0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1] Aşağı git Yazdır
Gönderen Konu: İslamcı Geldi Hanım (mutlaka okuyun)  (Okunma Sayısı 375 defa)
isimsiz12
Tecrubeli üye
**

« : 25 Mart 2009, 21:56:23 »

Moderatöre Bildir   Logged
_uMuT_
Mir Üye

seven sevilene tabi olur.

« Yanıtla #1 : 26 Mart 2009, 09:32:29 »

vala bu islam bizi ateşe götürür Allah muhafaza Smiley
bizi güldürdün Allah ta seni güldürsün

(dualar sana filistin)
__YaZ_yAğMuRu__
Üstad Üye

« Yanıtla #2 : 26 Mart 2009, 10:47:31 »

Acı ama gerçek.Günümüzde bir çok örneğine rastlamak mümkün.Tabi kilo hesabı olarak değil  Smiley İslam dini kolaylık dini evet ama bu kadarda basitleştirmek hafife almak Allah muhafaza .Rabbim bizi doğru yoldan ayırmasın. Dinimizi hakki ile yaşamayı bizlere nasip etsin.Allah razı olsun kardeşim..Dua ile..

Ey Şehadet ünlem
    Bilsem ki ne zaman denk gelecek o gelişin..
    Gelin gibi hazırlanır, güzelce süslenirdim.

http://www.vuslatsevdasi.com/forum/tefsir_dersleri-b199.0/
isimsiz12
Tecrubeli üye
**

« Yanıtla #3 : 26 Mart 2009, 11:00:06 »

AMİNNN

ECMAİN İNŞ.
HabiR
Ziyaretçi
« Yanıtla #4 : 26 Mart 2009, 12:05:00 »

ben buna gerçekten çok üzüldüm ya Sad yaram deşti
küfürden yeni dönmüş biri olarak ılımlı müslümanlığın, ibadetleri, cihadı hafife almanın yanlış olduğunu anlıyorum da beni üzen çoğu zaman kafama şüpeleri sokan, yanlış yolda olduğuma dair beni sürekli rahatsız eden düşünceler radikal islamdır Sad bazı cemaatlerle görüştüm ve bu cemaatler samimi müslümanlar ama bazı konuşmaları sanki kendi cemaatlerinden başkası cennete giremicekmiş gibi konuşmaları beni çok rahatsız ediyor. ben de islamı daha pek bilmediğim için bu düşünceler kafamı çok kurcalıyor Sad
mariye
Tecrubeli üye
**

« Yanıtla #5 : 26 Mart 2009, 12:51:08 »

Acı ama gerçek.Günümüzde bir çok örneğine rastlamak mümkün.Tabi kilo hesabı olarak değil  Smiley İslam dini kolaylık dini evet ama bu kadarda basitleştirmek hafife almak Allah muhafaza .Rabbim bizi doğru yoldan ayırmasın. Dinimizi hakki ile yaşamayı bizlere nasip etsin.Allah razı olsun kardeşim..Dua ile..

İnşirâh…İnşirâh…İnşirâh…Hâra düştüm,dilime kan değdi yüreğime od.Dâra düştüm Ey Rab bana bir inşirah .....Ah-u efgânımı bir
dinleyiver, bu gece çok karanlık…katran karası olmuş göğsümü bir açıver…Daraldım…Bir bakıver..
isimsiz12
Tecrubeli üye
**

« Yanıtla #6 : 26 Mart 2009, 18:09:40 »

kelime-i şehadeti getir,cenneti götür..  :)hiç gülecegim yoktu kardeşim..Allah razı olsun senden inş.

Rabbim bizleri islamı tam yaşayan kullarından eylesin..[amin_]

ECMAİN İNŞ.
AMİNNN  İNŞ.
seriyye
Üstad Üye

Allaha teslim olan eşyayı teslim alır.

« Yanıtla #7 : 26 Mart 2009, 22:57:39 »

habir kardeş belkide yaşınız genç.15 yıl önce düşünce farklıydı,şimdi farklı.bu bütün fikir,ideoloji,felsefe,örgütler,v.s böyledir.kimse kimseyi beğenmez.bu tabiki nifağa sebep olur,tefrikalar türer ve hatta aynı cemaatte bile tek tip düşünme zorunluluğu başlar.zira sünneti bilirim diyen müslümanlar nebevi yaşamın pratiklerini sanki görmezden geliyor,benlik veya bizim grub üstündür anlayışı hakim gelir.aslında bu konuyu yeni ve kapsamlı bir şekilde ele alıp düşüncelerin kuran ve sünnet ışığında paylaşmak gerekir diye düşünüyorum.

HabiR
Ziyaretçi
« Yanıtla #8 : 27 Mart 2009, 13:45:13 »

habir kardeş belkide yaşınız genç.15 yıl önce düşünce farklıydı,şimdi farklı.bu bütün fikir,ideoloji,felsefe,örgütler,v.s böyledir.kimse kimseyi beğenmez.bu tabiki nifağa sebep olur,tefrikalar türer ve hatta aynı cemaatte bile tek tip düşünme zorunluluğu başlar.zira sünneti bilirim diyen müslümanlar nebevi yaşamın pratiklerini sanki görmezden geliyor,benlik veya bizim grub üstündür anlayışı hakim gelir.aslında bu konuyu yeni ve kapsamlı bir şekilde ele alıp düşüncelerin kuran ve sünnet ışığında paylaşmak gerekir diye düşünüyorum.
haklısınız serriye abim.. faydalı bir paylaşım olacaktır inşAllah
MERXAS
MERXAS
Site Yöneticisi

RABBİM BİZİ KENDİNE DOST SEÇİNCEYE KADAR YAŞAT

« Yanıtla #9 : 27 Mart 2009, 13:53:48 »

Yüce Kitabımız ve onun pratize edilmiş hali olan sünneti seniye,siyeri nebi ortadadır. Herkes ferdi ve cemaatsel anlamda duygularını işin içine katmadan bir değerlendirme yaparsa  durduğu konumu çok rahat bir şekilde görecektir...
Kitap ve sünneti kendimize değil, kendimiz onlara uydurma gibi bir endişemiz olmalı...

GİDENLER HÜSEYNİ İŞ YAPMIŞTIR KALANLAR ZEYNEBİ İŞ YAPMALIDIR YAPMAYANLAR YEZİDİDİR....
Sayfa: [1] Yukarı git Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer: