0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1] Aşağı git Yazdır
Gönderen Konu: EN ÇOK HANGİ SAHBEDEN ETKİLENDİNİZ  (Okunma Sayısı 444 defa)
Kalb-i Mecruh
Yeni Üye
*

O'nsuz bir yer!(s.a.v)

« : 20 Haziran 2008, 01:50:37 »

"BENİM ASHABIM GÖKTEKİ YILDIZLAR GİBİDİR.HER KİM ONLARDAN BİRİNE TUTUNURSA KURTULUŞA ERER.."           Hadis-i Şerif

Evet kardeşler En çok hangi sahabeden etkilendiniz...hangi özellikleri dikkatinizi çekti..

Selam ve dua ile...
Moderatöre Bildir   Logged

Dua dua eller karıncalaşmış,yıldızlar avuçta gök parçalanmış ünlem
Gözyaşı,bir tarla hep yoncalanmış
Bu yürek GüL'e hep hasret kalmış ünlem!!
MERXAS
MERXAS
Site Yöneticisi

RABBİM BİZİ KENDİNE DOST SEÇİNCEYE KADAR YAŞAT

« Yanıtla #1 : 20 Haziran 2008, 09:11:02 »

butun sahaberin kendine has ayrı ve ornek yonleri vardır islamın temel taşını oluşturan bu insanları örnek almak onların yolunu takip etmek elbetteki kurtuluş için gereklidir hepsinin guzel yonleri okadar çokki ayrım yapmak veya etkilenmek elde degil o yuzden ben hepsi diyorum Allah onlardan razı olsun mahseri kubrada karşılaşıp onlarla buluşmak dilegiyle Allah razı olsun slm ve dua ile......

GİDENLER HÜSEYNİ İŞ YAPMIŞTIR KALANLAR ZEYNEBİ İŞ YAPMALIDIR YAPMAYANLAR YEZİDİDİR....
gülüm
Yeni Üye
*

« Yanıtla #2 : 20 Haziran 2008, 10:16:03 »

Musab Bin Umeyr beni en çok etkileyen hayatını en çok beğendiğim ve ders alınası hayatı olan bir sahabe Rabbim ondan ve Tüm sahabelerden razı olsun
Nar-ı Zehra
Üstad Üye

"Leyl-i Firak"

« Yanıtla #3 : 20 Haziran 2008, 15:23:22 »

butun sahaberin kendine has ayrı ve ornek yonleri vardır islamın temel taşını oluşturan bu insanları örnek almak onların yolunu takip etmek elbetteki kurtuluş için gereklidir hepsinin guzel yonleri okadar çokki ayrım yapmak veya etkilenmek elde degil o yuzden ben hepsi diyorum Allah onlardan razı olsun mahseri kubrada karşılaşıp onlarla buluşmak dilegiyle Allah razı olsun slm ve dua ile......

ѕözüм∂üя яαввιмє ηιşαηℓıуıм∂ıя şєнα∂єTє...

Ne mutLu Rabbinin eLindeN "ŞeHaDet beRatı"nı aLanLara ünlem
hüzün_32
Yeni Üye
*

« Yanıtla #4 : 16 Ekim 2008, 16:54:21 »

musab bin umeyr şuphesız.aılesınden çektıklerı egıtıme verdıgı onem.hayatını herkese okumayı tavsıye ederım.rabbım bızlerı onlara layık eylesın

kudus
Tecrubeli üye
**

« Yanıtla #5 : 16 Ekim 2008, 18:59:48 »

ebu zer gerçi hepisinin hayatlarında derslaınacak bir yönleri var herkesin ayrı güzelikleri var hangisine uyarsanız doğru yolu bulursunuz efendimizn dediği gibi onlar ümmetimizn yıldızlarılar

Biz ayakta ölürüz,
sürünenler utansın...Biz kefen giymeyiz!!! Kalırsak ZEYNEP
gibi kalırız, Gidersek HÜSEYİN'ce gideriz
Sayfa: [1] Yukarı git Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer: