0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1] Aşağı git Yazdır
Gönderen Konu: ''Gönüllü Müslüman Gençlere gazze yolu açılmalı''  (Okunma Sayısı 167 defa)
vuslat
Site Yöneticisi

Sözüm tükendi, manayı sessizliğe yükleyip sustum

« : 06 Ocak 2009, 20:10:14 »

Yemen’in tanınmış âlimlerinden Abdülmecid Zindani:
“Gönüllü Müslüman Gençlerin Savaşmak İçin Gazze’ye Girmelerine İzin Verilmeli”

Zindani, Gazze’nin düşmesi halinde sıranın diğer Müslüman beldelere geleceğini söyledi. 

Yemen’in tanınmış âlimlerinden Abdülmecid ez-Zindani, İslam ülkelerinden Gazze’de savaşmak isteyen gönüllü gençler için eğitim kampları açmalarını isteyerek, bu gençlerin gönüllü olarak Gazze’ye gidip Siyonistlere karşı savaşmalarına yardımcı olmalarını istedi.

Filistin ile dayanışma etkinlikleri çerçevesinde Yemen’in başkenti Sana’da yapılan konferansta konuşan Zindani, gönüllü fedailerin Gazze’ye giriş yapmalarına izin verilmesini istedi.

Zindani, gönüllü gençlerin aciz kalan Arap yönetimlerine alternatif bir güç olduğunu belirterek, gönüllü insanların buraya akın etmesi durumunda Amerika’nın da politikasını değiştirip, Siyonistlerden vahşeti durdurmalarını isteyeceğini belirtti.

Çağrısını fitne ve anarşi çıkarmak amacıyla yapmadığını belirten Zindani şöyle dedi: “Biz isyana çağırmıyoruz. Biz herkesin (idareci ve halkın) yapması gereken görevi hakkıyla yerine getirmesini istiyoruz. Müslüman halklar, görevini yerine getirmeyen yöneticilerini değiştirme hakkına sahiptir.”

İslam ümmetinin bir bütün olduğunu belirten Zindani, şu anki sınırların yapay ve sömürgecilerin oyunlarıyla çizildiğini sözlerine ekledi.

Zindani devamla şöyle dedi: “Müslüman bir toprak saldırıya uğradı mı buradaki halkın karşı koyması farzdır. Şayet bunların gücü yetmiyorsa, o zaman onlara en yakın olanların onlara yardım etmesi farz olur.”

Şimdiki savaşın ölüm kalım savaşı olduğunu belirten Zindani, Gazze’nin düşmesi halinde sıranın diğer Müslüman beldelere geleceğini söyleyerek, Siyonistlerin Nil’den Fırat’a kadarki toprakları ele geçirmek için saldırılarına devam edeceklerini vurguladı.

Filistin Enformasyon Merkezi
Moderatöre Bildir   Logged

Ya Rebbî! ez Ji bela û zehmetîya, arîkarî te dêxwazîm. Ez xwe davim te...
__YaZ_yAğMuRu__
Üstad Üye

« Yanıtla #1 : 07 Ocak 2009, 00:01:50 »

“Gönüllü Müslüman Gençlerin Savaşmak İçin Gazze’ye Girmelerine İzin Verilmeli”

Evet , çok haklı  yoksa bir gün sıra bizlere gelecek . Ben gönüllüyüm inş. Her şey Filistinli kardeşlerimiz için . Paylaşımın için tşkler.Rabbim razı olsun inş.
Moderatöre Bildir   Logged

Ey Şehadet ünlem
    Bilsem ki ne zaman denk gelecek o gelişin..
    Gelin gibi hazırlanır, güzelce süslenirdim.

http://www.vuslatsevdasi.com/forum/tefsir_dersleri-b199.0/
Sayfa: [1] Yukarı git Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer: