0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1] Aşağı git Yazdır
Gönderen Konu: can kardeşimiz ABDULLAH ŞEHİD OLDU RABBİM ONU FİRDEVS CENNETİNDE AĞIRLAR İNŞALLA  (Okunma Sayısı 226 defa)
kanayolculuk
Yeni Üye
*

ŞEHY SAİD TOPRAĞINDAN. ŞEYHİMDEN ALDIM DAVAMI

« : 13 Mayıs 2011, 22:26:15 »

1995 yılında Çeçenistan cihadına katılan ve o günden bu güne Türkiye’ye dönmeyip hayatını Çeçen
kardeşlerinin özgürlük mücadelesine adayan Türkiyeli Müslümanların medarı iftiharı Komutan
Abdullah, Çeçenistan’ın dağlık Vedono bölgesinde Rus işgalcilerle girdiği çatışmada şehid oldu.

16 yıldır cihad meydanlarında her türlü zorluğa göğüs geren Komutan Abdullah, bir çok arkdaşının
şehadetine şahidlik etti. Çeçenistan’da bir çok önemli operasyona imza atan Abdullah, Çeçen
mücahidler arasında en tecrübeli ve en sevilen komutanlardandı.

Şamil Basayev,Hattab, Arslan Mashadov, Ebu Velid, Bilal Ebu Müslim gibi komutanların en yakınındaki
kişi olan Abdullah samimi,cefakar,gayretli ve duygusal bir mücahiddi.

Türkiyeli Müslümanlarla hiçbir zaman irtibatını kesmeyen Abdullah Çeçen cihadının maddi manevi yol
katetmesine büyük katkılar yaptı. Gönderdiği mesajlarda Çeçen kardeşlerine dua ve yardım isteyen
Komutan Abdullah her zaman cephede ön saflarda yer aldı.

Bir çok kez yaralanmasına rağmen cihadı terketmedi. Hastalıklar,zorluklar hiçbir zaman onu
yıldırmadı. O hep nasıl mücahidlere yardımcı olurum diye düşünerek gayret sarfetti.

16 sene sürdürdüğü özgürlük mücadelesini 2 mayıs 2011 günü güzel bir finalle noktadı. Bir çok
kardeşini şehid veren ve Kafkas dağlarında tek başına yabancı mücahidleri temsili sürdüren Abdullah,
Mühenned’in ardından çok arzuladığı şehadete kavuştu .

Şehadeti Tüm İslam alemine ve Türkiye’li Müslümanlara mübarek olsun…
Moderatöre Bildir   Logged
_uMuT_
Mir Üye

seven sevilene tabi olur.

« Yanıtla #1 : 14 Mayıs 2011, 05:13:16 »

Şüphesiz Allah kendisi için yapılmış hiç bir iyiliği zayi etmez. Allah şehadetini kabul etsin katında güzel makamlarda ağırlasın.

(dualar sana filistin)
Âl-i İmran
Yardımcı Yönetici

“Batın-ı kalp ayine-i sameddir ve ona mahsustur”

« Yanıtla #2 : 14 Mayıs 2011, 09:50:34 »

HER YERDEN ŞEHADET HABERLERİ GELİYOR,YERYÜZÜNE SAĞANAK SAĞANAK ŞEHATET NURUU YAĞIYOR,O NURLA YOLLARINI AYDINLATABİLENLERE NE MUTLU...

İntizarınla çöller deli divaneydi, Firkatin bir kor idi, Alev idi dile ey YAR …
Sayfa: [1] Yukarı git Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer: