0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1] Aşağı git Yazdır
Gönderen Konu: Duayên ku sunnet in  (Okunma Sayısı 355 defa)
têkoşîn
İnsana en lazım iş, en mühim vazife, Yüce Allah'a karşı muhabbet peyda etmek ve esmasına yapışmaktır
Site Yöneticisi

« : 07 Nisan 2009, 12:47:43 »

Duayên ku sunnet in:

Berya razanê: “Xwedayê min, bi navê te dimrim û saxdibim.”

Piştî razanê: Ji Xwedayê ku em bi mirineke wekî xewê kuşt paşê saxkir re hemd be.”

Şeveqê: “Xwedayê min, em bi alîkarîya te derketine sibehê, bi alîkarîya te em gihîştine êvarê, bi alîkarîya te em dijîn, bi alîkarîya te em dimirin. Ji gorê rabûn bi bal te ve ye.”

Êvarê: “Xwedayê min, ji te li dunyê û axretê selametê dixwazim. Xwedayê min, ez ji te dixwazim ku tu min di derheq dînê min, dunya min, ehlê min û malê min de bibexşînî û min derxî selametê. Xwedayê min, eybên min veşêre. Min ji tirsên min ewle bike. Xwedayê min, belayên ku dê pêşya min de, paşya min de, cepê min, rastê min de bên def bike min biparêze. Ji belayên ku nişkêve ji bin min re bên xwe dispêrime mezinahîya te.”
Moderatöre Bildir   Logged

têkoşîn
İnsana en lazım iş, en mühim vazife, Yüce Allah'a karşı muhabbet peyda etmek ve esmasına yapışmaktır
Site Yöneticisi

« Yanıtla #1 : 07 Nisan 2009, 12:52:12 »

Çaxê ji mal derketinê: “Bi navê Xwedê bi Xwedê ewle bûme. Ji bilî hêza wî tu hêz tuneye.”

Piştî bangê:
Dubarekirina bangê, selat û selam anîn û gotina: “Ji xêncî Xwedê tu îlah tuneye, ew yek e, bêşirîk e, Muhemmed bende û Qasidê wî ye, wekî Rebb ji Xwedê, wekî dîn ji Îslamê, wekî pêxember ji Muhemmed razî bûm.”

Di tengasîyan de: “Ji bilî te tu îlah tuneye. Te ji her cûre kêmasîyan tenzîh dikim. Bêjim ez bûme ji zaliman.” (Ji bo duayan di pirtûkên hedîsan de li beşên “Da’wat”an binihêrin.)

mariye
Tecrubeli üye
**

« Yanıtla #2 : 07 Nisan 2009, 13:35:48 »

Selam aleykum kardeşim zahmet olmazsa türkçesinide yazarmısın amin deyiyeceksek  neye  dedigimizi bilelim   şimdiden rabbim razı olsun vesselam

İnşirâh…İnşirâh…İnşirâh…Hâra düştüm,dilime kan değdi yüreğime od.Dâra düştüm Ey Rab bana bir inşirah .....Ah-u efgânımı bir
dinleyiver, bu gece çok karanlık…katran karası olmuş göğsümü bir açıver…Daraldım…Bir bakıver..
têkoşîn
Site Yöneticisi

« Yanıtla #3 : 07 Nisan 2009, 13:51:46 »

Selam aleykum kardeşim zahmet olmazsa türkçesinide yazarmısın amin deyiyeceksek  neye  dedigimizi bilelim   şimdiden rabbim razı olsun vesselam

Aleykuselam we rehmetullahi we...  Smiley
Allah sizlerden de razı olsun.Türkçesini de yazarız inşAllah ama amaç biraz da bilmeyenlerin araştırarak öğrenmesiydi..böylece öğrenilenler daha kalıcı olacaktı. Bir lisan bir insan;bir insan bir alemdir...

mariye
Tecrubeli üye
**

« Yanıtla #4 : 07 Nisan 2009, 14:16:08 »

Haklısın kardeşim  Embarrassed  zaten sordum ama çeviremedigimiz için yazarmısın dedim aslında anlıyorum bazı şeyleri zaza oldugum için ama yazdıklarından anlamadım bişey Allaha emanet olun vesselam

İnşirâh…İnşirâh…İnşirâh…Hâra düştüm,dilime kan değdi yüreğime od.Dâra düştüm Ey Rab bana bir inşirah .....Ah-u efgânımı bir
dinleyiver, bu gece çok karanlık…katran karası olmuş göğsümü bir açıver…Daraldım…Bir bakıver..
têkoşîn
Site Yöneticisi

« Yanıtla #5 : 07 Nisan 2009, 14:32:33 »

Haklısın kardeşim  Embarrassed  zaten sordum ama çeviremedigimiz için yazarmısın dedim aslında anlıyorum bazı şeyleri zaza oldugum için ama yazdıklarından anlamadım bişey Allaha emanet olun vesselam

kardeşim yazarız inşAllah  Smiley

Sayfa: [1] Yukarı git Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer: