0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1] Aşağı git Yazdır
Gönderen Konu: Haklısın,zorla kılınası değil namaz....  (Okunma Sayısı 136 defa)
__YaZ_yAğMuRu__
Üstad Üye

« : 30 Eylül 2009, 23:15:17 »

Haklısın,Zorla kılınası Değil Namaz....
Mecbur Tuttum Seni "Başka yolu yok!" demelere getirdim sözü.
Mecbur olmasına mecbur namaz.
Zorunludur.Vazgeçilmezdir.Olma zsa olmazdır.
Varlığın biricik özüdür.Rabbimizle muhatap olmanın elle tutulur,gözle görülür yanıdır.
Farzdır Namaz. Dinin Direği..
Gözümüzün Aydınlığı..
Teşekkürlerin teşehhüd miktarını aştığı en güzel andır
Minnettarlığımızı ifade etmenin en şık,en zarif yoludur namaz!Kulluğumuzun en somut biçimi
Pırıl pırıl armağan paketidir ki bağ(ış)lanmayı dilemenin en kestirme yoludur yaradana secde.
Sormadım ki kendime: Zorlamı Teşekkür eder insan?
Zorunlu olarak takdim edilir mi minnettarlık?
Göstermeyince sana Rabbimizin bizi ne kadar çok şeyle sevindirdiğini,içine zoraki minnettarlıklar atmaya kalktım en başta ben hissedemeyince üzerime hiç hesapsız,hiç sebepsiz,hiç karşılıksız indirilen o iyilikleri,sana da ancak istesen de istemesen de yapacaksın diye farzları saydırırdım,soğuk ve resmi zorunluluklar listesi içinde sürdüm namazı önüne.
Hiç görmedin ki yüzümde nimetlere boğulmanın o şımarıklık neşesini,hiç hissetmedin ki yüreğimde her sabaha yeniden uyanma sevincini?Benden sana bulaşmadı ki. Benden sana neşe taşımadı ki
En İnce Dalını Kırdım,Ayarlarını Bozdum!
Affeder misin Beni..? 

senai demirci
Moderatöre Bildir   Logged

Ey Şehadet ünlem
    Bilsem ki ne zaman denk gelecek o gelişin..
    Gelin gibi hazırlanır, güzelce süslenirdim.

http://www.vuslatsevdasi.com/forum/tefsir_dersleri-b199.0/
Sayfa: [1] Yukarı git Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer: