0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1] Aşağı git Yazdır
Gönderen Konu: İsrail ile İran müttefik mi? (yine zaman gazetesi, yine müslümana saldırı...)  (Okunma Sayısı 413 defa)
yusha
Tecrubeli üye
**

« : 02 Ocak 2009, 20:42:06 »

İsrail ile İran müttefik mi?   
Dünya havai fişek gösterileriyle girdi yeni yıla.Filistinliler ise İsrail bombaları altında.

Geçen hafta Gazze'de başlayan katliam ciddi boyutlara ulaştı:

-417'e yakın ölü, 2000 civarında da yaralı.

Abluka altında ilaç, gıda, elektrik sıkıntısı çeken 1,5 milyon Filistinlinin hâlipürmelâli de ortada.

Bu acı bilançoya rağmen uluslararası toplum geneli itibarıyla sessiz.

BM Güvenlik Konseyi karar alamıyor İsrail hakkında. Çünkü ABD'nin vetosu var.

İKT, Arap Birliği, Körfez İşbirliği Konseyi gibi teşkilatlar da bir mutabakata varamıyor.

Çünkü Arap ülkeleri ile İslam âlemi kendi içinde bölünmüş durumda.

AB'ye üye ülkelerle Rusya, Çin gibi bölgesel aktörlerin tepkileri dikkate alınmayacak kadar cılız.

Hal böyle olunca ateşkese yanaşmayan İsrail ise bombalamayı sürdürüyor.

Bu karamsar ortamda iki ülke yükseltti sesini. Hem de güçlü biçimde.

Onlardan biri Türkiye, diğeri de İran.

Tel Aviv'le şam arasında bir barış anlaşması yapılması için çalışan Türkiye, İsrail'in Gazze'de orantısız güç kullanmasını 'insanlık suçu' olarak nitelendirdi. Başbakan Erdoğan, Türkiye'nin barış çabalarını sabote eden bu katliamın, kendilerine yapılmış bir ayıp olduğunu söyledi.

Haklı bir tepkiydi bu.

Zira Türkiye, Ortadoğu'da kalıcı bir istikrarın ancak 'diplomasi' ile mümkün olabileceği tezini işliyordu bir süredir. Bunun için de bölgedeki aktörlerin barış süreçlerine dâhil edilmesi gerektiğini savunuyordu.

Nitekim bu fikrini hayata geçirdi de...

Hamas'ın şam'da yaşayan askerî kanadının lideri Halid Meşal'i Ankara'ya davet etti üç yıl önce.

Amaç, 2003'te ABD'nin Irak'ı işgal etmesinden sonra ortaya çıkan ve bölgesel çatışmalara yol açabilme potansiyeline sahip tablonun derinleşmesini engellemekti.

İsrail, Gazze'yi bombalayarak Türkiye'nin çabalarını da boşa çıkarmış oldu böylece.

İran da sert tepki gösterdi İsrail'e. Ancak Tahran'dan yükselen ses 'yapıcı' değil 'yıkıcı' nitelikteydi.

İran Cumhurbaşkanı Mahmut Ahmedinejat, 'intikam ve savaş' temalarını vurguladı art arda yayınladığı mesajlarda:

-İsrail ve müttefikleri yolun sonuna geldi.

-Gazze şeridi'ne saldırılar İsrail için sonun başlangıcı olacak.

-Varlığını kan dökerek sürdüren İsrail'deki rejimi gün gelecek hiçbir güç kurtaramayacak.

Bu açıklamalar sırasında Ahmedinejat, Filistin halkını da unutmadı. Gösterdikleri direnişi övdü:

-Filistinliler şimdi cihat ve şehadet meydanında mücadele ediyorlar. Bu meydan zafer meydanıdır.

- Sizin yolunuz en doğru olanıdır. Biliniz ki izzetli yaşamanın tek yolu direniştir ve sonunda zafer sizlerin olacaktır.

İran'da tepkiler sokağa da yansıdı. Halk İsrail'i protesto etti. Din adamları Gazze'de savaşacak 'gönüllüler' toplamak için seferber oldu.

Eğer basına yansıyan haberler doğru ise 25 bin üniversite öğrencisi İsrail'le savaşmak için açılan kampanyaya katıldı.

Hizbullah, Hamas ve İran'ın kendisini 'tehdit' ettiğini savunuyor İsrail. Bu düşmanlara karşı mücadele ettiğini öne sürüyor. Bunun için de sık sık silaha başvuruyor.

Karşısındakiler de tepki gösteriyor İsrail'in bu saldırgan tutumuna.

İran, kendisine yönelik saldırıları bertaraf etmek için ön cepheyi Hizbullah ile Lübnan'da, Hamas'la da Filistin'de kuruyor.

İsrail de bu iki cepheyi sürekli bombalayarak İran'ın nüfuz alanını büyütüyor.

Barış için çabalayan Türkiye ise arada kim vurduya gidiyor.

O zaman sormadan edemiyorsunuz:

-Armagedon mucizesi bekleyenlerle Hüccetiye rüyası görenler müttefik mi yoksa?

.................OKUYUCU YORUMLARI.............

ADINI BİLMEDİğİMİZ YAZAR SENDE HAÇLI İTTşİFAKININ SöZCüSüMüSüN
Yıkıcı muhalefetmiş,vede İsrail rüyasına hizmetmiş.Arap rejimleri Burç el baraj otellerini sizin için yaptı,aman keyfiniz bozulmasın,vip haclar yapın islamcılığın rantlarını yiğin..kimse ortalığı kızdırmasınmış..İşte Siyonizme hizmet bu korku psikolojisini yaymaktır..Lübnan Direnişinin Siyonizme verdiği korkuyu kim verdi,ilanihaye ümmeti muhammet korku ve bahşedilen kadarmı özgürlüğünü yaşayacak,evet inanıyoruzki bir ur olaral oraya şırınga edilen işgalci kazınacaktır,korkaklarda korkularıyla ölecektir anca

şamil yılmaz2009-01-02 20:10:59
----------------------
sadece bu mu
zaten kaç gündür fikret ertan mı ne adını bile hatırlamak istemiyorum adlı bir yazar moralimi bozuyor zamanda şimdi sıra bu hazrette.Allahım sen büyüksün affet bizi de bunları da...bugüne kadar zamana vediğim paralar haram olsun diyecem ama Allahtan korkuyorum ya.paralarımızı toplayıp islamla alakası olmayan insanlara yediriyorlar ondan sonra da müslümanlara hakaret ediyorlar.bari bu hakareti yapmayın Allah aşkına ya..ALMIYACAM ULAN BUNDAN SONRA ZAMAN...VALLA BİLLA

mehmed akif2009-01-02 20:01:44
--------------------------------------
ya Allah aşkına biri bana söyler mi
ne oluyor bu zaman gazetesine.ne biçim müslümanlık bu.böylesini gören var mı ya Allah Allah..adamlar gayrı müslimlere gösterdiği hoşgörünün binde birini islam coğrafyasındaki müslümanlara gösterse hiçbir sorun kalmaz.şu hale bakın.hemkimse yok mu derneği filistinli müslümanlara göndermek için sms kampanyası başlatıyor diğer yandan gazete de filistin ve hamas alaeyhinde yazılar yazılıyor.kusura bakmasınlar ama Allah bilir topladıkları paraları da israile aktarır bunlar.

mehmed akif2009-01-02 19:57:33
------------------------------------
esenler yolu fener cevap : elbette mezhepler hak
ben mezheplerin hakkını tartışmıyorum .. bende hanefiyim..ancak mezhepler islamın bir zenginliği olarak görülmeli.. yazarın yaptığı gibi ümmetin arasına sokulmak istenen bir nifak olarak kullanılmamalı

yasir dumlupınar2009-01-02 18:37:18
yuh sana be!
yarınki ilk işim gidip gazete aboneliğimi iptal ettirmek olacak...

yurt19052009-01-02 18:16:01
-------------------------------------
iranla bi derdin var anlaşılan
bence yazar Mehmet Yılmaz,iran şii olduğu için kafayı takmış,ya yapmayın artık gözünüzü seveyim,yetmedimi bu mezhep düşmanlığı..bizim birlik beraberliğe ihtiyacımız var,hala görmüyormusunuz?adamlar çatır çatır yeni silahlar deniyor üzerimizde.sizin gibi aramıza nifak sokanlar yüzünden işte bu durumlara düşüyoruz

ali kemal2009-01-02 17:57:54
-------------------------------------------
insaf
yazar kendince yazmış ama laf olsuna ama biyerler şirin görünme adına!gelelim sayın erhan türüdü nün iddiasına,şia yı ehli sünnetin hangi alimleri müşrik olarak nitelendirmiştir?kaynak vererek cevaplamanızı rica ediyorum?

halil sariaslan2009-01-02 17:52:22
----------------------------------------------
Taassup
Her ay filistine milyonlarca dolar yardımı yapan ülke kim sizce? Her defasında Filistine destek veren ve israili kınayan kim? İsrail ve abd ile diplomatik ilişkisi olmayan kim? Onlardan silah vs almayıp filistine katkı yapan kim? İRAN. Yazar son derece mantıksız ve taasupçu bir yaklaşım içindedir.

İbrahim öz2009-01-02 17:50:38
------------------------------------------------
olmertin geliş sebebi
olmert neden Türkiyeye geldi...islami(ünlem) basının Haması suçlayan ve israilden korkan tavrını gördükçe olmertin geliş sebebi belli oluyor...yazık...bu arada HAMASın liderlerinden MEşAL türkiyede nasıl karşılandı onu da bir yazsan...

istanbulmedeniyeti2009-01-02 17:38:49
-----------------------------------------------
yanlış yapıyorsunuz
sayın yazar yazarken biraz bilinçli yazın. koplo teorisyeni kesildiniz başımıza son günlerde.zaman gazetesi ve cemati düşman olarak gördğüm bir camia değil.okullarınıda hep takdir ettim.ama filistin olayı,dinlerarası diyalog ,zaman gazetesinin içindeki (içimizdeki TAşNAKLAR) gibi durumlarda yalpalayıp durmaktalar ve hızla irtifa kaybetmekteler haberleri ola. elbette iran ,türkiye bu mazlumlara destek olacak.bize kurtuluş savaşında müslümanlar yardım etmedimi sayın yazar?

Erdoğan AYDOğAN
--------------------------------------------------------

kim doğrusunu yapıyor?
önce "israil bizi aldattı" diyen, sonrada tekrar israille masaya oturmak için çaba harcayan Türkiye mi, yoksa israilin ipiyle kuyuya inilmeyeceğini bilerek "israile anladığı dilden cevap verilmeli" diyen İran'mı. sizce kim haklı? bu arada ben bu yazarı tarafsız bulmadım. yazı biraz israili haklı buluyor gibi kokuyor.

salih sönmez2009-01-02 17:20:42
--------------------------------------------------
iranla bi derdin var anlaşılan
yine saçma saçma yazmışsın Mehmet bey..zaman gazetesindende takip ediyorum seni.Allah aşkına sizin İranla bi derdinizmi var.niye suudileri,mısırı eleştirmiyosun,niye o şatafat içinde yaşayıpda zerre kadar filistin halkına yardım etmeyen petrol zengini araplara bişey demiyosun

ali kemal2009-01-02 16:46:28
------------------------------------------------
Ne mantık ama...
Sayın yazarın barış ve sevgi dolu bakış açısı katil İsrail ile, meşrutiyeti dahi tartışmalı, bu terörist ülkeye karşı mücadele veren İran'ı aynı kefeye koymaya itmiş. Ne mantık ama. Yazarımızın barış güvercinlerini düşünmekten Yahudi ve Siyonizm üzerine kitap okumaya fırsat bulamamış galiba.

ilyas er2009-01-02 16:45:42
-------------------------------------------------
yasir Dumlupınar'a CEVAP (2)
Hz.Peygamber(sav) ileriki zamanda Hakk mezheplerin ortaya çıkacağını söylemiş. Aradaki farklılıkların Rahmet olduğunu hadisi şeriflerde belirtmiştir. Mezhep Hz.Peygamber'in yaşam biçiminin kitaplara aktarılmış halleridir. Mezhepsizliği savununanlar Vahhabi'lerden çıkar. Bu yüzden Vahhabi'ler Hz.Peygamber'in sünnetlerini (yaşam biçimi ) red ederler.Suudi Kraliyeti Vahhabidir mesela. Suudi Kraliyet'ine göre her şey kendilerine mubahtır(ünlem),Suudi Arabistan'da islam hukuku (şeriat) Kraliyet için uygulanmıyor.

Esenler Yolu FENER Aşkıyla Dolu2009-01-02 16:39:32
yasir Dumlupınar'a CEVAP :
Mezhep demek,Hz.Peygamber'in(sav) yaşam biçimidir.Hayatında yaptığı tüm hal ve hareketleri,yaşamını , hayatını,ticaret hayatını,aile hayatını...vs.,sahabeler,sonraki nesile aktarmış.Sonraki nesilden yetişen büyük alimlerde Hz.Peygamber'den aktarılan bu yaşam biçimini kitaplara yazmıştır. Mezhep farklılığıda buradan geliyor zaten.İmam şafii,bazı sahabelerdan duyduklarını öğrendiklerini yazmış.İmam Ebu Hanife diğer sahabelerden duyduklarını yazmıştır.Mezhep budur.Ve hadisi şeriflere göre Mezhepler Hakk'tır.

Esenler Yolu FENER Aşkıyla Dolu2009-01-02 16:34:08
--------------------------------------------------------------
SAYIN EDİTöR
Eğer yorum yazmak bir haksa ki o hakkı verdiğinizi görüyorum.Yorumlarımı yayınlamadığınız için hakkımı helal etmiyorum bunu bilesiniz.Yorumların sorumluluğu bana aitse ki bana ait,yayınlamama gibi bir hakkınızın olmadığını düşünüyorum.Yok hakaret içeriyor diyorsanız,yazarın ettiği hakaret yanında çerez bile değildir.Ayıptır, yapmayın bunu.

Suphi UÇAK2009-01-02 16:26:10
---------------------------------------------------------
...
kendini yahudilere satmış biri daha. "Susun müslümanlar sesinizi çıkarmayın, yahudilere yumuşak davranın, diyalog yapın. sizi öldürenlere yumuşak olun, sessiz koyun gibi olun." demek istiyor.

semra2009-01-02 16:20:15
Yazar bir şeyi söylememiş...
Onu da ben söyleyeyim... İsrail'in ipiyle kuyuya inen hükümet hata yapmıştır. Hükümetin politikası 5 yıl önceki ABD politikaları için kalkan oluşturma anlamında başarılıydı ancak, artık analmını yitirmiştir. Bir diğer yönüde İran nüfuzunun artmamasıydı. Bu konudada başarısız olunmuştur. İsrail ise bu bombalamayı ABD'nin Ortadoğu'dan çekilmesi sonrası kendi ayakları üstünde durabildiğini göstermek için yapmıştır. Bakalım nereye kadar götürebilecek bu çekirge.

ahmet musaoğlu2009-01-02 16:09:16
-----------------------------------------------------------------
Mide bulandırıcı!(2)
Dünyadaki gelişmelere hak-adalet gözlüğü yerine sadece kendi çıkarları için bakan bu zihniyet midemi bulandırıyor. Zaten en iyi müslüman ülkede Türkiye(Her ne kadar kızlarımız başını örterek okuyamasada, ABD-İsrail ile müttefik olsak da, önemli olan devlet, yönetici zalim bile olsa itaat gerek tabi)ünlem Tabii herkes sizin gibi tatlı su müslümanı olsa ne güzel olurdu, İsrail işlerine devam ederdi, sizlerde kırıntılarla beslenmeye ilanihaye devam ederdi. Yazıklar olsun bu zihniyete!!!

Hakan Bayındır2009-01-02 15:38:12
----------------------------------------------------------------
Allah aşkı için
Allah aşkına resulullah ; müslüman kardeşini sevmiyen bizden değildir buyurmuyor mu ; bir müslümanı tekfir eden kendisi küfre girmiş olmazmı ; bir müslüman olarak fetullah hocamız bizim için ne kadar değerliyse imam humeyni de okadar değerli olmalıdır ; Suudlu hattap , lübnanlı nasrAllah , hamaslı ismail haniye , mısırlı seyyid kutup ne farkeder ki ; hele zalimlerin zulümlerinin ayyuka çığdığı bir asırda tüm değerlerimize sahip çıkıp onları kucaklamak müslümana yakışan , peygamberin istediği tavır değilmi

yasir dumlupınar
sn yılmaz acaba sizde israille müttefikmisiniz?
gerçekten çok merak ediyorum, bir cevap yazarsanız memnun oluruz.siz hala barıştanmı söz ediyorsunuz. gerçekten siz neredede yaşıyorsunuz ayda mı yoksa afrika ormanlarındamı? siz sahi hiç dünyadan haberdar değilmisiniz? hııı yoksa kendinizi çook ibdet'emi verdiniz? bush amcadan yada obamadan ne haber, siz onları çok iyi bilirsiniz. yada amerikadan

serasker512009-01-02 13:41:34
----------------------------------------------------
yazdığı gazete
bu yazıyı yazan kişinin hangi gazetenin yazarı olduğuna bakarsanız ne demek istediğini daha iyi anlarsınız. Hani 'Atılan füzelerden dolayı ölen israilli çocuklara çok üzüldüm'sözünü söyleyen kişinin güdümündeki gazetede yazıyor bu arkadaş!O nedenle yazdıklarının hiç bir önemi yok.

bahtiyar akdoğan2009-01-02 13:24:53
Allah'tan korkun Ya
Nasıl yorum yapıyorsunuz ya.Siz söylediklerinizin farkındamısınız yazar bey.Yazıklar olsun size. Maalesef bir türlü anlaayamayacaksınız bu kafa yapısıyla olan biteni. Siyonistlerin hiçbir zaman barıştan anlamadıklarını hiç mi tarihte okumadınız. Siyeri nebi size hiç mi ipucu vermiyor.Resuli Ekrem (S.A.V)'in onca barış çabalarına nasıl tepki verdiklerini hiç mi okumadınız.Beni Nadir,Beni Kaynuka,Beni Kureyza,Hayber yahudilerinin Ne kadar dönek olduklarını savaştan başka bir dilden anlamadıklarını...

Müslüm özgül2009-01-02 13:08:33
AB'li Türk
evet İsrailin operasyonu İranın silahlanmasını İran halkı ve uluslararası kamooyunda destek görmesine yol açyor ama bence bu İranın uanlış yapıp İsraıle girmesi ve ABD ninde İranı vurarak İsraili kurtarması,yani İranı suçlu yapıp vurmak

metin mustafa2009-01-02 12:29:25
-----------------------------------------------------------
dınler arası diyalog
Iranın İsrail gibi zalim bir devlet ile işbirliği yaptığını nasıl idaa edebilirsiniz. Nekadar mantıksız bir tez kurulmuş, Yazarın tezine bakılırsa İsraile karşı kükreyenler İsrail yanlısı oluyor, İsraile ''dinler arası diyalog'' bahanesi altında yaklaşanlar ise İsraile karşı oluyor!! İster şia olsun ister Sünnü farketmez, en azından dış düşmanlara karşı vahdet olmalıyız! Keşke diğer islami ülkeleride İran ve Türkiye gibi zionistlere kükrese, inanın durum çok farklı olurdu

Mustafa Selcuk2009-01-02 12:08:57
-------------------------------------------------------------
İran Sussun!
Sayın yazara göre İran susmalı, satılık arap rejimleriyle yola devam etmeli ki yine binlerce Filisitinli katlimlara uğramalı. İran gibi 5 ülke daha sesini aynı şekilde yükseltsin bakalım israil teröristi kaçacak yer bulabilecek mi?

Osman ERGüN2009-01-02 11:58:24
-------------------------------------------------------------------
Sayın yazar
İsrail 60 yıldır işgal ediyor katlediyor soykırım yapıyor.İran rejimi ise 30 yaşına girmedi daha,hakeza Hamasta 21 yaşında,bunları bilmemeniz mümkün değilken,İsrailin katliamlarına sebep oluşturduğunu söylediğiniz,İranın gür sesine Hamasın Hizbullahın direnişine farklı anlamlar yüklemenizi kınıyorum.Bu hedef saptırmaların muntazaman yeraldığı gazetenizide Allaha havale ediyorum.

özge Haksever2009-01-02 11:03:21
-------------------------------------------------------------------
yazık ya ünlem
iran bugün islamın gür sesi parlayan yıldızı olmuştur hiç kimse yeryüzünde iran şiası diye söylemiyor iran islam cumhuriyeti diyor ve filistin ve lübnan için yaptıkları ortadadır o bölgenin reçetesi eli kanlı siyonist yahudi devletine karşı budur onlar top tüfek çocuk yaşlı demeden öldürecek sen diyalogmu diyeceksin bırak herkes vazifesini yapsın Allah yardımcısı olsun hepsinin şu kritik zamanda böyle yazılar çok abes kaçıyor malesef düşmana adeta cephane gibi oluyor müslümanları bölüyor ünlem

serdar aktas2009-01-02 10:22:34
---------------------------------------------------------------------
İRAN TüRKİYE
Yazar yanlış yapıyor..İran ile israilin aynı amaca hizmet ettiği gibi bir yorum yapıyor..Yorumcu kardeşim hiçbir ehli sünnet alimi şia ya kafir demiyor.. ehli sünnet alimlerine iftira etme..Rasulullah Buharideki bir hadiste aynen şöyle diyor:(Selmanı-ra-göstererek.) ''Bunun soyundan biri gelecek islamın sesini Süreyya yıldızına ulaştıracak''..

mehmet yazıcı
-----------------------------------------------------------------------

Dezenformasyon
Bu arkadaş sıradışı komplo teorileri yazmaya(uydurmaya) çalışıyor. Bilinçli veya bilinçsiz şekilde dezenformasyon yapıyor. Eğer gerçek bir ittifak arıyorsa çalıştığı gazetenin kalben bağlı olduğu hocaefendiye baksın. ABD-İsrail işbirlikçiliği yapan İran'mı yoksa hocaefendimi?

Levent Temiz

HABER7
Moderatöre Bildir   Logged

Gidin İsraillilere söyleyin; Biz Muhammed Ordusuyu'yuz;
Geri döndük ve Kudüs yolunda ilerliyoruz!
seriyye
Üstad Üye

Allaha teslim olan eşyayı teslim alır.

« Yanıtla #1 : 02 Ocak 2009, 21:01:41 »

sanki yavaş yavaş israil ve siyonizm meşrulaştırılmak isteniyor.paralı kalemşörler kalemlerini sattıkları gibi imanlarınıda satarlar.Allah muhafaza.

vuslat
Site Yöneticisi

Sözüm tükendi, manayı sessizliğe yükleyip sustum

« Yanıtla #2 : 02 Ocak 2009, 22:47:07 »

Allah bunları islah etsin...hakikkaten yazılmış yorumları da okuyup yazarın yazısı ile birleştirince, diyeceğim ilk şey: bunun gibi yazarların ve zihniyetin yatacak yeri yok. ve  hoca amerikada kaldıkça, onların ekmeğini suyunu içtikçe gürünen oki daha çok muvahid müslümanalara saldıracaklar...lütfen kardeşler bu gibi şahısları boykot edin ve yazılarını evinize sokmayın. Düşmanın saffı bellidir, ama bunların ne olduğu belli değil, ancak müminlerin kafasını bulandırırlar...Allah ıslah etsin.

Ya Rebbî! ez Ji bela û zehmetîya, arîkarî te dêxwazîm. Ez xwe davim te...
HÜSEYİN
HÜSEYİN
Tecrubeli üye
**

Derin fikre sahip olanın nazarı da güzel olur...

« Yanıtla #3 : 02 Ocak 2009, 23:51:28 »

kim ne derse desin müttefik olanlar bellidir ünlem filistinin kana boyandığı bu günlerde bile  siyonist israili kalemleriyle destekleyenler elbette kendi saflarını belirtmiş ve müttefiklerinin yanında olduklarını göstermişlerdir ünlem ...vesselam...

AllahIM ; SENDEN BAŞKA HİÇ BİRŞEYİ OLMAYAN BEN , SENDEN BAŞKA HERŞEYİ OLANA ACIRIM ünlem. .

Mahzûn yüreklerde hazin bir sevdadır Huseyn...
seriyye
Üstad Üye

Allaha teslim olan eşyayı teslim alır.

« Yanıtla #4 : 03 Ocak 2009, 01:28:20 »

es selamun aleykum.zaten sinsice bizi içerden karıştırmak hüner oldu guruha.mu'min günde 100 defa imanla küfür arasında gidip geliyor.Rabbim bizleri imanda sabit kalanlardan etsin.

teyrebaz
Yeni Üye
*

BÜTÜN UMUDUM Allah'TA...

« Yanıtla #5 : 06 Ocak 2009, 05:28:46 »

Allah belalarını versin diyecem ama içim elvermiyor,ne diyelim eği ya Sabır ya Sabır ya Sabır...

"Mü'minler arasında öyleleri var ki, Allah'a verdikleri sözde dururlar. Kimileri sözünü yerine getirip o yolda canını vermiştir; kimileri de şehitlik beklemektedir. Onlar hiç sözlerini değiştirmediler."(Ahzab 23)
MERXAS
MERXAS
Site Yöneticisi

RABBİM BİZİ KENDİNE DOST SEÇİNCEYE KADAR YAŞAT

« Yanıtla #6 : 06 Ocak 2009, 08:17:13 »

Allah ıslah etsin imanlarını azbi pahaya satıpta muminler kardeştir ilkesini dusturunu Allahın emrini hiçe sayanlara bugun destek verenler elbette ugradıkları akibeti yakında gorecekler işte ogun geriye donüş yoktur ogun pişmanlıkta fayda vermeyecektir Allah hakka yardım etsin rızası için calışanlara nusretini versin slm ve dua ile...

GİDENLER HÜSEYNİ İŞ YAPMIŞTIR KALANLAR ZEYNEBİ İŞ YAPMALIDIR YAPMAYANLAR YEZİDİDİR....
garip
Tecrubeli üye
**

« Yanıtla #7 : 07 Ocak 2009, 00:40:33 »

Allah ıslah etsin imanlarını azbi pahaya satıpta muminler kardeştir ilkesini dusturunu Allahın emrini hiçe sayanlara bugun destek verenler elbette ugradıkları akibeti yakında gorecekler işte ogun geriye donüş yoktur ogun pişmanlıkta fayda vermeyecektir Allah hakka yardım etsin rızası için calışanlara nusretini versin slm ve dua ile...
Sayfa: [1] Yukarı git Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer: