0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1] 2 Aşağı git Yazdır
Gönderen Konu: DİYARBAKİR BÜYÜK ŞEHİR BELEDİYESİNİ ŞİDDETLE KİNİYORUZ..!!!  (Okunma Sayısı 804 defa)
mizgina_islam_
Usta Üye

« : 16 Ocak 2009, 20:53:35 »

MUSTAZAF DERİN DAĞKAPİDAKİ MEYDANİ FİLİSTİNLİLER İÇİN KERMES AÇİLMASİ İÇİN YAPİLAN BAŞVURU

DİYARBAKİR BÜYÜK ŞEHİR BELEDİYESİNİN SAYİN OSMAN BEY EFENDİNİN BURAYİ VEREMİYORUZ DİYE MUSTAZAF DER VE FİLİSTİNE OLAN  KİNİNİ ORTAYA KOYMUŞTUR..

OSMAN BEY İN YAPTİĞİ BU KİNLİ DAVRANİŞİNİ BİR MÜSLÜMAN OLARAK KİNİYORUM

WE FİLİSTİN DAWASİNA TÜM DUYUARLİ KARDEŞLERİMİZİN BU DENLİ KİNLİ ABBASLARİ VE DALHANLARİNİN TANİNMASİNİ İSTİYORUZ..

İNŞAllahH SANDİKTA MÜSLÜMAN HALKİMİZ GERKEN CEVABİ VERECKTİR

SELAM WE DUALARİMİZLA
Moderatöre Bildir   Logged
harras
Mücadeleci::.
Üstad Üye

Bir Seher Daha Ya Rab Bir Vuslat Daha Ya Rab...

« Yanıtla #1 : 16 Ocak 2009, 21:29:03 »

abem affedersin ama merkep hosaptan ne anlar Allah onları hidayet etsin inanın kendimi çok zor tutuyorum hele bakın ya benim kardesim orda ölüyor ve gönüllü kardeslerimiz kermes düzenliyor efendiye bak vermiyoruz Allah elbet bunun hesabını sana soracak elbet devran dönecek elbet selam ve dua ile...

<a href="http://cagritv.com.tr/bannerler/ctv-468x60.swf" target="_blank">http://cagritv.com.tr/bannerler/ctv-468x60.swf</a>
“Güzel ahlak, senin Allah'dan başka bir maksadının olmamasıdır.” (Ebu Said El-Harras)
seriyye
Üstad Üye

Allaha teslim olan eşyayı teslim alır.

« Yanıtla #2 : 16 Ocak 2009, 22:21:59 »

bir ömür verdim diyarbakırda,ama bu mahluk nerden çıktı tanımıyorum.bu bir şey değil ki;HADEP belediyeyi alır almaz 8  BAŞÖRTÜLÜ bacımızın işine son verdiler.hiç dikkatinizi çekmiyormu?sözde insanlık,özgürlük,ezilmişlik ,
edebiyatı yapıp GAZZE için hiçbir eylem düzenlemediler.çünkü hainler ,zaten israile hizmet ediyorlar.inşaAllah
seçimde DİYARBAKIR halkı onlara gereken cezayı verecekler.zaten onların pis ödlerini yere döken müslüman kardeşlerimizin mitinglere katılımı onlara inşaAllah en güzel cevaptır.

mizgina_islam_
Usta Üye

« Yanıtla #3 : 16 Ocak 2009, 22:22:45 »

başka bir dtpli ilaç toplayan kardeşimize ne demiş biliyormusunuz

adamlar diyor sizler filistin için ilaç topluyorsunuz bizde israilliler için çalişacağizz
mizgina_islam_
Usta Üye

« Yanıtla #4 : 16 Ocak 2009, 22:26:37 »

bir ömür verdim diyarbakırda,ama bu mahluk nerden çıktı tanımıyorum.bu bir şey değil ki;HADEP belediyeyi alır almaz 8  BAşöRTüLü bacımızın işine son verdiler.hiç dikkatinizi çekmiyormu?sözde insanlık,özgürlük,ezilmişlik ,
edebiyatı yapıp GAZZE için hiçbir eylem düzenlemediler.çünkü hainler ,zaten israile hizmet ediyorlar.inşaAllah
seçimde DİYARBAKIR halkı onlara gereken cezayı verecekler.zaten onların pis ödlerini yere döken müslüman kardeşlerimizin mitinglere katılımı onlara inşaAllah en güzel cevaptır.
kardeş bunlar diyor sizin için mekke ve medine ne kadar kutsalsa bizim için roj tv o kadar kutsaldir..

zaten adamlar bu gazze mitingten dolayi kinlerini dişari atiyorlar artii

her hafta diyarbakirin değişik semtlerinde on binlerice kardeşlerimizin yaptiği basin açiklamalri onlari hadinden fazla etkilmeiş olacakki adamlar kinlerini dişariya atiyorlarrr

ama onlar bilsinlerki bu  halk müslümandir onlar biliyorki bu kardeşlerimiz onlarin sonunu getirecektirrr
vuslat
Site Yöneticisi

Sözüm tükendi, manayı sessizliğe yükleyip sustum

« Yanıtla #5 : 16 Ocak 2009, 22:32:15 »

peki adama sormazlarmı osman baydemir efendi, şimdi siz bizim yerimizde olmuş olsaydınız ve sizin yerinizde bir başka partiden belediye başkanı olsaydı tavrınız ne olurdu acaba?
cevabınızı duyar gibiyim.
-isyan bayrağı çekerdim. der gibisiniz. tabi biliyoruz bir tek siz mazlumsunuz, bir tek sizlerin hakları gaspedilmiş bu memlekete!. ayağınıza diken batarsa, ölü numarası yaparsınız, sizi biz çok iyi tanıyoruz.
...ve bizim yerimizde siz olsaydınız halka olamdık yalan dolan haberlerle  belediye başkanını ihanetle suçlardınız. hata daha ileri giderek ayaklanma provası yapardınız. neyseki biz sizler kadar onursuz ve lanet birer yalancı değiliz.
diyarbakırki  kermesi düzenleyecek müslümanlar elbet daha hayırlı karar alacaklardır inşAllah. gerçi ben olmuş olsaydım size rağmen kermesi düzenlerdim, bakalım ne yapacaktınız, polisi arkanıza alıp saldırıyamı geçecektiniz?...Allah o gücü sizlerin eline vermesin, sizlerin eline güç geçerse sizin zülmünüz israil zülmünü aratmaz.
sizlere son olarak şunu söylemek istiyorum ; sizin ve sizin çörümüş ideolojınızin çöküşü yakındır. burnunuz yerlerde sürtecek inş. nasıl ki filistinde işbirlikçi  abbasın yüzü karardı, sizlerinde aynı düşünce adamı olmanız babı ile rezil ve rusva olacaksınız inş.

Ya Rebbî! ez Ji bela û zehmetîya, arîkarî te dêxwazîm. Ez xwe davim te...
seriyye
Üstad Üye

Allaha teslim olan eşyayı teslim alır.

« Yanıtla #6 : 16 Ocak 2009, 22:38:48 »

yani bunlarda yakında,direnişin kendilerine yöneleceklerini, HAMASİ ÜMMET DİRENİŞİ dünyaya örnek olacağını biliyorlar.kesilen kurbanın ,gerçi kurbana hakeret olmasın;son çırpınışlarını oynuyorlar.küfür kıyamete kadar ama ZULÜM asla.

cebelinur
dogruhabergazetesi.com
Yardımcı Yönetici

ŞİMDİ DUA ZAMANIDIR......

« Yanıtla #7 : 16 Ocak 2009, 23:03:18 »

Alıntı
peki adama sormazlarmı osman baydemir efendi, şimdi siz bizim yerimizde olmuş olsaydınız ve sizin yerinizde bir başka partiden belediye başkanı olsaydı tavrınız ne olurdu acaba?

bence belediyenin camlarını aşağı indirilerdi. yada molof kokteyllerle saldırırlardı. veya Kuranı Kerimin üstüne bira şişeleri koyardı.....vs. haksızm myım arkadaşlar...

Kabrin arkası için çalışınız. Hakiki saadet ve lezzet ordadır.
hakikatperver
Yeni Üye
*

İmtihanın tam içindeyız balık misali ! :(

« Yanıtla #8 : 17 Ocak 2009, 06:28:51 »

marksist ve darwınıst maymunlardan insanlık beklenmez kı zaten.
3 yıldızlı otellerde keyıf çatarken halk naraları atıyorlar. sonları el fetıhın kı gıbı olacaktır. bızde hamasız elhamdulıllah

Gecelere sarıyorum hüznümü, buz kesilir hücreler
Ansızın dile gelir kelepçelerim ve taştan kelimeler
Uzar uzar saatler, zaman durur, sabaha düşman geceler
Arar umut gözlerim sitem bulur bitimsizce işkenceler
MERXAS
MERXAS
Site Yöneticisi

RABBİM BİZİ KENDİNE DOST SEÇİNCEYE KADAR YAŞAT

« Yanıtla #9 : 17 Ocak 2009, 08:18:09 »

evet kardeşler malesef buyuk girişimler fayda vermedi kin nefret kusan bi muslumanı bi kaşık suda bogmak isteyen halkın onuru adına ceplerini doldurup halkın hakkını gasp eden bu insan toplulugu Allah kalplerinden korkuyu eksik etmesin izin vermediler fakat tum olumsuzluklara ragmen kermes ulucami yanında kuruldu resim sergisiyle inşaAllah zor ve zahmetli olan meşakatli bu yolda Allah en guzelini nasip eder bu daha guzel olur filistinlilerin yanında olmamaız rahatlık zamanındada degil tum olumsuzluk ve zorluklara karşı bizde burdayız diye bilmek en guzel cevap budur bence Allah razı olsun slm ve dua ile...

GİDENLER HÜSEYNİ İŞ YAPMIŞTIR KALANLAR ZEYNEBİ İŞ YAPMALIDIR YAPMAYANLAR YEZİDİDİR....
Sayfa: [1] 2 Yukarı git Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer: