0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1] Aşağı git Yazdır
Gönderen Konu: Hadi NasrAllah  (Okunma Sayısı 239 defa)
mariye
Tecrubeli üye
**

« : 05 Mart 2009, 14:02:59 »

Hizbullah'ın Emiri Seyyid Hasan NasrAllah'ın oğlu Hadi NasrAllah, 1997 Eylül'ünde Güney Lübnan Cebelu-r Refi bölgesinde siyonist mevzilere yönelik düzenlenen bir operasyonda , cephe kardeşi bir Hizbullah mücahidiyle beraber şehid düşmüştü.

Emir NasrAllah'ın oğlu Hadi NasrAllah'ın şehadetini bu vesile ile bir kez daha kutluyor ve Seyyid Hasan NasrAllah şahsında bütün kahraman Hizbullah mücahidlerine, canlarını İslami diriliş ve direniş yolunda kurban eden ve etmeyi bekleyen dünyanın dört bir yanında ki tüm yiğitlerimize selam ediyoruz.
        Lübnan İslami Direniş Hizbullah genel sekreteri  Seyyid Hasan Nasrullah'ın oğlu  Hadi Nasrullah  ve arkadaşları Ali Kevserani, Heysem Muğniye şehid düşmüştü Seyyid Hasan  Nasrullah oglunun şehadetini  canlı olarak katıldıgı bir televizyon programında ögrendiginde ilk tepkisi   ''Hep beraber savaşıyor , hep beraber şehid düşüyor,hep beraber kurban veriyoruz'' demek  olmuştu. Ben  Allahın verdigi bu nimete şükrediyorum.Bu öyle bir nimetki nasıl teşekkür edecegimi bilemiyorum. O  ailemden bir şehid seçerek bizi ikram edilenlerden kıldı . Bbeni ve ailemi tüm mübarek şehid ailelerinin üyelerinden kabul etti.Şehid ailelerini ziyaret ettigimde şehid eşi şehid babası şehid annesi ve şehid çoçuklarının önünde utanıyor, başımı öne egiyordum  ve egmeye devam edecektim .Ancak   Allah'a hamdolsunki beni ve ailemi şehid aileleri ile eşit kıldı.  Artık yüzlerine bakabilecegim    SEYYİD HASAN NASRULLAH
Moderatöre Bildir   Logged

İnşirâh…İnşirâh…İnşirâh…Hâra düştüm,dilime kan değdi yüreğime od.Dâra düştüm Ey Rab bana bir inşirah .....Ah-u efgânımı bir
dinleyiver, bu gece çok karanlık…katran karası olmuş göğsümü bir açıver…Daraldım…Bir bakıver..
arzu..
Usta Üye

« Yanıtla #1 : 24 Mart 2009, 21:30:54 »

Selam aleyküm.Allah razı olsun

mariye
Tecrubeli üye
**

« Yanıtla #2 : 24 Mart 2009, 21:43:53 »

Selam aleyküm.Allah razı olsun
Aleykum selam ecmain inşAllah

İnşirâh…İnşirâh…İnşirâh…Hâra düştüm,dilime kan değdi yüreğime od.Dâra düştüm Ey Rab bana bir inşirah .....Ah-u efgânımı bir
dinleyiver, bu gece çok karanlık…katran karası olmuş göğsümü bir açıver…Daraldım…Bir bakıver..
Sayfa: [1] Yukarı git Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer: