0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: 1 [2] Aşağı git Yazdır
Gönderen Konu: :::DİZİLER BİZE NELER ETTİ..????  (Okunma Sayısı 665 defa)
гüъεyyε
Üstad Üye

ღνսรlﻪէรενժﻪรıღ

« Yanıtla #10 : 09 Mart 2010, 14:08:44 »

estğf ... neden küselim ki .. siz doğruyu söylüyorsunuz ama sorun bizde ...biz nefsimize  yeniliyoruz diziler konusunda...
Moderatöre Bildir   Logged

˙·٠•●  Suskunluğum  asaletimdendir   ●•٠·˙
Şehid Renginde
Fî Sebilillâh
Usta Üye

Birgün gelir kavuşuruz.."özgürlüğün gölgesinde.."

« Yanıtla #11 : 09 Mart 2010, 17:22:20 »

bende sadece Tek Türkiye dizisini izlerdim sonra pişman oldum ama kopamıyordum yazın başlarında sezon sonu olarak bir bölüm oynadı ben de nefsimle çatıştım en sonunda tvnin en uzak bölümüne oturdum ve izledim Smiley
sonbaharda tekrar oynadı annem izleyelim dedi ben hayır dedim ve artık izlemiyorum haberleri ise çağrı fm den alıyorum

Ne ettiyse bu dizi etti zaten Smiley

Evet hepsinin (özellikle Tek Türkiye'nin) Canı Allah'a .. O adaletlilerin en adaletlisidir.. Bazı kimseleri cehennem bile paklamaz ves'selam  Smiley

" Anne!
Boyum tamamdır.
Artık Şehid olabilirim.
Dünya benim neyime. . "
sefa ecrin
Tecrubeli üye
**

Akan kanla yazılsın israile ölüm....FİLİSTİNİM...

« Yanıtla #12 : 10 Mart 2010, 17:35:07 »

Allah razı olsun çok guzel bir konuydu
vAllah dediğiniz gibi bende tek bir dizi seyrederdim oda tek turkiyeydi ama bendeji pişman oldum hiç seyretmiyorum artık
zaten başkada dizi seyretmem  daha doğrusu artık tv seyretmiyorum bazen nete talkılıyorum ama ona da ara verdim nette uyuşturucu gibi baĞIMLILK YAPIYOR elimden geldiğince nettende uzak kalmaya çalışıyorum inşaAllah başarırtım
kitap okumayı daha çok seviyoum  Rabbim bizi nefsimize hakim kılsın inşaAllah   selametle kalın...

Ya Rabb ünlem Şehadetimi köprü eyle Sevgililer Sevgilisine kavuşmam için...
Vuslatımı takdir et... Canımı kabul buyur aşk'ına...

Duam Sanadır Rabb'im ünlem...                                                                       
Selâmım En Sevgili'ye ünlem...
cürmümile
Bırakın savaşçı onuruyla ölelim!
Üstad Üye

Ümmetimin SUSKUNLUĞUNU Sana şikayet ediyorum...

« Yanıtla #13 : 11 Mart 2010, 09:53:29 »

selamün aleyküm ey ihvanı Müsliminler( Smiley )annem bir kere tv yi açtı ben de içeride değildim. Sonra içeriye geldiğimizde televizyonun bozulduğunu gördük. Annem üzüldü ama ben sevindim. Şimdi radyoyu açıyoruz. İçeri,ye gelir gelmez genellikle elim radyoya uzanıyor. TV göz zinası, zaman masrafı oluyor.Rabbim nefsimize sahip çıkmayı nasip eylesin. Yoksa sonumuz hüsranla biter

ALİ İMRAN 191. Onlar, ayakta dururken, otururken, yanları üzerine yatarken (her vakit) Allah’ı anarlar, göklerin ve yerin yaratılışı hakkında derin derin düşünürler (ve şöyle derler:) Rabbimiz! Sen bunu boşuna yaratmadın. Seni tesbih ederiz. Bizi cehennem azabından koru ünlem
şura@
Usta Üye

şehid şeyh sait

« Yanıtla #14 : 11 Mart 2010, 15:45:55 »

o zaman bende söyliyim benimde tv var ama odaya almadık şimdi dizilerdende haberimiz olmuyor. özlemiyorum tvyi bazen nete takılıyorum oda bağlılık yapıyo gerçekten vakit kayboluyor ne yapacam bilmiyorum

değersiz dallarda asılmama pervam yoktur muhakkakki mücadelem Allah ve din içindir.
cürmümile
Bırakın savaşçı onuruyla ölelim!
Üstad Üye

Ümmetimin SUSKUNLUĞUNU Sana şikayet ediyorum...

« Yanıtla #15 : 12 Mart 2010, 14:42:19 »

aman ablacığım tv almayın ne gerek var onun yerine vuslatevdasi.coma katılırsınız.

ALİ İMRAN 191. Onlar, ayakta dururken, otururken, yanları üzerine yatarken (her vakit) Allah’ı anarlar, göklerin ve yerin yaratılışı hakkında derin derin düşünürler (ve şöyle derler:) Rabbimiz! Sen bunu boşuna yaratmadın. Seni tesbih ederiz. Bizi cehennem azabından koru ünlem
ceylan
Yeni Üye
*

« Yanıtla #16 : 12 Mart 2010, 20:56:58 »

tv olacak ama dizi izlemek için değil dünyadan haberiniz olsun diye
oturupta zaman öldürmek için deyil.......
inş. daha az ihtiyaç olur
mizgina_islam_
Usta Üye

« Yanıtla #17 : 15 Mart 2010, 00:25:09 »

tek türkiye

tek dewlet

tek tip insan

tek zihniyet ((chp mhp dtp))

birileri kadin haklari tanriçileri diyor diğerleri çarşafi yirtiyor

birileride tek miiliyetçi insan yetiştirmek istiyor..

dizilerle insanlarimizin aile yapisini haya duygularini ve aile yaşantilarini yooook etiller..

yeterki insanlar düşünmesinler yeterki inasanlar dizilerden başka hiç bir olaylardan haberdar olmasinlar

yeterki müslüman halk uyanmasin ve gercekleri gürmemmesi içinnn

tek türkiye

tek zihniyet

küfür tek miiletir..
Sayfa: 1 [2] Yukarı git Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer: