0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1] Aşağı git Yazdır
Gönderen Konu: Ey Gözlerinde Cenneti Saklayan Nebi  (Okunma Sayısı 815 defa)
ikra_nur
Yeni Üye
*

« : 13 Ocak 2009, 21:42:55 »

Ayağını bastığı yerler cennet kokan nebi!.

Ey; Yaradan’ın en güzel eseri!. “Sen olmasaydın, sen olmasaydın.. alemleri yaratmazdım!.” dediği!. Var oluşunun şerefine, bütün varlığıhediye ettiği!.

Ey; insan oğlunun ufku -en güzel insan.. Allah’ın sevgilisi, kainatın gozbebeği!.
Sen den şefaat dilenen biçarelerin en sefiliyim, desem.. şefaat edermisin?.

Ey; kupkuru çölleri cennete çeviren gül!.

Ey; gönlünden gül dökülen resul!.
Küçük kız çocuğunun elinden tutup da giden, kuşu ölen çocuğa başsağlığı dileyen.. gözlerinden yaş dökülen devenin gözyaşlarını silen Resul!.
Benim de gözümün yaşını siler misin?.

Küçük kız çocuğunun tuttuğu gibi tutsam elinden; yüreğimden binlerce kuş uçtu, bin’i de öldü desem.. bana cennet kuşlarından bir kuş bahşeder misin?.

Ey; İslam’in peygamberi!. Sevda ikliminin, en güzel mevsiminin, en güzel çiçeği!.Ama mahzun, ama kederli…Daima düşüncede, daima hüzün içinde ömründe, bir defa bile, kahkahayla gülmemiş.. gül yüzlü, güler yüzlü sevgili!.

Gözlerimi yumsam, ve; hülyana dalsam.. o gül kokulu gülüşün ile, benim de gözlerimin içine güler misin?. Bir kerecik olsun seni düşünerek başımı koyduğum olmuşsa yastığıma,tutunduğum olmuşsa sana ve senin sevdana.. işte onun, işte onun hatrına!.

Ey; gözünü sevdiğim, özünü sevdiğim, sözünü sevdiğim!.

Ey; gönlümün sultanı efendim!. Ümidim, muradım, kurtarıcım, müjdecim…Seninle Kevser havuzunun başında buluşabilecek miyim?. desem.. bulunduğun yerden, yüreiime bir damla su serper misin?.
Seni sevsem!. Çok, çok sevsem!. Öyle çok sevsem ki; sen koksa özüm, yüreğim.. sen koksa nazım, edam.. gönlüm sen dolsa, benim herşeyim sen olsan ünlem Ali’n, Fatıma’n gibi olsam!. Seni, onlar gibi seviyor olsam.. sen de; beni, onları sevdiğin gibi sever misin?

Ey; bize bizden daha ziyade merhamet eden!. “Ümmetim, ümmetim!.” diyerek, üstümüze titreyen!.

Ey; en ziyade muhtacımız, en çok isteyenimiz!. Bizi, Hak’tan dileyenimiz!.
Sen, umanı umutsuzluğa düşürmezsin!. Sen, senden isteyeni geri çevirmezsin!.

Asr-ı saadet’ten değilim!. Kokladığın gül, soluduğun hava, yediğin hurma, içtiğin süt, okşadığın kuzu, bindigin deve, avuçladığın kum dahi değilim!. Bir kez olsun, yüzüne yüz sürmedim!.
Lakin; ben, senin.. “Kardeşlerim!.” dediğindenim!. Ve; sana ve sünnetine revan olmak isteyenlerdenim!. Ve lakin; daha hala sevgili Veysel Karani’nin tırnağının ucu misali bile değilim, desem.. bana da hırkandan gönderir misin ?

Doğduğun günün, gecenin hürmetine.. bu gün ve gece; yüreğime, bir nur olup düşer misin?
Sevgili Peygamberim!. Rabbim; sana ve, senin al ve ashabına.. ağaçların yaprakları, denizlerin dalgaları ve yağmurların damlaları sayısınca salat, selam ve bereketler ihsan eylesin;
Amin…Amin…Amin…
[/color]
Moderatöre Bildir   Logged
__YaZ_yAğMuRu__
Üstad Üye

« Yanıtla #1 : 13 Ocak 2009, 21:57:05 »

Küçük kız çocuğunun elinden tutup da giden, kuşu ölen çocuğa başsağlığı dileyen.. gözlerinden yaş dökülen devenin gözyaşlarını silen Resul!.
Benim de gözümün yaşını siler misin?.  Cry

Allah razı olsun kardeşim paylaşımın çok güzel, bu güzelliklerin devamı diliğiyle.... Measselam

Ey Şehadet ünlem
    Bilsem ki ne zaman denk gelecek o gelişin..
    Gelin gibi hazırlanır, güzelce süslenirdim.

http://www.vuslatsevdasi.com/forum/tefsir_dersleri-b199.0/
kördüğüm
kırıntı
Üstad Üye

inadına özgürlük inadına direniş...

« Yanıtla #2 : 13 Ocak 2009, 22:00:32 »

Allah razı olsun..... RAbb^^e emanetsiniz..

...:::Rabb'im tut ki elimden, düşmeyeyim:::...

harras
Mücadeleci::.
Üstad Üye

Bir Seher Daha Ya Rab Bir Vuslat Daha Ya Rab...

« Yanıtla #3 : 13 Ocak 2009, 22:20:45 »

Ey; İslam’in peygamberi!. Sevda ikliminin, en güzel mevsiminin, en güzel çiçeği!.Ama mahzun, ama kederli…Daima düşüncede, daima hüzün içinde ömründe, bir defa bile, kahkahayla gülmemiş.. gül yüzlü, güler yüzlü sevgili!. Allah razı olsun kardesim Rabbim bizleri ona ümmet olabilmeyi ve onun hayatına bakıp onu kendimize örnek kabul etmeyi nasip etsin inşAllah Amin selam ve dua ile...

<a href="http://cagritv.com.tr/bannerler/ctv-468x60.swf" target="_blank">http://cagritv.com.tr/bannerler/ctv-468x60.swf</a>
“Güzel ahlak, senin Allah'dan başka bir maksadının olmamasıdır.” (Ebu Said El-Harras)
yas gülü
Tecrubeli üye
**

ASRA ANDOLSUN İNSAN ZİYAN VE HÜSRANDADIR..

« Yanıtla #4 : 17 Şubat 2009, 14:17:54 »

Benim de gözümün yaşını siler misin?.

Allah cc razı olsun inşşş

HAYAT İMAN VE CİHAT ALNIMIZIN YAZISIII...
Sayfa: [1] Yukarı git Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer: