0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1] 2 Aşağı git Yazdır
Gönderen Konu: Chat kullanan bütün bacılar!!!  (Okunma Sayısı 842 defa)
vuslat
Site Yöneticisi

Sözüm tükendi, manayı sessizliğe yükleyip sustum

« : 08 Mart 2008, 13:35:58 »

Chat kullanan bütün bacılara
*Chat kullanan bütün kizlara!!!(Bir ailenin dagilmasina sebep olan yasanmis aci veren bir olay) *

Bu olay sizlere sahibinin dilinden anlatiliyor.Uzun olmasina ragmen dikkatle okunmasi gereken bir ailenin sebepsiz yere üzücü bir sekilde viran olusunu anlatan bir olay...

Olayi yasayan kiz diyor ki:" Kardeslerim,Esselamu Aleykum ve Rahmetullahi ve Berekatuh Iste sizlere gerçek,aciveren,üzücü,hayati mi yok eden,gelecegimi parçalayan,aile hayatimi öldüren,esimle yollarimizi ayiran hiyake...Ben muhafazakar ve bilinen bir ailenin ahlak ve Islam terbiyesi
üzerine yetistirilmis kiziyim.Hiçbir zaman düsüncesiz yada eglence arayan bir kiz olmadim.

Allah'i kizdiracak bir is yaptigimi hiç bilmem.Beni seven benimde onu sevdigim bana fazlasiyla güvenen iyi bir insanla evlendim.Onunsi marik esiydim hatta ailem ve akrabalarimdan bir çogu bana esimin beni daha önce hiçbir kizin görmedigi kadar simarttigini söylüyorlardi.

Benim esimden birsey isteyipte onun reddedip "hayir"dedigini hatirlamam ondan ne istesem getirirdi.Birgün ona internet kullanmak istedigimi söyledim ilk önce bunun iyi olmadigini,benim için uygun olmadigini söyledi.Kurnazli klarla ona interneti aldirdim ve kötü yönde kullanmayacagi ma dair söz verdim o da kabul etti.(keske kabul etmeseydi.)

Beni internette eglendiren ne varsa mutluluk ve sevinçle oraya girer oldum.Durum öyle hale geldiki esim hergün ise gidiyor bende internete giriyordum hatta onun oldugu vakitlerde.. ama bana ne yaptigimi sormuyordu çünkü bana güveniyordu.Günler geçti,internet kullanan bir arkadasim bana chatten bahsetti:"chat çok eglenceli,insanlar bu programda birbirleriyle konusuyor saatlerin nasil geçtigini anlamiyorsun." dedi.

Chate girdim(keske girmeseydim.)Baslangiçta sadece geçici konusmalar olarak düsünüyordum sonra bir kisi ile tanistim hergün onunla görüsüyor ve konusuyorduk.Yüksekahlaki yla digerlerinden ayirt edilen bir kisiydi daha önce konustugum kimselerden onun gibi olanini görmemistim.Esimi daha önce hiçkimseyi sevmedigim bir sevgiyle sevmeme ragmen saatlerce chat önünde oturuyor ve onunla konusuyordum.Esim geliyor,beni izliyor ve bilgisayarin önünde geçirdigim saatlere kiziyordu.

Bir kisiyi begenmistim ve onunla sadece begeni olarak konusuyordum.Günlerin geçmesiyle durum tersine döndü ve begeni sevgiye dönüstü.Ona esimden daha çok baglandim.Esimin sinirinden kaçip internette onunla konusmaya basladim.Bir keresinde kendimi kaybettim ve esimle kavga ettim.Esim internet aboneligini iptal etti ve bilgisayari evden çikardi.

Esime kizdim çünkü ilk defa bana bu sekilde kizdi onu cezalandirmak için chatte sohbet ettigim kisiyle konusmaya karar verdim.Bana onunla konusmam için yalvarmasina ragmen reddediyordum.Bir gece onu aradim ve telefonda onunla konustum,o andan itibaren esime olan ihanetim basladi.

Esim her evden çiktiginda onu arayip konusuyordum eger esimden bosanirsam benimle evlenecegini vadediyordu ve sürekli onunla bulusmam için yalvariyordu.Onun isteklerinin arkasindan sürüklendim ve onunla bulustum.Bulus malarimiz bir kadinin esine ihanet ettiginde yapabilecegi en
büyük günaha düsene kadar devam etti.Aramizda iliski oldu.

Chatte tanistigim adami sevdim ve esimin beni bosamasina karar verdim.Esimden beni bosamasini istedim."neden? "diye sordu.Aramizda sorunlar çogalmisti ve dayanamiyordum. Esimden hoslanmamaya baslamistim.Esim durumdan süphelendi ve
olayin iç yüzünü arastirdi.Bir keresinde telefonda bir adamla konustugumu farketti.Ona gerçegi söyledim.Bütün olanlarin üzerine esimin bana karsi iyiolmasina karsin onu istemedigimi artik onunla yasamaktan hoslanmadigimi
söyledim.Esim durumu açiga çikarip aileme bildirmedi.

Ben seni seviyorum ama seninle devam edemem Allah senin ve bizim günahlarimizi örtsün.Ailene benimle yasamak istemedigini,birbirimize uygun olmadigimizi farkettigini söylersin dedi.Bununla beraber esimin hoslanmadigi tek sey internetten kaynaklanan basit problemlerdi.Bana kötü muamelede bulunmadi hiçbir kusuru yoktu sadece interneti evde istemiyorum dedi.Kördüm bütün bunlari anca is isten geçtikten sonra görebildim.

Internette tanistigim gencin sözleri esimle ayriligima sebep olmustu.Bana:"Senden baskasindan hoslanmadim.Hayati mda senden daha tatli biriyle karsilasmadim.Sen hayatimda gördügüm en iyi insansin." diyordu ama isin sonunda bu hainin gerçek sözleri beni bir yildirim gibi çarpti.

Dediki:
"Eger evlenirsem tanimadigim yada chat gibi yanlis olan bir yolla tanistigim biriyle evlenmem özellikle de senin gibi yasi büyük ve akilliysa...Eger ben birini istersem chatte tanistigim ve evlenmeyi düsündügüm biri olsa bile küçük bir kizla tanisirim onu istedigim gibi yönlendiririm, senin gibi evlive kocasina ihanet etmis biriyle degil!!!!!...."

Size yemin ederim ki bu söyledigim kelimeler tamamen onun söyledigi gibi,yalan söylemiyorum ne bir kelime arttirdim ne de bir kelime eksilttim.Simdi saskinim intihar etme düsüncesindeyim,bu yazi sizlere ulastiginda intihar edebilirim yada Allah beni hidayete erdirip karanligin yolundan uzaklastirir.Bana zulmeden ve bu olayla hayatimi sarsan kisi ve onun gibilere diyorum ki:

"Birgün gelecek sizde kendi nefislerinizde kiskirtici seylerin insani nasil aldattigini göreceksiniz.Bütün duam Allah'in bana zulmeden kisinin ayni durumdan(kendisi veya ailesinde)sikayet ettigini göstermesidir.Allah'a emanet olun."

Yasanmis bir örnek...Eger masum bir kiz ve iyi niyet bir tarafta,kötü bir adam ve hilesi bir tarafta olursa gerçek karanlik ve korkunç olabiliyor.Allah'a bu kardesimizin sikintisini çözmesi ve tevbesini kabul etmesi için dua ediyoruz.Allah' a olan tevbenin siniri yoktur,herseyi
kusatir.

Alinti

Selam Sevgi ve Dua Ile

***değerli bacılarım lütfen internet kurtlarından uzak durun, ve sakın chat odalarına girmeyin. velevki bu ''islamichat'' islami sohbet odaları olsun... sakın aldanıp girmeyin.
Moderatöre Bildir   Logged

Ya Rebbî! ez Ji bela û zehmetîya, arîkarî te dêxwazîm. Ez xwe davim te...
resule_sevgi
Yeni Üye
*

« Yanıtla #1 : 08 Mart 2008, 20:29:36 »

Allah c.c. razi olsun
bu yazyi baska bir yerde okumustum
selam ve dua ile...

yanliz sana kulluk eder, yanliz senden yardim dileriz!..
vuslatsevgisi
Yeni Üye
*

« Yanıtla #2 : 08 Mart 2008, 22:30:38 »

Bunun gibi yuzlerce mektup örnekleri binlerce olaylar var insanlar aklini kullanmadikca gözünü açmadikca gerçekten islama sarilmadikca hep devam edecek bunlar...

Bugun chat odasi acip sonrada islami hizmet edecegini sanan gaflet icindeki aciz ve bicare insanlar (sozum gerçekten site açip islam için çalisanlara degil) chatten meded ummaya devam ediyorlar.

- Chat odasina giren bir cok kisi tanismak ve karsi cinsden birini bulmak icin giriyor.

- Niyeti evlilik olmasada bir bayan yahut bay oraya girdiginde gayesi kendince mesru buldugu bu pislik ile karsi cinsle sohbet ederek kendini tatmin etmeye calisiyor!!!

- Kasaptan bir parca düser gibi ciger bekleyen kediler gibi chat odasina girerler bir enayi düserde tavlarim misali oralarda dolasiyor.

IYI NIYET ASLA YOK!!

Sinek kücüktür mide bulandirir. Senin kücük gördügün bir cok aileyi yikiyor. Bir cok gencin hayallerini bitiriyor. Zinaya yol actigi icin chat sitesi yapan herkes ahirette agir bir hesap vereceklerdir. Onlarin bu ziyaretci cekme hit kazanma hevesleri yani dünyalik menfaatlerinin bedelini cok agir ödeyeceklerdir..

CHAT MINDARDIR... Hala sitende chat sayfasi mi var?

Iyi birsey yapamiyorsan bari cehennemi garantileyecek isler pesinde kosma

alinti: imdat sezer
slm ve dua ile...
intifada
Tecrubeli üye
**

bu dava çok büyüktür en iyileri feda etmeli...

« Yanıtla #3 : 09 Mart 2008, 00:14:41 »

rabbi rahimim tövbesini ve tövbelerımızı kabul etsin
ve bizi iyi insanlarla karsılastırsın
inşaAllah ibret alanlardan oluruz
rabbi rahimim razı olsun
çok güzel bir paylasım
dualarımla...

SEVGİ PINARI
Yeni Üye
*

« Yanıtla #4 : 14 Mart 2008, 14:23:10 »

Allah tövbelerini kabul etsin belki bu onun için bi uyanıştı ve uyandıda Allah taala hiç bir bacımızı o duruma düşürmesin Cry
_uMuT_
Mir Üye

seven sevilene tabi olur.

« Yanıtla #5 : 09 Eylül 2008, 16:28:53 »

en büyük chet tehlikesi sanırım canfrokta oluyor ve sözde islami olan bi odaya takılıyorum bende ama heyhat orda olan rezillikleri anlatmaya kalksam haftalar sürer...
ne işi var bi bayanın chet odalarında adı ne olursa olsun islami gayrı islami sonuçta erkekle konuşuyorsun haram olan bir cürüm işliyorsun rabbim hepimizi özelliklede bacılarımızı korusun....

(dualar sana filistin)
kuranehli
Üstad Üye

"Ey örtüsüne bürünen kalk ve uyar"

« Yanıtla #6 : 09 Eylül 2008, 17:07:27 »

Allah razı olsun abi.çok anlamlı ve düşünülmesi gereken bir paylaşım.Herkesin dikkat etmesi gereken husular.

selam ve dua ile

¥üяєğiм∂є вiя  нicrαn yαrαsı vαя...ünlem
têkoşîn
İnsana en lazım iş, en mühim vazife, Yüce Allah'a karşı muhabbet peyda etmek ve esmasına yapışmaktır
Site Yöneticisi

« Yanıtla #7 : 01 Mayıs 2009, 15:59:37 »

Güncelleme

hamne
Usta Üye

« Yanıtla #8 : 14 Mayıs 2009, 14:31:51 »

Dediki:
"Eger evlenirsem tanimadigim yada chat gibi yanlis olan bir yolla tanistigim biriyle evlenmem özellikle de senin gibi yasi büyük ve akilliysa...Eger ben birini istersem chatte tanistigim ve evlenmeyi düsündügüm biri olsa bile küçük bir kizla tanisirim onu istedigim gibi yönlendiririm, senin gibi evlive kocasina ihanet etmis biriyle degil!!!!!...."

ahmak!!...yusuf'ların olmadığı bir çağdada ancak sizin gibiler cirit atar...bunu baştan söyleseydinde o şahsı o anda orda doğrultsa idin ya bari...kendine yapılmasını istemediğini sen ne yaparsın..hem düşen hem düşüren virüs!....
maalesef...bu tip vakalar öyle çokki...züleyha lar yok değil çağımda lakin yusuf yüzlüler yok gibi....iffet erozyon rabbim sen lutfet yeniden....

''Ne mutlu Hanne gibi adayanlara ünlem
Ne mutlu Meryem gibi adananlara ünlem
Ne mutlu Zekeriya (a.s) gibi bahçıvanlara ünlem
Ne mutlu Yahya ve İsa (a.s) gibi (manevi kurban) kurbanlara ünlem''
kusva
Yeni Üye
*

Korkaklıkta ar, İlerlemekte şeref var.

« Yanıtla #9 : 17 Mayıs 2009, 20:48:14 »

((onların yollarının üstünde oturup onları yoldan çıkaracagım))diyen mel'un iblis bugün evimizin içine kadar sızıp kalplere vesvese,düşüncelere ihanet,dostluklara tefrika ekiyor adeta.                                                                                                                               Rabbim sen böyle sinsi niyetli iblislerin tuzaklarını başlarına geçir. Aklıselim muhafazakar olan mü'mine bacılarımıza feraset ver ve onları koruyan etrafındaki kaleleri kavi eyle.                                                                                                                                                                                                                       vesselam.....

Müslümanca yaşamın olmadığı bir yerde, müslümanca ölmenin elbet bir yolu vardır.
Sayfa: [1] 2 Yukarı git Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer: