla #6 : 05 Nisan 2010, 10:53:28 »

programı yükledim bende açıldı çok mutluyum bir tv kanalımız var artık...

˙·٠•●  Suskunluğum  asaletimdendir   ●•٠·˙
têkoşîn
İnsana en lazım iş, en mühim vazife, Yüce Allah'a karşı muhabbet peyda etmek ve esmasına yapışmaktır
Site Yöneticisi

« Yanıtla #7 : 05 Nisan 2010, 10:58:40 »

Açmamasının nedeni henuz test yayınının ilk merhalesinde olmalarıdır. Tv kurmak çok kolay bişe olmasa gerek Smiley

Tekoşin abi sen onlarla komşusun, insan bir merak eder, 'test yayını' demişsiniz. ancak ne test var nede yayın var diye bir sorsaydın Smiley

Sorayımda komşuyuz ama radyo bile tam çekmiyor tv nasıl çeksin  Smiley

vuslat
Site Yöneticisi

Sözüm tükendi, manayı sessizliğe yükleyip sustum

« Yanıtla #8 : 05 Nisan 2010, 14:41:14 »

evet şuan yayın izlenebiliyor.

Ya Rebbî! ez Ji bela û zehmetîya, arîkarî te dêxwazîm. Ez xwe davim te...
têkoşîn
Site Yöneticisi

« Yanıtla #9 : 05 Nisan 2010, 14:43:20 »

bende hala açmıyor

Sayfa: [1] 2 3 Yukarı git Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer: