0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1] Aşağı git Yazdır
Gönderen Konu: Filistinli kadına danslı işkence! VİDEO  (Okunma Sayısı 599 defa)
KudusyoLu
Yeni Üye
*

« : 05 Ekim 2010, 14:08:56 »

İsrail askerinin Filistinli bir kadını tutuklayıp, gözlerini bağladıktan sonra etrafında oryantal dans yaptığı görüntüler ortaya çıktı.

İsrailli askerlerin Filistinlilere yönelik hakaret içeren tutumlarına bir yenisi daha eklendi.

Video paylaşım sitesi YouTube’a yüklenen yeni bir videoda, bir İsrail askerinin, tutuklanmış, elleri kelepçeli ve gözleri bağlı bir Filistinli kadının etrafında oryantal dans yaptığı görülüyor.

Olayı kaydeden diğer askerler ise tezahürat yaparak, oynayan askere eşlik ediyorlar.

Skandal video İsrail’in Kanal 10 televizyonunda yayınlandıktan sonra gündeme düştü.

İsrail ordusu görüntülerin ortaya çıkmasının ardından hemen konuyla ilgili soruşturma başlattı.

Bundan birkaç hafta önce İsrailli bir kadın asker gözü bağlı Filistinli tutuklularla çektiği fotoğrafları, “askerliğinin en güzel anları” olarak Facebook’ta paylaşmış ve tepki çekmişti.

Daha önce de Batı Şeria’daki birkaç İsrail askeri, Kesha’nın Tick Tock şarkısında bir dans koreografisi yapmıştı.
WİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ
http://www.video.islamihaber.org/index.php/filistinli-kadina-dansli-iskence/
Moderatöre Bildir   Logged
şura@
Üstad Üye

şehid şeyh sait

« Yanıtla #1 : 05 Ekim 2010, 14:26:21 »

zalimler için yaşasın cehennem rabbim israili kahretsin inş

değersiz dallarda asılmama pervam yoktur muhakkakki mücadelem Allah ve din içindir.
Şehid Renginde
Fî Sebilillâh
Usta Üye

Birgün gelir kavuşuruz.."özgürlüğün gölgesinde.."

« Yanıtla #2 : 05 Ekim 2010, 16:34:33 »

Videoyu açmadım.. açamadım.

Fakat şaşırmadım da.. Hele "kıyamet şehid felluce" romanını okuduktan sonra...

Unutmayalım ki, müslümanlara daha beteri yapılıyor. Bunlar sadece bize yansıyanı...

"Cehennem niye var?" diye soran ahmaklara , en güzel cevap.... Cehennemi Yaradan'a hamdolsun.

" Anne!
Boyum tamamdır.
Artık Şehid olabilirim.
Dünya benim neyime. . "
гüъεyyε
Üstad Üye

ღνսรlﻪէรενժﻪรıღ

« Yanıtla #3 : 05 Ekim 2010, 22:49:33 »

,

Fakat şaşırmadım da.. Hele "kıyamet şehid felluce" romanını okuduktan sonra...

.

kıyamet şehir  demek istedin herhalde Smiley

evet ben de okudum bu tür şeytani zulümleri zaten duymuştum ama roman olarak okunduğunda daha da etki ediyor insana tutamadım kendimi  acıklıydı Sad

˙·٠•●  Suskunluğum  asaletimdendir   ●•٠·˙
MERXAS
MERXAS
Site Yöneticisi

RABBİM BİZİ KENDİNE DOST SEÇİNCEYE KADAR YAŞAT

« Yanıtla #4 : 06 Ekim 2010, 08:57:08 »

tarihten beri olası durumlar oldu olacakta tek çare muslumanların birleşmesi kur-ana sarılmak Allahın laneti hem dunyada hemde ahirette zalimlerin uzerinede kufur devam eder ama zulum asla devam etmez uyan artık musluman uyan uyan...

GİDENLER HÜSEYNİ İŞ YAPMIŞTIR KALANLAR ZEYNEBİ İŞ YAPMALIDIR YAPMAYANLAR YEZİDİDİR....
ceylan
Yeni Üye
*

« Yanıtla #5 : 06 Ekim 2010, 12:27:26 »

rabbim onları en ağır şekilde cezalandırsın inlAllah
yaptıkları zulüm hiçbirzaman yanlarına kar kalmayacaktır

YAŞASIN ÖZGÜR FİLİSTİNİM.
Sayfa: [1] Yukarı git Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer: