0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: 1 [2] 3 Aşağı git Yazdır
Gönderen Konu: DİYARBAKIRDAN BİR ŞEHİT...  (Okunma Sayısı 1836 defa)
MERXAS
MERXAS
Site Yöneticisi

RABBİM BİZİ KENDİNE DOST SEÇİNCEYE KADAR YAŞAT

« Yanıtla #10 : 01 Haziran 2010, 18:15:55 »

tanıdıgımız guzel bir muslumandı Allah sehadetini kabul etsin yakınlarına sabr-i cemil niyaz ederim
Moderatöre Bildir   Logged

GİDENLER HÜSEYNİ İŞ YAPMIŞTIR KALANLAR ZEYNEBİ İŞ YAPMALIDIR YAPMAYANLAR YEZİDİDİR....
afra
Tecrubeli üye
**

ŞeHaDet DoRuKlArA DoĞrU SeVdAlAnMaK..

« Yanıtla #11 : 01 Haziran 2010, 21:31:16 »

Yüce RABBİM şahadetini kabul etsin ve yakınlarına sabrı cemil ihsan eyliyorum..
Ve diger şehadet şerbetin için kardeşlerimizinde ailesine sabırlar ihsan diliyorum rabbimden amin amin...
İnna Lillah Veinna İleyhi Raciun...

Rabbim şehadetini kabul etsin inşAllah

YüRü MücahiDim YüRü,
      HeR aDımınDa ßiR KafiR qeßerSin 
ßiR Allah'u EkßeR DemenLe,ArS TekßirLerLe İnLeSin..
vuslat
Site Yöneticisi

Sözüm tükendi, manayı sessizliğe yükleyip sustum

« Yanıtla #12 : 01 Haziran 2010, 22:45:50 »

Allahu Ekber!

Her gün yeniden doğar güneş Gazze yollarında… Aşıklar selama durur, doğacak şafağında. Gazze’nin çocukları bir sonraki günü özler… Esirgemezler sayılı nefeslerini, adarlar Allah yolunda…

Ey Gazze yolunda ağırlanan Şehid!.. kanın bereket katsın şehitler diyarına. Ali'nin heybetiyle şehadeti kucakladın… Hamza'nın cesareti ile siper oldun mazluma, mermi kusan namlusuna... sen Kerbela fatihi Hüseyine yoldaş oldun, Allah yolunda yetim ve öksüzlere feda oldun…
Bizden Yasin'e, Şikaki ve Rantisi'ye selam söyle...

Ey şehadet, Ahmed Yasin’e gelen füzelerle gelmiyorsan bile, Ali Haydar'a saplanan bir kurşunla gel… Çağın karanlık ufuklarına bir şafak vuruşun olsun… Beynimizde yarım kalmasını istemediğimiz dünyalıklardan dönerek… Kanımız mazlumun nöbetini seninle tutsun…
...ve Ey şehadet Bizi arındır dünya kirlerinden… Kalbimizde biriken kibirden, cimrilikten, hasetten... Çevremizi saran şirk lekelerini temizleyerek gel… Fethin mübarek olsun Ali Haydar, ne çok kıskandım seni bir bilsen, ne çok yüreğimi burktun bir bilsen…

Ya Rebbî! ez Ji bela û zehmetîya, arîkarî te dêxwazîm. Ez xwe davim te...
Suanur
Yeni Üye
*

« Yanıtla #13 : 02 Haziran 2010, 08:44:39 »

Allah rahmet eylesin ama geride bıraktıkları için üzüldüm. Biraz bencillk olarak görüyorum ben. Geridekiler ne yapacak şimdi? Şehadeti isteyen evlenip çoluk çocuğa karışmasın hiç,bari arkalarından üzülecek kimseyi bırakmasın. Tabi bu benim fikrim.
MERXAS
MERXAS
Site Yöneticisi

RABBİM BİZİ KENDİNE DOST SEÇİNCEYE KADAR YAŞAT

« Yanıtla #14 : 02 Haziran 2010, 08:51:17 »

onları yaratan elbette onları gorecektir onları dunyaya gonderen elbette sahiplenecektir bugun elhamdulillah gozumuz asla arkada kalmaz cunku biliyoruzki gerçek manada islamı sahiplenen binlerce muslumanlar var geri bıraktıklarımızıda asla düşünmemek lazım binlerce kardeşimiz var elbette sahiplenecek mahzun etmeyecekler onları gunumuzde oldugu gibi Allah asla onları mahzun etmez sahipsiz bırakmaz yarabbi olum anı geldiginde cesaretimizi artır ugruna olebilmeyi bizlere ogret ogretki tek hucremiz kalsa bile senin ugruna olmeli sana kavuşmayı bilmeli senin aşkınla yanmalı ...

GİDENLER HÜSEYNİ İŞ YAPMIŞTIR KALANLAR ZEYNEBİ İŞ YAPMALIDIR YAPMAYANLAR YEZİDİDİR....
Suanur
Yeni Üye
*

« Yanıtla #15 : 02 Haziran 2010, 09:12:23 »

Ne kadar sahip çıkarsa çıksın akrabalar bir yere kadar, babanın yerini asla tutamaz. Ama ecel her yerde gelip bulacak, nasibi oymuş.Neyse Allah geride kalanlara sabır versin,işleri zor ama alışılır.
Âl-i İmran
Yardımcı Yönetici

“Batın-ı kalp ayine-i sameddir ve ona mahsustur”

« Yanıtla #16 : 02 Haziran 2010, 16:37:34 »

Allah rahmet eylesin ama geride bıraktıkları için üzüldüm. Biraz bencillk olarak görüyorum ben. Geridekiler ne yapacak şimdi? Şehadeti isteyen evlenip çoluk çocuğa karışmasın hiç,bari arkalarından üzülecek kimseyi bırakmasın. Tabi bu benim fikrim.

“Allah, kendi yolunda çarpışıp öldüren ve öldürülen mü’minlerden, karşılığı cennet olmak üzere, mallarını ve canlarını satın almıştır. Bu O’nun üzerine, Tevrat, İncil ve Kur’an’da vadedilmiş olan bir haktır. Allah’tan daha çok ahdine vefa gösterebilen kim vardır? Şu halde yapmış olduğunuz bu alışverişinizden dolayı sevinin. İşte büyük kurtuluş budur.” (Tevbe, 9/111)

Allah yolunda, Allah rızası için,en değerli şeyini vermek en büyük şeref değilmidir...Ve buna talibiz...Ve talibiz, O’nun yolunda ölmeye ve en sevdiklerimizi ,en değerlilerimizi feda etmeye,  çünkü biz biliyoruz ki BU DAĞVA ÇOK BÜYÜKTÜR EN DEĞERLİLERİMİZ FEDA EDİLİR... Biz O'nun davası yolunda kan dökmeye bu ayete muhatab, muhataba olmaya talibiz..Şehidlik makamı...buna talibiz...Böyle yetiştik, böyle hayaller kurduk...Her zaman aklımızın, gönlümüzün en nadide köşesinde bu özlem, bu hayal oldu...Ve rabbimize  yalvardık, bu coşkuyu, bu aşkı, feda olma ve feda etme şevkini  içimizden eksik etme diye...Geride kalanlar için Allah ve RASÜLÜ ve mü'minler yeter değil midir? Bir değil bin ALİ Haydar feda olsun az değilmidir...
Parladı iman ateşi söndü zalimin güneşi
Bir yiğit daha katıldı özgürlük korosuna
Bize şeref ,bize onur, bize özlem, değilmidir…

Şehit ailesini gördüm ben yine ,sessizce ağlıyordu,başı dik ve dilinde TEKBİR söylüyordu…metanet dilemedim zira metaneti yüreğinde hissediyordu…yine gelse yine gönderir ve sakın kafirle vuruşmadan,  sana şehadet nasip olmadan, geri dönme derdim, diyordu…ben seni şehadete uğurladım, kanın mustazaf ümmete helal olsun diyordu…

İntizarınla çöller deli divaneydi, Firkatin bir kor idi, Alev idi dile ey YAR …
mustazaf 47
Yeni Üye
*

Oluk Oluk Kanaksa Kurtulacak Sonunda Mecidi Aksa

« Yanıtla #17 : 02 Haziran 2010, 19:38:50 »

İnna lillah veinna ileyhi raciun...
Rabbim şehadetini kabul etsin...

cürmümile
Bırakın savaşçı onuruyla ölelim!
Üstad Üye

Ümmetimin SUSKUNLUĞUNU Sana şikayet ediyorum...

« Yanıtla #18 : 03 Haziran 2010, 19:54:53 »

İnna Lillah Veinna İleyhi Raciun...

ALİ İMRAN 191. Onlar, ayakta dururken, otururken, yanları üzerine yatarken (her vakit) Allah’ı anarlar, göklerin ve yerin yaratılışı hakkında derin derin düşünürler (ve şöyle derler:) Rabbimiz! Sen bunu boşuna yaratmadın. Seni tesbih ederiz. Bizi cehennem azabından koru ünlem
yusha
Tecrubeli üye
**

« Yanıtla #19 : 04 Haziran 2010, 09:45:34 »

Rabbimiz bizleri de kat bu kervana, kabul et bu canı kendi yolunda.

Ne mutlu onlara, şehadete gülümseyip gittiler. kızıl kanları ile ümmetin uyuyanlarına meşale yaktılar.   

selam Ali Haydara,
selam ibrahim bilgine, selam cevdet kılıçlara, selam cengiz akyüze,selam çetin topçuoğlu'na, selam fahri yıldız'A selam cengiz songür'e, selam necdet yıldırım'a ve selam Furkan Doğan'a.
selam direniş gösteren vefakat dostlarına,
selam olsun sizlere,
selam olsun kavga meydanında şanlı direnişe,
selam Hamasa,
selam Hizbullah'a
selam ümmetin vahdeti için kendini feda edenlere...

Gidin İsraillilere söyleyin; Biz Muhammed Ordusuyu'yuz;
Geri döndük ve Kudüs yolunda ilerliyoruz!
Sayfa: 1 [2] 3 Yukarı git Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer: