0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: 1 2 3 [4] Aşağı git Yazdır
Gönderen Konu: Refarandum....  (Okunma Sayısı 2197 defa)
HabiR
Ziyaretçi
« Yanıtla #30 : 06 Eylül 2010, 13:01:13 »

geçen gün bir grup insanla oturmuştum çoğu da Bdp'li referandumu boykot edeceğiz diye onlarla tartışıyordum. arada bir kaç tane bilmiş bilmiş konuşanlar vardı. boykot boykot diye tutturmuşlardı. ben de Allah aşkına siz neyi boykot ediyorsunuz bana boykot ettiğiniz o değiştirilecek maddelerden sadece 2 tanesini söyleyin neyi boykot ettiğinizi ben de bileyim dedim. susup kaldılar. Smiley neyin doğru neyin yanlış olduğunu araştırmadan parti ne diyorsa ezbere onu söylüyorlar. hazıra konuyorlar. kendi akıllarını kullanmak akıllarına gelmiyor.
Moderatöre Bildir   Logged
muhammedî
Yeni Üye
*

Zillet Bizden Uzaktır.

« Yanıtla #31 : 06 Eylül 2010, 15:57:07 »

Okumak İçin Linki Tıklayın...

Admin : düşüncelerinizi bu konunun devamına yazarsanız herkes faydalanmış olur inş.
hakikatyolcuları
Tecrubeli üye
**

« Yanıtla #32 : 06 Eylül 2010, 22:06:28 »

Allah rızası için ceza evine düşen birine sorarlar, pencereli hücremi istersin yoksa penceresizmi,, müslüman düşünür pencereli hücreye '' EVET '' der, ve evet demesi onu kafir yapmaz,,
mizgina_islam_
Usta Üye

« Yanıtla #33 : 07 Eylül 2010, 01:29:33 »

bdp hunharları  neyi istiyor.
chp hunharları neyi istiyor.
mhp hunharı neyi istiyor.
yarsav hunharı neyi istiyor.
hsyk hunharı neyi istiyor.
ergenekon hunharı derin devlet neyi istiyor.asıl islam düşmanları neyi istiyor.

söyleyin bana sizden kimse karşılık beklemeden başörtü yasağını kaldıracağız diyorlar.biz hayır diyelim.sonrada muhammedileriz.bakın mekke muşrik yönetimi üç yıl müslümanları hapsetti.amborgo uyguladı.sonradan kaldırdı. kabeye daha rahat girer oldular. şimdi efendimiz bu kaldırışa hayır mı dedi? böyle bir zulmün kim tarafından olursa olsun kaldırılması ve karşılık beklentisi ve anlaşma olmadan kaldırılması durumunda neden hayır deriz. tam tersi efendimiz kaldırılmasını arzu etti.öyleyse hangi UHAMMEDİLER.NASIL MUHAMMEDİYİZ.

BU GÜN YÜZLERCE İNSANA DIŞKISINI YEDİRDİLER, İDRARINI İÇİRDİLER, KÖPEKLERİN KARŞISINDA HAZIRLA ÇEKTİRTTİLER.BİLMEM ÖZELLİKLE DOĞUDAKİ MÜSLÜMANLARA KÜÇÜCÜK BAHANELERLE NELER NELER YAPTILAR.YAPMADIKLARI SUÇLARI ZORLA İSKENCEYLE İMZALATTIRDILAR.

şimdi Allah aşkına bir muhammedi  nasıl böyle bir zalimliğin kaldırılmasına taraf olamaz.efendimiz 3 yıllık amborgo kaldırılırken biz muşriklerle hesaplaşmalıyız, bu şekilde hesaplaşamayız, amborgo devam etsin çocukların feryadı göğü inletsin mi dedi?kendinize gelin kendinize.

BEN EVET DİYECEĞİM İNŞAllah ÇOK BÜYÜK HAYIRLARDA BENİM DE KATKIM OLSUN. BU ZALİMLİĞİN KALDIRILMASINDA BENİM DE PARMAĞIM OLSUN .
BEN İNŞ. EVET DİYECEĞİM ZALİMİN HÜKMÜNE RAZI OLDUĞUM İÇİN DEĞİL,

BEŞERİN ANAYASASINI HÜKMULLAHTAN ÜSTÜN GÖRDÜĞÜM İÇİN DEĞİL,

DEMOKRASİ SÖYLEMLERİNİZ GERÇEKLEŞSİN DİYE DE DEĞİL,

ZALİMLER GÜÇLENSİN DİYE DE DEĞİL,

PEKİ NE İÇİN;

evet müslümanlar daha rahat dinini yaşasın ve mücadele etsin diye.
zalimlerin elleri bağlanacak diye.
adalet içeren islamın desteklediği değişiklikler olduğu için.
benden dnimden taviz vermemi istemediği için.
resulullah efendimizin islamın desteklediği davranışlara taraf ve destekçi olduğu için.
insanlara dışkıları yedirmesin diye.(Allah resulü gücü yettiği kadar iskence altında olan kardeşlerini,arkadaşlarını kurtarmıştır.hz ebu bekir de.yani imkan varsa dininden taviz istenmiyorsa neden hayır diyorsunuz)
insanlara idrarları içirilmesin diye.
insanların dili özgürleşsin ,a nalar mahkum oğulları ile rahat konuşsun diye.
insanlığın ülkemizin ggüzelli ve refahı için.

ama hiç bir zaman tağutun hükmüne evet demedim.tasdiklemedim .razı da olmayacağız. böyle bir amaçla da vermeyeceğiz. efendimizin hayatında gördüğümüz için ve taviz istenmediği için inşAllah evet diyeceğiz.

cürmümile
Bırakın savaşçı onuruyla ölelim!
Üstad Üye

Ümmetimin SUSKUNLUĞUNU Sana şikayet ediyorum...

« Yanıtla #34 : 16 Eylül 2010, 19:33:25 »

bende Allahım hayırlısını nasip et.diye dua ettim oy kullanmadan önce
bu halkımız bilip bimeden konuşuyor.geçen günlerde biri anneme bozdum işareti yapmış bir de ben onlara oy vermem demiş. annem ben oy verirrim deyince. neden sen kürt değil misin.  demiş.
bunlar kürtleri(ünlem) başa geçince ne yapacaklarını bilseydiler onlara teveccüh etmezlerdi.
bizim tek görevimiz var o da BİMYENLERE BİLDİRMEK.

ALİ İMRAN 191. Onlar, ayakta dururken, otururken, yanları üzerine yatarken (her vakit) Allah’ı anarlar, göklerin ve yerin yaratılışı hakkında derin derin düşünürler (ve şöyle derler:) Rabbimiz! Sen bunu boşuna yaratmadın. Seni tesbih ederiz. Bizi cehennem azabından koru ünlem
Nur-u Muhammed
Yeni Üye
*

« Yanıtla #35 : 22 Eylül 2010, 12:54:48 »

referandum hakkında...

Admin : düşüncelerinizi bu konunun devamına yazınız inş.
Sayfa: 1 2 3 [4] Yukarı git Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer: