0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1] Aşağı git Yazdır
Gönderen Konu: forum sohbet  (Okunma Sayısı 474 defa)
VuSLaTaSeVDaLı
VuSLaTaSeVDaLı
Yeni Üye
*

« : 26 Ocak 2009, 18:59:33 »

değerli yönetici abilerim düşündüm ki forum sayfamızın en altında veya en yukarısında diğer  forumlarda olduğu gibi bizlerinde forumda kardeşlerle sitede online olduğumuz sürece sohbet amaçlı bir chatbox sohbet kutucuğu veya bildiğimiz bedava sohbet kodları veren siteler var onları sitemize eklesek hem siteye girenleri selam verip selam alıp kimlerin geldiğini daha çabuk görürüz . Smiley hemde sitemizde  daha iyi daha rahat bir ortamda paylaşımlarımıza devam edeceğimizi kanaatindeyim... Smiley

saygılarımla...
Moderatöre Bildir   Logged

Bu DevirDe GENÇ OLmak, AteşLer İçinde OLup YANMAKTIR. Bu DevirDe MÜSLÜMAN GENC OLmak, AteşLer İçinde OLupta YANMAMAKTIR...
vuslat
Site Yöneticisi

Sözüm tükendi, manayı sessizliğe yükleyip sustum

« Yanıtla #1 : 26 Ocak 2009, 19:37:47 »

kardeşim sohbet yada chat odasını yapmamamızın nedenlerini birçok kez gündeme getirip tartışmıştık ve en son sohbet kanallarının açılmaması açılmasından daha hayırlı olur demiştik....

ilgili konuları aşağıdaki linklerden de bulabilirsiniz...selam ve dua ile.

http://www.vuslatsevdasi.com/forum/index.php?topic=2732.0

http://www.vuslatsevdasi.com/forum/index.php?topic=5747.0

Ya Rebbî! ez Ji bela û zehmetîya, arîkarî te dêxwazîm. Ez xwe davim te...
harras
Mücadeleci::.
Üstad Üye

Bir Seher Daha Ya Rab Bir Vuslat Daha Ya Rab...

« Yanıtla #2 : 26 Ocak 2009, 19:55:52 »

vuslat kardesim sesli sohbetleri tavsiye etmiyorum daha düne kadar içindeydim Allaha hamd olsun kazasız belasız bıraktım bana sorasanız ben sanal alemi bile tavsiye etmiyorum bir çok yerde kaldım yönettim hamd olsun kötü vakalara rast gelmedim ama kendi kararımla bıraktım olmuyor bize olmuyor baskaları ne yaparsa yapsın biri isi yaparken ilk olarak karını ve zararını hesaplaman lazım bu bizlere zarar veriyor ha su olur yönetici abelerimiz ne yaparlar gönün belirli bir saatinde sohbet dinletebilirler kuranı kerimi dinletebilirler bunun olmasını çok isterim sadece dinlemek bu çok faydalı olacaktır hep ilahi olmuyor her gün belirli bir saatte sohbet ve kuranı kerim dinlemesi çok doğru olacaktır bunu uygulayın bende net özerinde yayın yapan radyo var yönetici kardeslerim isterlerse irtibata geçebilirler daha önce yaptım sadece öneride bulundum. selam ve dua ile...

<a href="http://cagritv.com.tr/bannerler/ctv-468x60.swf" target="_blank">http://cagritv.com.tr/bannerler/ctv-468x60.swf</a>
“Güzel ahlak, senin Allah'dan başka bir maksadının olmamasıdır.” (Ebu Said El-Harras)
H@B!BE_XUD@
Yeni Üye
*

« Yanıtla #3 : 26 Ocak 2009, 20:05:22 »

vuslat kardesim sesli sohbetleri tavsiye etmiyorum daha düne kadar içindeydim Allaha hamd olsun kazasız belasız bıraktım bana sorasanız ben sanal alemi bile tavsiye etmiyorum bir çok yerde kaldım yönettim hamd olsun kötü vakalara rast gelmedim ama kendi kararımla bıraktım olmuyor bize olmuyor baskaları ne yaparsa yapsın biri isi yaparken ilk olarak karını ve zararını hesaplaman lazım bu bizlere zarar veriyor ha su olur yönetici abelerimiz ne yaparlar gönün belirli bir saatinde sohbet dinletebilirler kuranı kerimi dinletebilirler bunun olmasını çok isterim sadece dinlemek bu çok faydalı olacaktır hep ilahi olmuyor her gün belirli bir saatte sohbet ve kuranı kerim dinlemesi çok doğru olacaktır bunu uygulayın bende net özerinde yayın yapan radyo var yönetici kardeslerim isterlerse irtibata geçebilirler daha önce yaptım sadece öneride bulundum. selam ve dua ile...

İslâmiyet güneş gibidir; üflemekle sönmez, gündüz gibidir; göz yummakla gece olmaz. Gözünü kapayan yalnız kendine gece yapar.(ÜSTAD)
VuSLaTaSeVDaLı
VuSLaTaSeVDaLı
Yeni Üye
*

« Yanıtla #4 : 26 Ocak 2009, 20:28:08 »

kardeşim sohbet yada chat odasını yapmamamızın nedenlerini birçok kez gündeme getirip tartışmıştık ve en son sohbet kanallarının açılmaması açılmasından daha hayırlı olur demiştik....

ilgili konuları aşağıdaki linklerden de bulabilirsiniz...selam ve dua ile.

http://www.vuslatsevdasi.com/forum/index.php?topic=2732.0

http://www.vuslatsevdasi.com/forum/index.php?topic=5747.0
[/quote]

malum sitede yeni olduğum için bu konuların açıldığını  bilmiyordum kusura bakmayın..ben sohbet konusunu sadece erkek kardeşlerle sitede islami sohbet ortamı düşünmüştüm ama malesef hesaba bayanları katmamışım  sohbete işin içinde  bayanlarda olduğu için bir bayanla sohbet edişimizde ister istemez konu değişebilliyor islami bir sohbet ortamı farkı yerlere taşınabiniyor. ama işin gerçek tarafı islami bir sohbet ortamında baylar ayrı bir safta bayanların ayrı bir safta sohbet etmeleri gerekiyor. buda bir forum sitesinde olunabilirmi bilemiyorum Smiley  HAKLINIZ..VUSLAT ABİM..

HARRAS abime gelince
evet sizde haklısınız tabiki sanal ortama alışkanlık bir sakızın duvara yapışması gibi birşey malesef insan alıştımı bırakamıyor bende 5 senedir  bilgisayar üzerinde malum 5 sene internet cafe işlettim 5 sene kadar bütün zamanım pc üzerinde sanalda geçti bende hemen bütün sitelere takıldım görev aldım ve çok şükür sizin gibi herhangi bir aksaklık olmadı..  ve en son adresim işte burası. vuslatsevdası.com oldu.ve çokda mutluyum. ama bi taraftanda şöyle birşey var sanal elemde islami siteler olmasaydı herkes sanalda boş boş işlerle uğraşırdı zaten halada öyle işte bizlerinde sanal ordamda çok çok bu vuslatsevdası gibi islami siteler açıp diğer kategorideki  insanları hidayete hak yoluna davet etmemiz lazım onun için sanal aleme takılmak alışmak şart ki buda Allah katında inş bizlere hayır sevap olarak yazılır ama anlatığım niyete olduğu sürece inş....

Bu DevirDe GENÇ OLmak, AteşLer İçinde OLup YANMAKTIR. Bu DevirDe MÜSLÜMAN GENC OLmak, AteşLer İçinde OLupta YANMAMAKTIR...
harras
Mücadeleci::.
Üstad Üye

Bir Seher Daha Ya Rab Bir Vuslat Daha Ya Rab...

« Yanıtla #5 : 27 Ocak 2009, 23:59:49 »

değerli kardesim anlayısından dolayı Allah razı olsun inşAllah daimen sizleri aramızda görürüz selam ve dua ile...

<a href="http://cagritv.com.tr/bannerler/ctv-468x60.swf" target="_blank">http://cagritv.com.tr/bannerler/ctv-468x60.swf</a>
“Güzel ahlak, senin Allah'dan başka bir maksadının olmamasıdır.” (Ebu Said El-Harras)
yusha
Tecrubeli üye
**

« Yanıtla #6 : 28 Ocak 2009, 18:03:22 »

Allah kardeşlerizi kötülüklerin şerinden korusun...

konu: chat yada sohbet odaları... değerli dostlar chat odaları için acizane şunu demek isterim; birinizin elinde bıçak isterseniz o bıçakla adam kesersizin, isterseniz o bıcakla karpuz keserseniz. bu örnekle yola çıkacak olursak,
öncelikle sohbet odalarındaki gaye nedir.? sohbet odalarındaki gaye bir platform oluşturup arkdaş grupları oluşturmak ve bu kişilerin kendileri gibi düşünmesini paylaşmak yada tartışma ortamlarını yaratmak ise eyvAllah...
 ama şunu idaa ediyorumki birçok kişinin amacı sadece sohbet edip zamanlarını geçirmek değil, bir çoğunun amacı karşı cinsine karşı ilgi duydukları için sohbet odalarına girer...
-peki bu gibi ortamlarda müslümanlar olarak bizim işimiz ne?
 bu ortamlar gayri islami ortamlar için ideal ortamlardır. hata herşeyi mubah gören zihniyetler için de çok güzel bir oyun aracı da olabilir. gayri islami diğer tüm akımlar için harkulade işe yarayacak ortamlar sağlıyor olabilir. evet ancak dedik müslümanlar için durum çok farklıdır.
geçmiş zamanda kardeşlerimden biri  beni davet etmişti, bir iki ortamda bulunduğum olmuştu. bulunduğum ortamlarda islami anlatmak çok zor, zor olduğu kadar vahim sonuçlar doğurduğu olmuştu. hele erkek bayan ilişkilerinin ortamını düşünecek olursanız durumun daha bir vahim sonuçlar doğurabileceğini tahmin edebilirsiniz..
en önemlisi kardeşler, fitne'dir...fitneden korunmak çok çok zordur. hile, ikiyüzlülük ve yalan başını almış gitmiştir. hata sosyologlara tavsiyem şudur: insanlar nasıl iki yüzlü olabilir konusunu araştırmak istiyorlarsa chat ve sohbet odalarına girip araştırsınalar. hata bir adım ileri giderek bu alanda uzmanlaşmak isteyen insanlar bu odalara girerek master yapabilirler Smiley

...
değerli dostlar biz müslümanız, bizim için vakit, zaman çok önemli. bunu en iyi şekilde değerlendirme yoluna gidelim. şahsi tavsiyem şu olabilir kardeşlerimize: internete girmek ve sohbet, chat, msn vs.  için internet cafelere gitmemeleridir. (zaruru ve ihyiyaçlar hariç)...evde veya işyerinde bir bilgisayarınız ve internetiniz varsa vuslatsevdasi gibi kardeş siteleri ziyaret edebilir, hakkaniyet yolunda  doğru ve ilkeli paylaşımlarından faydalanabilirsiniz.

selametle kalın, hepinizi Allaha emnet ediyorum.

Gidin İsraillilere söyleyin; Biz Muhammed Ordusuyu'yuz;
Geri döndük ve Kudüs yolunda ilerliyoruz!
afatsum
afatsun
Yeni Üye
*

« Yanıtla #7 : 01 Şubat 2009, 12:09:14 »

Allah Allah RAZI OLSUN
Sayfa: [1] Yukarı git Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer: