0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: 1 [2] 3 Aşağı git Yazdır
Gönderen Konu: Gazze şehitleri için hatim.  (Okunma Sayısı 1171 defa)
_uMuT_
Mir Üye

seven sevilene tabi olur.

« Yanıtla #10 : 08 Haziran 2010, 16:03:43 »

ben almadım cuz ama reelde oyle bir durum oldugundan fazla almıştım inşaAllah bitti rabbim hayırlarınız kabul etsin şehitlerin sefaatine nail etsin sehit gibi yaşarken şehit olmayı nasip etsin slm ve dua ile...

Allah hayrını kabul etsin abi. Şüphesiz ben müslümanım hele hele kur'anın davetçileriyiz diyenlerin günde en az bir hizb kur'an okuması şarttır. Kur'andan uzak kur'an davetçisi olmaz. Bu hatim kampanyasından kastımız illa biz okuyacağız değildir. Biliyoruz ki hayırlı bir işe kim öncülük ederse ve sebeb olursa hayrın tamamından faydalanır. Bu vesile ile kendimiz okummasak bile illa ki çevremizde bir veya iki cüz okutabileciğimiz birileri varıdr. Ben bu cüzlerden cami imamız iş yeri komşum ve akrabalarıma teklif ettim sağ olsunlar kırmadılar. Hem kur'an meshebler ve cemaatler üstüdür herkesin ortak kitabıdir. Aramızda ki ülfetin artmasına vesile olur. Ayrıca mü'minleri kendimize dert etme ve bir uzuv olma adına toplumda güzel bir iz bırakır.
Moderatöre Bildir   Logged

(dualar sana filistin)
_uMuT_
Mir Üye

« Yanıtla #11 : 10 Haziran 2010, 18:33:04 »

14-15-17-18 cüzler okunmuştur.

(dualar sana filistin)
Âl-i İmran
Yardımcı Yönetici

“Batın-ı kalp ayine-i sameddir ve ona mahsustur”

« Yanıtla #12 : 12 Haziran 2010, 11:44:24 »

6,7,8,9. CÜZLER OKUNDU.

İntizarınla çöller deli divaneydi, Firkatin bir kor idi, Alev idi dile ey YAR …
_uMuT_
Mir Üye

« Yanıtla #13 : 13 Haziran 2010, 08:40:09 »

Allah razı olsun hayrınızı kabul etsin.

(dualar sana filistin)
cürmümile
Bırakın savaşçı onuruyla ölelim!
Üstad Üye

Ümmetimin SUSKUNLUĞUNU Sana şikayet ediyorum...

« Yanıtla #14 : 13 Haziran 2010, 20:42:37 »

abi ben fazla kimseye veremiyorum. vermek istediğimde benim çok cüzüm var okuyamam diyorlar. benim de yüzüm yok bir daha söylemeye.

ALİ İMRAN 191. Onlar, ayakta dururken, otururken, yanları üzerine yatarken (her vakit) Allah’ı anarlar, göklerin ve yerin yaratılışı hakkında derin derin düşünürler (ve şöyle derler:) Rabbimiz! Sen bunu boşuna yaratmadın. Seni tesbih ederiz. Bizi cehennem azabından koru ünlem
_uMuT_
Mir Üye

« Yanıtla #15 : 13 Haziran 2010, 21:10:18 »

Smiley
Milleti boş verde sitedeki dier arkadaşlarımız nerde sahi.ünlem baksana toplamda kaç kişiyiz hatme katılan Sad

(dualar sana filistin)
cürmümile
Bırakın savaşçı onuruyla ölelim!
Üstad Üye

Ümmetimin SUSKUNLUĞUNU Sana şikayet ediyorum...

« Yanıtla #16 : 13 Haziran 2010, 21:29:27 »

hatim yine iyi ama yasin isteyenler sadece 4 kişi. herkes görsün diye sabit hale de getirdik.ama yine de fazla kişi yok. neyse kardeşlerimiz galiba sevap kazanmak istemiyor.

ALİ İMRAN 191. Onlar, ayakta dururken, otururken, yanları üzerine yatarken (her vakit) Allah’ı anarlar, göklerin ve yerin yaratılışı hakkında derin derin düşünürler (ve şöyle derler:) Rabbimiz! Sen bunu boşuna yaratmadın. Seni tesbih ederiz. Bizi cehennem azabından koru ünlem
têkoşîn
İnsana en lazım iş, en mühim vazife, Yüce Allah'a karşı muhabbet peyda etmek ve esmasına yapışmaktır
Site Yöneticisi

« Yanıtla #17 : 14 Haziran 2010, 11:43:47 »

10 ve 11. cüzler okunmuştur.

_uMuT_
Mir Üye

« Yanıtla #18 : 15 Haziran 2010, 16:50:03 »

Allah razı olsun.

(dualar sana filistin)
Âl-i İmran
Yardımcı Yönetici

“Batın-ı kalp ayine-i sameddir ve ona mahsustur”

« Yanıtla #19 : 17 Haziran 2010, 18:28:10 »

12. ve 13. cüzler okundu inş...

İntizarınla çöller deli divaneydi, Firkatin bir kor idi, Alev idi dile ey YAR …
Sayfa: 1 [2] 3 Yukarı git Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer: