0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1] 2 Aşağı git Yazdır
Gönderen Konu: DOĞRUHABER GAZETESİ BİLBOARD'LARDA (DİYARBAKIR)  (Okunma Sayısı 1187 defa)
EMRULLAH_21
Yeni Üye
*

« : 22 Kasım 2009, 12:03:50 »

Doğruhaber gazetemiz Diyarbakır'ın her semt ve merkez ilçelerinde (24 ayrı noktada) bilboardları süslüyor.
AllahU EKBER!!!

Batıkent kavşağı.

Valilik.

Kasaplar Durağı.

İstasyon cad. ofis

Moderatöre Bildir   Logged
vuslat
Site Yöneticisi

Sözüm tükendi, manayı sessizliğe yükleyip sustum

« Yanıtla #1 : 22 Kasım 2009, 13:13:21 »

bu reklam bilbordları belediye otobüs duraklarında mı?

Ya Rebbî! ez Ji bela û zehmetîya, arîkarî te dêxwazîm. Ez xwe davim te...
EMRULLAH_21
Yeni Üye
*

« Yanıtla #2 : 22 Kasım 2009, 13:48:27 »

Otobüs durakları ve orta refüjde duran bilboardlarda bulunuyor. Şimdilik 4 foto attım ama bayağı fazla var çekince onlarıda yayınlayacam inşaAllah...
vuslat
Site Yöneticisi

« Yanıtla #3 : 22 Kasım 2009, 14:01:13 »

bayağı fazla var çekince onlarıda yayınlayacam inşaAllah...

Smiley

şunun için öğrenmek istedim, ideolojik düşünce (solcu) sahibi bir belediyenin kendi reklam alanını, rakibi olan islami camiaya veresi - karşı göz yumması, insafa gelmesi iyiye alamet. inşAllah sizler görevlerinizi hakkıyla icra edersiniz de islamı camianın eli ayağı ve gözü olursunuz...ve sizlerin vesilesi ile mazlum, mustazaf halkımız islami bir ruh ile yeniden dirilişe geçer.
amedli müslüman kardeşlerime kucak dolu selamlar, sevgilerimi gönderiyorum...

MERXAS
MERXAS
Site Yöneticisi

RABBİM BİZİ KENDİNE DOST SEÇİNCEYE KADAR YAŞAT

« Yanıtla #4 : 22 Kasım 2009, 14:25:28 »

buna izin vermesi insafa geldiginden yada sana goz yumdugundan degildir unutulmamalıdır ki artık seninde bi sesin var yapılan zulmu gozler onune serebiliyorsun yeterki bizler dogru haber gazetesine sahip cıkalım ulaşabildigimiz yerlere ulaştıralım bi an once rabbimin izniyle gunluge doner ozaman her şey daha guzel her şey sıcagı sıcagına duyrulur hadi hep beraber dogru habere sahip cıkalım dogruları duymak için slm ve dua ile....

GİDENLER HÜSEYNİ İŞ YAPMIŞTIR KALANLAR ZEYNEBİ İŞ YAPMALIDIR YAPMAYANLAR YEZİDİDİR....
HabiR
Ziyaretçi
« Yanıtla #5 : 22 Kasım 2009, 16:25:13 »

Smiley

ee reklam parasıyla değil mi? Bunlar da yeterki para görsünler...

buna izin vermesi insafa geldiginden yada sana goz yumdugundan degildir unutulmamalıdır ki artık seninde bi sesin var yapılan zulmu gozler onune serebiliyorsun yeterki bizler dogru haber gazetesine sahip cıkalım ulaşabildigimiz yerlere ulaştıralım bi an once rabbimin izniyle gunluge doner ozaman her şey daha guzel her şey sıcagı sıcagına duyrulur hadi hep beraber dogru habere sahip cıkalım dogruları duymak için slm ve dua ile....
EMRULLAH_21
Yeni Üye
*

« Yanıtla #6 : 23 Kasım 2009, 20:53:31 »

Belediye engelleyemez çünkü;

Bu bilboardlar belediyenin elinde değil ihale ile alınan özel bir şirketin elindedir.
Belediyenin elinde olan sadece afişlerin yapıştırlıdığı kaldırım kenarlarındaki büyük panolardır.
Camla kaplı olan bu bilboardların belediye ile alakası yok.
Ve dikkat ederseniz bu bilboardların üst kısmında şirketin ismi yer almaktadır.
Fakat kaldırım kenarlarındaki panoların üstünde belediyenin ismi yazmaktadır.
Belediyenin ismi yazılan panolar belediye elindedir. Şirket ismi (karma) yazılan bilboardlar özel şirketin kira ile ihaleyle aldığı şirketin elindedir.
DOĞRUHABER GAZETESİ reklam afişleri özel şirketin bilboardlarında yer almaktadır. Belediyenin panolarında afişlerimiz yoktur.
Yoksa bu malum belediyenin yumuşadığı yada islami hassasiyetli kişilere karşı sempatisinin oluştuğunun göstergesi değildir. Hatta kendileri ve yandaşları bu reklam afişlerine baktıkça çıldırıyorlar bundan emin olun.
Selametle kalın...
Bişnev
"Nalîna agirî..."
kadim üye
*

"Dilimden düğümü çöz"

« Yanıtla #7 : 23 Kasım 2009, 21:08:12 »

ki artık seninde bi sesin var yapılan zulmu gozler onune serebiliyorsun yeterki bizler dogru haber gazetesine sahip cıkalım ulaşabildigimiz yerlere ulaştıralım bi an once rabbimin izniyle gunluge doner ozaman her şey daha guzel her şey sıcagı sıcagına duyrulur hadi hep beraber dogru habere sahip cıkalım dogruları duymak için slm ve dua ile....

İsmini vermeyeceğim bilenler bilir... Bir yayın grubu var ki nerede ise zorla abone yapmaktalar çevrelerindekileri... Evet şüphesiz bizlerde sahip çıkmalı, gazete ve dergimizin sesini mümkün mertebe duyurmalıyız. Çevremizdekilere inzar dergisini hediye edebilriz. Geçenlerde doktoruma hediye etttim dergimizi. Çok begendi. Çocuk eki olması hoşuna gitti "oglum çocuk dergilerini çok sever" diyerek sevinçle aldı dergiyi elimden.

Gazetemizi almakla yetinmeyip okumak gerek...ünlem Köşe yazarlarımızın makalelerindeki  her bir cümle o kadar değerli ki...ünlem

vuslat
Site Yöneticisi

« Yanıtla #8 : 23 Kasım 2009, 22:59:50 »

EMRULLAH_21  kardeşimin dediği doğrudur. herkese ve herşeye tahamul ederler, ancak sözkonusu müslümanlar olunca el-fetih'in Hamas karşısındaki kinlerini kusarlar.

herşeye ragmen bu gruh grubun ve tüm islama düşmanı akımların karşısında imanı duruşlarıyla ayakta duran mustazaf-muvahid muminler var. Allaha hamdolsun atılan tohumlar bugün filizlendi, meyve vermeye başladı ve inşAllah Allah'ın vaadi yakındır...

HabiR
Ziyaretçi
« Yanıtla #9 : 24 Kasım 2009, 00:07:57 »

İsmini vermeyeceğim bilenler bilir... Bir yayın grubu var ki nerede ise zorla abone yapmaktalar çevrelerindekileri... Evet şüphesiz bizlerde sahip çıkmalı, gazete ve dergimizin sesini mümkün mertebe duyurmalıyız. Çevremizdekilere inzar dergisini hediye edebilriz. Geçenlerde doktoruma hediye etttim dergimizi. Çok begendi. Çocuk eki olması hoşuna gitti "oglum çocuk dergilerini çok sever" diyerek sevinçle aldı dergiyi elimden.

Gazetemizi almakla yetinmeyip okumak gerek...ünlem Köşe yazarlarımızın makalelerindeki  her bir cümle o kadar değerli ki...ünlem
abicim sizin o bahsettiğiniz dergiye beni de 2 defa zorla abone etmişlerdi. O kadar ısrar ettiler ki artık hayır demeye yüzüm kalmadı. Ama bir dergiden başka dergileri elime geçmedi iyikide geçmemiş Smiley gazetelerine aynı evden  birkaç kişi abone oluyor.
Ben de gazeteyi aldığım bayiinin öününden hergün en az bir kere geçiyorum ama maksak destek olmak için doğruhabere abone olmak için aradım ama burada bayiileri olmadığı için abone olamadım. ama abone olacağım diye çok sevindiler ha ben de onlar sevindi diye onlardan daha çok sevindim.

Evet abicim ben de dergiyi arkadaşlarıma hediye ediyorum. Doğruhaber gazetesini hem kendime hem de arkadaşıma her hafta alıyorum.
Sayfa: [1] 2 Yukarı git Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer: