0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1] Aşağı git Yazdır
Gönderen Konu: Can kardeşim!  (Okunma Sayısı 278 defa)
ebu ömer
Yeni Üye
*

« : 06 Aralık 2010, 16:19:18 »

BİSMİLLAHİRAHMANİRRAHİM
ESSELAMU ALEYKÜM KIYMETİ YÜREĞİNDEBİLDİĞİM DEĞERLİ DOSTUM...

Can kardeşim!
 Nasılsın iyimisin.Nasıl geçiyor günlerin,havayı,suyu,karı görebiliyormusun.Yoksa çift camlardan ses gelmiyor mu?azizim.Seni çok özledim kardeşim hemde o kadar çok özledimki yapayalnız kaldım bu  garip diyarda.Sen o soğuk hücre duvarlarıyla halleşirken ben burda kendi girdabımda boğulmaktayım.Son nefesimi nerde veririm bilemem ama aşkıdevran içinde var olmak ve o girdabın içinde kaybolmak istiyorum ,anlıyormusun ey azizim!

Can dostum ünlem
Bazen otobüse binerken seninle geçirdiğimiz o kutlu  günler geliyor aklıma .Tebliğ edebilmek ve birilerine vesile olabilmek için  nasılda otobüsü ayağa kaldırırdık.Herkes bizleri cankulağıyla dinlerdi..Heleki  otobüsteki o liseli gençlerin hidayetine vesile olmuştuk ya.Hani  seninle geçirdiğimiz geceler vardı ya.seherlere kadar uyumayıp islamın hakimiyeti için neler yapabiliriz,bu insanlık ne olacak diye dertlendiğimiz o ıssız geceler.Can kardeşim derdimi dert bildiğin ,o fırtınalı karda bütün sokakları karışladığımız günü  hatırlıyormusun.Ayaklarımızın altı sudan geçilmiyor hertarafımız donuyordu ama yüreğimiz birtürlü donmuyordu kardeşim..Gel gör şimdi candan yiğidim.Evim sıcak ,yolum sıcak, dinlediğimiz marşlar sıcak ama yürekler soğuk.Artık kalplerden ses gelmiyor canım yiğidim.Herkes çok okuyor ama kimse hücre okumuyor.Hücre sadece  iki heceden oluşuyor.Bilincin yerini bilgialıyor,kalemin yerini klavye alıyor.

Can dostum ünlem
Nasıl geçiyor  günlerin, yeni gardaşlarınla aran nasıl.İnanıyorum onlarla halleşiyordursun  ve şehadetin  nabzını tutuyorsunuzdur.Dostum  beni soracak olursan eğer  yılların  birikimini  resmini gönderdiğim suratımdaki hatıralarda okursun.Şimdi kardeşlerimiz oldukça fazla fakat candan dostum yok.Koca toplulukta yapayalnızım kardeşim.Adeta birşirketin personeli gibi programlı herşey.Eller var ama izler yok.Sözler var ama seslere yankı bulacak sözler yok..Olsun be can ; gene yılmak ,yılgın kalmak yok bizlere.Esaret sıralarını aşarak koşacağız arasata.Peygamberin yanına..Peygamber derken ;duydum ki sana yıllar önce  verdiğim peygamber çiçeğini gözpınarındaki yaşlarınla büyütmüşsün.Efendime olan aşkın ve çiçeğin hiç solmasın ey yarenim!

Can dostum ünlem
 satırlarıma son verirken seni,tüm kalbi duygularımla selamlıyor.Acını acım,sevdanı sevda biliyorum.Rüyalarında gördüğün efendime mevlam komşu  eylesin.Seni cennetin havzunda kana kana su içenlerden eylesin.Unutma kardeşim ,.Seninle ahdimiz var .Kim önce şehid olursa  şefaat hakkını  ilk onun için kullanacaktı..Özgür Kudüsde buluşmak ümidiyle Emanet ol.Emanetlerin engüzel sahibi olan Rahmana...kardeşin ebu ömer
Moderatöre Bildir   Logged
Âl-i İmran
Yardımcı Yönetici

“Batın-ı kalp ayine-i sameddir ve ona mahsustur”

« Yanıtla #1 : 06 Aralık 2010, 17:31:11 »

Allah Razı olsun Ebu Ömer abi,çok duyumsayarak yazılmış bir yazı eline sağlık..evet gerçektende evimiz sıcak ,yolumuz sıcak, dinlediğimiz marşlar sıcak ama yürekler soğuk.Artık kalplerden ses gelmiyor herkes çok okuyor ama kimse hücre okumuyor.Hücre sadece  iki heceden oluşuyor.Bilincin yerini bilgi alıyor,kalemin yerini klavye alıyor.
Hürmetler abi..

İntizarınla çöller deli divaneydi, Firkatin bir kor idi, Alev idi dile ey YAR …
ebu ömer
Yeni Üye
*

« Yanıtla #2 : 06 Aralık 2010, 20:10:29 »

Allah razı olsun kıymetli kardeş...
Sayfa: [1] Yukarı git Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer: