0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1] 2 Aşağı git Yazdır
Gönderen Konu: Hakkınızı helal edin  (Okunma Sayısı 560 defa)
_uMuT_
Mir Üye

seven sevilene tabi olur.

« : 26 Ağustos 2011, 16:23:08 »

Bismillah
 Musibet ve sıkıntı anında mü'min kullarını destekleyen, en zor anlarında kalplerine inşirah verenin adıyla.

İki gün önce öğle eve gidip istirahat ederken uyuyakalmıştım. Rüyamda şehid cemal uçarı benim dükkana gelirken gördüm. Yanında eşi ve oğlu ali cevherde vardı. Baya gençleşmişti. cemal abe sen şehid olmadın mı dediğimde, yok daha şehid olacağım dedi. Karnının sağ tarafına parmağını bastırarak bana buramdan çok işkence yapacaklar, o zaman canım çok yanacak ama inşAllah şehid olacağım demişti. Öyle derken uyandım...
 Aynı anda benim ev halkıda rüya görmüş.  teyzesi ile beraber bir yolda yürüyorlarmış. yolun başında ve sonunda lailahe illAllah bayrakları varmış. yol üzerinde ise gözleri kamaştıracak nurdan ışıklar görmüş. öyleki çocukları göremiyorlarmış. yolda erkek bir çocuğa rastlamışlar. Çocuklarımızı kaybettik demişler çocukta onlara hitaben korkmayın bu yol selamet yoludur bu yoldan kimse zarar görmez demiş. oda o şekil uyanmış...

Bu iki rüyayı neden anlattım bilmiyorum doğrusu yorum yapacak maharattede değilim..Fakat akabinde gelen bir haber sanırım mensubu olduğum camianın yolunun hak olduğuna adeta delil niteliği taşıdığınada  da kuşku bırakmıyor.
 Yıllardır süren mahkemem nihayet yargıtayın bana verilen cezayı onamasıyla son buldu. Bu vesile ile uzun bir müddet aranızda bulunamayacağım.
 Bu mübarek günde özellikle dualarınıza talibim. İsteyerek yada istemeyerek kalbini kırdığım kardeşler abiler varsa haklarını helal etsinler. Yüce Rabbim hiç birimize yükleyemiyeceği yükü yüklemesin. Yüklediği yüktete onu taşıyacak sabır ve iman versin. Her halimizde şükredenlerden olmamız duasıyla Allah'a emanet olun.
Moderatöre Bildir   Logged

(dualar sana filistin)
Şehid Renginde
Fî Sebilillâh
Usta Üye

Birgün gelir kavuşuruz.."özgürlüğün gölgesinde.."

« Yanıtla #1 : 26 Ağustos 2011, 16:50:48 »

Hoşçakalın çağın Yusufi Yürekleri..
Medreseler size emanet..
Siz de Allah'a..

" Anne!
Boyum tamamdır.
Artık Şehid olabilirim.
Dünya benim neyime. . "
cebelinur
dogruhabergazetesi.com
Yardımcı Yönetici

ŞİMDİ DUA ZAMANIDIR......

« Yanıtla #2 : 26 Ağustos 2011, 19:21:19 »

Allah'ım Gönlümüzde olanı hakkımızda hayırlı eyle, hakkımızda hayırlı olanı gönlümüze razı eyle.

Allah yardımcınız olsun. Size, Ailenize ve mensubu olduğunuz camiaya Rabbim sabırlar versin.

Kabrin arkası için çalışınız. Hakiki saadet ve lezzet ordadır.
kördüğüm
kırıntı
Üstad Üye

inadına özgürlük inadına direniş...

« Yanıtla #3 : 26 Ağustos 2011, 19:39:26 »

selametle abim.dualarımız inş sizinle ve kaderdaşlarınızla olacak...Allaha emanet olun...

...:::Rabb'im tut ki elimden, düşmeyeyim:::...

mustafa21
Yeni Üye
*

« Yanıtla #4 : 26 Ağustos 2011, 23:12:24 »

Allah'ın adıyla...

sevgili kardeşim umut, sizi ne ulvi duygularımla selamlarım.

Değerli kardeşim bu dava büyüktür en iyilerimizi feda etmemiz lazımdır. Ki gelecek nesillere örnek bırakacak misallerimiz olsun.
Siz muteesir olmayın, siz üzülmeyin, muhakkak ki Allah siz bahtiyarların elleriyle bu nuru tamamlayacaktır. Tuttuğunuz bu meşale önlerimizi aydınlatmakta şimdi, sizlerle iftihat ediyoruz.
...ve değerli abim umut zindan bahadırlarına bizden selamlarımızı götürün. Büyüklerin ellerinden, küçüklerin hem ellerinden hem de gözlerinden öperiz.
Bir vuslat vakti görüşmek ümidimizi saklıyoruz. o gün yakın değil mi aziz kardeşim. Elbet o gün yakındır... ' Muhakkak ki Allah sabredenlerle beraberdir...'
Hürmetlerimi sunarım.
Sizleri Allah'a emanet ediyoruz. Yolunuz açık olsun aziz kardeşim...
MERXAS
MERXAS
Site Yöneticisi

RABBİM BİZİ KENDİNE DOST SEÇİNCEYE KADAR YAŞAT

« Yanıtla #5 : 27 Ağustos 2011, 08:51:15 »

evet yusufi zindan nice bahadırları agırladı ve agırlamaya devam edecektir kıyamete kadar Allaha hamd olsun ki bu yüzden zindan bizlere layık görülmekte rabbim sıkıntılarını gidersin yerine ferahlıklar bıraksın bekara kadın boşmak kolay fakat bunuda bilmekte fayda var sabredin şehadette yakındır inşaAllah ...SadSadSad

GİDENLER HÜSEYNİ İŞ YAPMIŞTIR KALANLAR ZEYNEBİ İŞ YAPMALIDIR YAPMAYANLAR YEZİDİDİR....
yedibeyza
Tecrubeli üye
**

« Yanıtla #6 : 27 Ağustos 2011, 10:32:46 »

..............

Umut Abim, her zamanki gibi bir hikaye paylaştığını sandım. Sad

..............

Varsa hakkımız helal hoş olsun..
Âl-i İmran
Yardımcı Yönetici

“Batın-ı kalp ayine-i sameddir ve ona mahsustur”

« Yanıtla #7 : 27 Ağustos 2011, 11:18:27 »

Ümit Hocam, Hakkımzı helaldir , sizde helal edin bize. Size teselli yaziları yazacak değilim, Allah yolunuzu açık etsin.  Ne demişler "şehadeti ve Yusufun medresesini hak eden kazanır" sizi tebrik eder, mekanınızda Sabır ve selametler dilerim... ssss

İntizarınla çöller deli divaneydi, Firkatin bir kor idi, Alev idi dile ey YAR …
hasan
Tecrubeli üye
**

« Yanıtla #8 : 27 Ağustos 2011, 12:23:17 »

selamun aleykum Umut Hocam,

demek siz de Yusufilerden oldunuz, Allah size ve ailenize sabır versin

Allah c.c sizlerin ecrini kat kat versin. sizleri özleyeceğiz. Bizden kardeşlerimize selamlarımızı, muhabbet ve özlemlerimizi iletin.

'bir vuslat şafağında...' buluşmak dileğim ve temenimle.

Emanetê xweda bin

Bizler iman, güven ve barış davetçileriyiz.  
Bizler özgürlük, adalet ve bağımsızlık davetçileriyiz.
Bu değerleri benimseyenlere elimizi uzatıyoruz. Fırsat geçmeden önce bu çağrımıza kulak verecek yok mu?ünlem.
bymusab
Tecrubeli üye
**

« Yanıtla #9 : 27 Ağustos 2011, 12:52:06 »

içimden isyan etmek geliyor bu güzel insanlara yapılanlardan dolayı ama yine de bir umut ışığı kandil gibi aydınlatıyor yüğreğimi

doğacak elbette kutlu şafak ve inşAllah yaşlanmadan görecez bu ışığı vuslata kavuşmadan kapanmayacak gözlerimiz inşAllah
Sayfa: [1] 2 Yukarı git Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer: