0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1] Aşağı git Yazdır
Gönderen Konu: KARE KARE israilin GAZZE KATLİAMI  (Okunma Sayısı 466 defa)
byleoger
AbDuSsElAm
Tecrubeli üye
**

MEDRESELİ MÜCAHİD...

« : 28 Aralık 2008, 17:05:42 »

Moderatöre Bildir   Logged

SIR SENİN ESİRİNDİR, AĞZINDAN ÇIKTIĞI TAKDİRDE SEN ONUN ESİRİ OLURSUN.Hz. ALİ(r.a.)
kudus
Tecrubeli üye
**

« Yanıtla #1 : 28 Aralık 2008, 20:15:24 »

Allah'ım Bu gün gazze yanmakta, dünde yanıyordu, belki yarında yanacak...
Allah'ım bizler aciz kulların, gaflet içinde olan kulların, rahmetinden vahyinden yüz çeviren kulların bizler ellerimizi açtık Allah'ım, ellerimizi açtık kardeşlerimizi için dua ediyoruz.

Allah'ım kardeşlerimize yardım eyle, onlara güç kuvvet ver Allah'ım...
Kafirlerin oyun ve fitnelerine karşılık onlara yardım eyle, Zalim siyonistlerin saldırılarına karşı onlara yardım eyle.. izzetli ve şerefli aksamıza, izzetli şerefli kardeşlerimize yardım et...
Allah'ım... Buyuruyorsun ki RABBİM   "Üzülmeyin, gevşemeyin, eğer iman etmişseniz üstün gelecek olan sizlersiniz" Allah'ım biz iman ettik bizi kardeşler yaptığın, kardeşlerimizde iman ettiler.Onlara yardım eyle  Allahım...

Zalim siyonist ve işbirlikçisi olan amerika ve onun dostlarını hidayet ver Allah'ım, Hidayet vermeyeceksen hepisini kahreyle Allah'ım..
Yenik ekin taneleri gibi paramparça et Allah'ım,..
Güçlerini, tuzaklarını, silahlarını tarumar et Allah'ım...
Tuzaklarını başlarına geçir Allah'ım şüphesiz sen, tuzak kuranların en hayırlısın.. Allah'ım izzet ve şeref sahibi olan biz, izzetsiz ve ***** olana; alçak, lanetli yahudinin zillet elbisesini giydik,.. bizi bu zilletten kurtar Allahım.
Zalimlerin işkencesi altında yaşayan ebu gureybdeki, çeçenyadaki, guatanomada ki ve daha nice yerlerdeki kardeşlerimize yardım eyle Allahım...

Allah'ım , Allah'ım . Allah'ım  bu alçakları benim elimle, bizim elimizle kahreyle Allahım kahreyle............

Amin

Biz ayakta ölürüz,
sürünenler utansın...Biz kefen giymeyiz!!! Kalırsak ZEYNEP
gibi kalırız, Gidersek HÜSEYİN'ce gideriz
cebelinur
dogruhabergazetesi.com
Yardımcı Yönetici

ŞİMDİ DUA ZAMANIDIR......

« Yanıtla #2 : 28 Aralık 2008, 21:01:05 »

AMİN
AMİN
AMİN

Kabrin arkası için çalışınız. Hakiki saadet ve lezzet ordadır.
_uMuT_
Mir Üye

seven sevilene tabi olur.

« Yanıtla #3 : 28 Aralık 2008, 22:25:12 »

amin amin amin....

(dualar sana filistin)
bekir
Yeni Üye
*

« Yanıtla #4 : 28 Aralık 2008, 23:33:55 »

AMİN YA RABBELALEMİN.
AllahUAKBAR-AllahUAKBAR-AllahUAKBAR

BUGÜN GÖZÜNDEN YAŞ İNMEYEN İMANINDAN ŞÜPHE ETSİN.

Esaret bahçesinde bir gül olmaktansa, hürriyet bahçesinde diken olmayı tercih ederim.
selvi
Yeni Üye
*

« Yanıtla #5 : 29 Aralık 2008, 12:22:46 »

EY KAHHAR VE ÇABBAR OLAN Allah'IM! ŞU YERYÜZÜNÜN HASTALIKLARI,ZALİMLERİ VE LANETLİLERİ OLAN HAİN,ALÇAK VE KATİL İSRAİLİ VE YARDAKCILARINI KAHRET, EĞER HİDAYETTEN NASİBİ OLAN VARSA HİDAYET VER YOK İSE HZ.NUH'UN DUASI GİBİ;ZÜRRİYETLERİNİDE KAHRET,PARAMPARÇA ET,HELAK ET...

ORTALIK HENÜZ ALACA KARANLIK İKEN,ETRAFA HAKKIN MESAJLARINI İLETEN SEN OLDUN..KADİRNÂŞİNAZLAR BİLMESELER DAHİ BUNUN BÖYLE OLDUĞUNA YER-GÖK ŞAHİTTİR..SAKIN USUL BİLMEZLERİN TAVRINA BAKIPTA SİTEMKAR OLMA..ETTİĞİN HİZMETİ HALK TAKTİR ETMESEDE HAK BİLİYORYA...
bymusab
Tecrubeli üye
**

« Yanıtla #6 : 29 Aralık 2008, 15:16:59 »

Allah'ım Bu gün gazze yanmakta, dünde yanıyordu, belki yarında yanacak...
Allah'ım bizler aciz kulların, gaflet içinde olan kulların, rahmetinden vahyinden yüz çeviren kulların bizler ellerimizi açtık Allah'ım, ellerimizi açtık kardeşlerimizi için dua ediyoruz.

Allah'ım kardeşlerimize yardım eyle, onlara güç kuvvet ver Allah'ım...
Kafirlerin oyun ve fitnelerine karşılık onlara yardım eyle, Zalim siyonistlerin saldırılarına karşı onlara yardım eyle.. izzetli ve şerefli aksamıza, izzetli şerefli kardeşlerimize yardım et...
Allah'ım... Buyuruyorsun ki RABBİM   "üzülmeyin, gevşemeyin, eğer iman etmişseniz üstün gelecek olan sizlersiniz" Allah'ım biz iman ettik bizi kardeşler yaptığın, kardeşlerimizde iman ettiler.Onlara yardım eyle  Allahım...

Zalim siyonist ve işbirlikçisi olan amerika ve onun dostlarını hidayet ver Allah'ım, Hidayet vermeyeceksen hepisini kahreyle Allah'ım..
Yenik ekin taneleri gibi paramparça et Allah'ım,..
Güçlerini, tuzaklarını, silahlarını tarumar et Allah'ım...
Tuzaklarını başlarına geçir Allah'ım şüphesiz sen, tuzak kuranların en hayırlısın.. Allah'ım izzet ve şeref sahibi olan biz, izzetsiz ve ***** olana; alçak, lanetli yahudinin zillet elbisesini giydik,.. bizi bu zilletten kurtar Allahım.
Zalimlerin işkencesi altında yaşayan ebu gureybdeki, çeçenyadaki, guatanomada ki ve daha nice yerlerdeki kardeşlerimize yardım eyle Allahım...

Allah'ım , Allah'ım . Allah'ım  bu alçakları benim elimle, bizim elimizle kahreyle Allahım kahreyle............

Amin

Sayfa: [1] Yukarı git Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer: