0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1] Aşağı git Yazdır
Gönderen Konu: İstifa Eden Baykal İktidarı Suçladı  (Okunma Sayısı 209 defa)
3RK4N
Tecrubeli üye
**

Belli bir amaç belilrle ki, hayatının anlamı olsun

« : 10 Mayıs 2010, 14:52:14 »

Hakkındaki kaset iddialarına ilişkin basın toplantısı yapan CHP lideri Deniz Baykal, iktidarı suçlayarak istifa etti. Baykal bu kasetin iktidar zirvesinin bilgisi olmadan hazırlanamayacağını söyledi.

10.05.2010

ANKARA - CHP Merkez Yönetim Kurulu Başkanlığı’ndan istifa eden Deniz Baykal, ortaya çıkan kasetle ilgili olarak iktidarı suçladı.

Bunun bir kaset olayı olmadığını, bir komplo olduğunu savunan Baykal, “Bir komplo imal edilmiştir. Taze, iki haftalık bir komplo. Bu komplonun hedefi bir kişi değil. CHP'nin neredeyse tek başına yürüttüğü sivil dikta rejimine karşı verdiği mücadeledir. Bu son iki hafta içinde düzenlenmiş ve piyasaya sürülmüştür. Komplo tezgâhı malzeme ve çekimleriyle günceldir, tazedir. İktidar gücü ve olanakları seferber edilmeden icra edilebilmesi mümkün değildir. Bu kadar kaba bir komplo tezgâhının iktidar zirvesinin bilgisi olmadan son iki haftada hazırlanıp piyasaya sürülmesi mümkün değil. Olay sonrası sözde iyi niyetli beyanlar, perde arkasındaki tezgâhın suçluluğunu örtmeye yetmez. Bu iktidarın bilgisi ve onayı olmadan piyasaya sürülemez. Ayıplayanlar bizzat ayıbı işleyenlerdir.”dedi.

Pensilvanya'dan aldığı üzüntü mesajlarının samimiyetine inandığını ifade eden Baykal, şöyle devam etti: “Çok ayıp ama diye başlayanlara da söyleyecek sözüm var. Ahlaksız ve hukuksuz komplolara itibar ederek bunları savunamazsınız. Komploculuğa hayat alanı açanlar çok ayıp, ama diyenlerdir. Bu komplolara itibar edenlerin nereye kadar gidebileceklerini hep beraber göreceğiz.

Bu tablo karşısında ben de teslim olmayacağım. Kimsenin beni sorgulamasına izin vermeyeceğim. Eğer bunun bedeli varsa ve bu bedel CHP'den ayrılmaksa bu bedeli öderim. Benim istifa etmem kaçmak anlamına gelmez. Tam tersine meydan okumaktır. İstifa ediyorum.”

ilke haber ajansı
Moderatöre Bildir   Logged

Çaydanlık ne kadar havalı olsada bardağın önünde eğilir.
cebelinur
dogruhabergazetesi.com
Yardımcı Yönetici

ŞİMDİ DUA ZAMANIDIR......

« Yanıtla #1 : 10 Mayıs 2010, 19:30:08 »

Pensilvanya'dan aldığı üzüntü mesajlarının samimiyetine inandığını ifade eden Baykal,

eğer bu sözler doğruysa (ki inş. öyle değildir) ve erdoğanın ABDye gidipte ziyaret etmediği Şahsın yaverleri çok ayıp ediyor. hem Pensilvanya'dan gelen mesajın malum şahsa ait olmadığı da ihtimaller arasındadır.
Moderatöre Bildir   Logged

Kabrin arkası için çalışınız. Hakiki saadet ve lezzet ordadır.
Sayfa: [1] Yukarı git Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer: