0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1] Aşağı git Yazdır
Gönderen Konu: Flaş: Hizbullah Cemaati`nden Tarihi Adım  (Okunma Sayısı 264 defa)
Hayyalel Cihad
Yeni Üye
*

« : 16 Ocak 2012, 17:35:49 »

Hizbullah Cemaati, 17 Ocak 2000`de güvenlik birimlerince düzenlenen operasyonda teslim olmayarak polislerle saatlerce süren çatışmanın ardından hayatını kaybeden cemaat lideri merhum islami direniş  lideri`nun 12. Vefat yıldönümünde tarihi bir adım attı.

Hizbullah Cemaati, merhum Velioğlu`nun vefatının 12. Yıldönümünde tarihi bir adım atarak hareketin 37 maddeden oluşan manifestosunu yayınlayacağını duyurdu.

Cemaatin resmi sitesi olarak bilinen Hüseynisevda`da yayınlanan kısa bilgi notunda, "Hizbullah Cemaati lideri Muhterem Edip Gümüş’ün; Hizbullah Cemaati kurucu Rehberi Şehid islami direniş  lideri’nun şehadetinin 12. Yıldönümü münasebetiyle yazdığı mesajı ve mukaddimesini Şehid Rehber islami direniş  lideri’nun okuduğu 37 maddeden oluşan "Hizbullah Cemaati’nin Manifestosu" yakında sitemizde…"denilerek tarihinde ilk defa bir manifesto yayınlayacağını duyurdu.

Cemaat Yeni Liderini İlan Etti

Söz konusu 37 maddeden oluştuğu söylenen manifesto ile ilgili başka bir yer almazken, notun başındaki, "Hizbullah Cemaati lideri Muhterem Edip Gümüş…" şeklindeki ibareden, merhum Velioğlu`nun vefatından 12 yıl sonra Edip Gümüş`ün hareketin Liderliğine getirildiği anlaşıldı.

Bu arada Hüseynisevda sitesinin "www.huseynisevda.net" adresi yerine "www.huseynisevda.biz" adresi üzerinden yayın yapması, "www.huseynisevda.net" adresinin ise hiç açılmaması, `site merhum Velioğlu`nun vefat yıldönümünde siber saldırıya uğradı herhalde` şeklinde yorumlar yapılmasına neden oldu.

Hürseda
Moderatöre Bildir   Logged

Zillet Bize Yakışmaz ünlem..

www.facebook.com/muslumanm
harras
Mücadeleci::.
Üstad Üye

Bir Seher Daha Ya Rab Bir Vuslat Daha Ya Rab...

« Yanıtla #1 : 16 Ocak 2012, 23:03:32 »

Hayırlı ve mubarek olsun inşAllah

<a href="http://cagritv.com.tr/bannerler/ctv-468x60.swf" target="_blank">http://cagritv.com.tr/bannerler/ctv-468x60.swf</a>
“Güzel ahlak, senin Allah'dan başka bir maksadının olmamasıdır.” (Ebu Said El-Harras)
MERXAS
MERXAS
Site Yöneticisi

RABBİM BİZİ KENDİNE DOST SEÇİNCEYE KADAR YAŞAT

« Yanıtla #2 : 17 Ocak 2012, 10:33:46 »

beklenmekte ama sanırım açıklandı ama haber siteleri yayınlamadı daha ....

GİDENLER HÜSEYNİ İŞ YAPMIŞTIR KALANLAR ZEYNEBİ İŞ YAPMALIDIR YAPMAYANLAR YEZİDİDİR....
Sayfa: [1] Yukarı git Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer: