0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: 1 [2] Aşağı git Yazdır
Gönderen Konu: Evet biraz uzun ama lütfen okuyun..  (Okunma Sayısı 710 defa)
azadî
Site Yöneticisi

« Yanıtla #10 : 14 Nisan 2011, 14:57:21 »

Bu ve buna benzer hadiseler gerek sanal ortamda gerekse reel ortamda vukuu bulmuştur maalesef. Reel ortamın tehlikeleri hepimizin malumu iken, sanal ortam kat kat daha tehlikeli bir seyir izlemektedir. özellikle bayan kullanıcılar bu tehlikelerin farkına varmalı ve sanal ortamı çok daha dikkatli kullanmalıdırlar.

Bayan kullanıcı kardeşlerimizi sanal ortamın alıkoyamayacağımıza göre, bir kaç tavsiyemiz olsun :

1- özellikle google tabanlı araştırmalarınızda bilmediğiniz, size şüpheli gelen sitelere kesinlikle tıklamayınız.

2- chat ve sohbet sitelerinden uzak durunuz.

3- sanal ortamda çeşitli vesilerlele edindiğiniz tanışıklıklar da mesafeli durunuz ve gerçek hayatta tanışıklığınız olmayan kişilere karşı özel bilgi paylaşımlarına gitmeyiniz.

4- islami forumlara girerken seçici olunuz. Her 'islami site' denilen yerler, tamamen islamı hükümleri besinsemiş bir sitedir anlamına gelmez. Dolayısı ile yalan yanlış bilgi kirliliği muhattap kalabilirsiniz, Buna DİKKAT

5- 'İSLAMİ forumların' CİDDİYETİNİ GÖZLEMLEYİNİZ. sizi sohbet havasına sokacak forumların olmamasına özen gösteriniz.

6- Bayan kullanıcı kardeşlerimiz mümkünse erkek ismi ile yada cinsiyet bellirtmeyen nicklerle forum sitelerine giriş yapmalarını tavsiye ediyorum. Bayan nickle giriş yapacaklarsa da ciddiyeti ön planda tutmalı ve muhatap kalacağınız kişi/lerle şakalaşmalara ve gereksiz diyaloglardan sakınılmalıdır...

7- vuslatsevdasi.com için ; Gözümüzden kaçan durumlarda sizleri rahatsız eden, sizlere karşı gayri ahlaki bir şekilde davranış sergileyen herhangi bir durum olursa yönetime bildirmenizi istiyoruz...

selam ile.
Moderatöre Bildir   Logged
MERXAS
MERXAS
Site Yöneticisi

RABBİM BİZİ KENDİNE DOST SEÇİNCEYE KADAR YAŞAT

« Yanıtla #11 : 14 Nisan 2011, 15:08:29 »

çk önemli bilgilendir rabbim razı olsun rabbim bizleri sanal fitnedende korusun artık onuda dualarımıza ekleyecegiz böyl giderse...

GİDENLER HÜSEYNİ İŞ YAPMIŞTIR KALANLAR ZEYNEBİ İŞ YAPMALIDIR YAPMAYANLAR YEZİDİDİR....
alina
Tecrubeli üye
**

İyiliği gizlemek, kötülüğü gizlemekten daha üstünd

« Yanıtla #12 : 27 Nisan 2011, 12:37:27 »

vayyy canına demekten kendimi alamıyorum...Allah razı olsun paylaşım için...Allah bizleri bu tür utançlardan muhafaza etsin...RABB^^e emanetsinizzz
Sayfa: 1 [2] Yukarı git Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer: