0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1] Aşağı git Yazdır
Gönderen Konu: Dirilt beni RABBİM.!  (Okunma Sayısı 485 defa)
__elizan__
@CEM! K@LEM
Üstad Üye

varlık ile yokluk arasında bir muamma..

« : 28 Ekim 2007, 21:54:12 »

Tükeniyorum Rabbim!Yanliz kaldigimi düsünüp,varlığının her an,her noktasında tezahur ettigini, beni devamlı koruyup gözettiğini,gönlümden geçenlere dahi cevap verdiğini unuttuğum an!"Rabbim"demeyi unuttugumda tükeniyorum!
Diriliyorum Rabbim!Sana yaslandığım ,Sana güvendiğim...Seninle başlayıp, Seninle devam ettiğim,tüm işlerimi Sana havale ettigim an! "Ne güzel dostsun" dediğimde diriliyorum.

Tükeniyorum Rabbim!Tüm sevdiklerimden;anne babamdan,canandan,ten kafesindeki candan yakın olduğunu bilerek,ellerimi Sana açmayı,Senden çözüm ,Senden çare beklemeyi,hüzünlenip,kederlenip,sızlanarak,sızımı gidereceğini unuttğum an! "Bu dertler neden bana?" dediğimde tükeniyorum.

Diriliyorum Rabbim!Havayi soluyup Seninle dolduğum, gözümü açtiğımda Seni bulduğum,en saglıklı irtibatı Seninle kurduğum, tüm dünya bana küsse de Seni umduğumd an! "Kahrın da hoş, lütfun da hoş"dediğimde diriliyorum.

Tükeniyorum Rabbim!Dünya meşgalesine dalıp bir cenneti, bir azabı, bir de ölümü unuttuğum an!"Beni affet" demeyi unuttuğumda tükeniyorum.

Diriliyorum Rabbim!Yandığımda Seninle söndüğüm,Seni anıp ruhumu güldürdüğüm,O sırlı gücünden kuvvet aldığım,Seninle yürüdüğüm,Seninle bulustuğum,seninle konuştuğum an!"Yarab, bırakma ellerimi" dediğimde diriliyorum.
Engelle tukenisimi.Dirilt beni Rabbim! Cry

Moderatöre Bildir   Logged

bir warmış bir yokmuş
vuslat
Site Yöneticisi

Sözüm tükendi, manayı sessizliğe yükleyip sustum

« Yanıtla #1 : 28 Ekim 2007, 23:42:55 »

Tükeniyorum Rabbim!Yanliz kaldigimi düsünüp,varlığının her an,her noktasında tezahur ettigini, beni devamlı koruyup gözettiğini,gönlümden geçenlere dahi cevap verdiğini unuttuğum an!"Rabbim"demeyi unuttugumda tükeniyorum!
Diriliyorum Rabbim!Sana yaslandığım ,Sana güvendiğim...Seninle başlayıp, Seninle devam ettiğim,tüm işlerimi Sana havale ettigim an! "Ne güzel dostsun" dediğimde diriliyorum.

Tükeniyorum Rabbim!Tüm sevdiklerimden;anne babamdan,canandan,ten kafesindeki candan yakın olduğunu bilerek,ellerimi Sana açmayı,Senden çözüm ,Senden çare beklemeyi,hüzünlenip,kederlenip,sızlanarak,sızımı gidereceğini unuttğum an! "Bu dertler neden bana?" dediğimde tükeniyorum.

Allah c.c razı olsun kardeş. çok etkileyici bi dua olmuş, ellerimi semaya açıp bir kez daha amin diyorum...

Ya Rebbî! ez Ji bela û zehmetîya, arîkarî te dêxwazîm. Ez xwe davim te...
têkoşîn
İnsana en lazım iş, en mühim vazife, Yüce Allah'a karşı muhabbet peyda etmek ve esmasına yapışmaktır
Site Yöneticisi

« Yanıtla #2 : 02 Aralık 2010, 14:46:19 »

Amin.Allah razı olsun güzel bir dua...

afatsum
afatsun
Yeni Üye
*

« Yanıtla #3 : 11 Şubat 2011, 15:27:38 »

AMİN AMİN AMİN Allah RAZI OLSUN KARDEŞİM YÜREGİNE SAGLIK
yas gülü
Tecrubeli üye
**

ASRA ANDOLSUN İNSAN ZİYAN VE HÜSRANDADIR..

« Yanıtla #4 : 18 Şubat 2011, 18:37:56 »

AMİNNN KARDEŞİMMM Allah RAZI OLSUNNN SELAM VE DUA İLE...

HAYAT İMAN VE CİHAT ALNIMIZIN YAZISIII...
Sayfa: [1] Yukarı git Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer: