0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1] 2 3 4 Aşağı git Yazdır
Gönderen Konu: Karıncaları Öldürmeden nasıl evden kovarız?  (Okunma Sayısı 2324 defa)
Suanur
Yeni Üye
*

« : 21 Haziran 2010, 13:38:06 »

Evi karıncalar bastı,artık her yerdeler,öldürmeye de kıyamıyor insan. Ne yapabiliriz? yokmudur bir duası felan. Temelli gitsinler gelmesinler. Ben dışarıya yemek çıakrtırım onlara, evi istila etmelerine gerek yok. gulmse
Moderatöre Bildir   Logged
Suanur
Yeni Üye
*

« Yanıtla #1 : 21 Haziran 2010, 15:19:39 »

Bende böyle dedim ama giden olmadı,dün yuva girişleirne sakız tıkadım ama yine aralıkalrdan girmişler bende tekrardan açtım sakızı  Grin mutfak tezgahında her yerde karınca var, bide karınca gibi kanatlı sinekler var kendi kendilerine ölmüşler hergün süpürmek gerekiyor ben anlamadım ne oluyo. Bizim evi yıkıcak bu karıncalar duvardan hep kum çıakrtıyolar. Bir an önce bu karıncaları evden def etmem gerek.Böcek ilacı dökmeden biizmkiler bi şekilde yollamam lazım. Bi daha diyeyim bakim ne yapacaklar
HabiR
Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : 21 Haziran 2010, 15:32:06 »

aa siz de hiç misafirperver değilsiniz Smiley
_uMuT_
Mir Üye

seven sevilene tabi olur.

« Yanıtla #3 : 21 Haziran 2010, 15:54:17 »

bir ara ev karıncalarla dolmuştu artık rahatsızlık veriyorlardı.Tek çare kalmıştı öldürmek ama gönül öldürmekten yana değil. Dedim ey karıncalar sizi öldürmek istemiyorum burdan gidin'. Hepsi gitti

ma herkes senin gibi keramet sahibimidir abe Smiley yusufun evinde süleymanın dilinden öğrenmişsin..

(dualar sana filistin)
têkoşîn
İnsana en lazım iş, en mühim vazife, Yüce Allah'a karşı muhabbet peyda etmek ve esmasına yapışmaktır
Site Yöneticisi

« Yanıtla #4 : 21 Haziran 2010, 16:20:29 »

ma herkes senin gibi keramet sahibimidir abe Smiley yusufun evinde süleymanın dilinden öğrenmişsin..

Olsa olsa merhametin karametidir.  Smiley

Suanur
Yeni Üye
*

« Yanıtla #5 : 22 Haziran 2010, 10:53:14 »

Söyledim ama kimse gitmedi tam tersine kafile kafile yolculuğa çıakr gibi daha çok geldiler. Bu sabah anneme söyledim bide sen söyle belki sende giderler dedim.Hani ev sahibi o ya, beni kale almamış olabilirler Grin

Söyleyiş tarzı önemli mi acaba Roll Eyes
şura@
Üstad Üye

şehid şeyh sait

« Yanıtla #6 : 22 Haziran 2010, 14:55:03 »

Karıncalar Aslında zararlı değillerdir ,Ama bazen o kadar çoğalırlarki onların varlığı bizi rahatsız eder.Birde bakarsınız Mutfağınızı ,evinizin heryerini sarmışlar .İşte bu noktada sizler onlardan kurtulmanın yollarını ararsınız.Karıncaları kovmayı,yok etmeyi,öldürmeyi düşünürsünüz.Ana nafile......
onlar yinede gelirler.

Karıncaları öldürmeye gerek yoktur ,karınca'lardan kurtulmak istiyorsanız.Karınca ilacı aramanızda gerekli değildir.Karıncalardan nasıl Kurtulurum Diyorsanız, Karıncalardan kurtulmanın tek yolu "Talk Pudra" ( Bebek Pudrası ) kullanmaktır.Talk pudrayı karıncaların evinize yada mutfağınıza girdiği yerlere serperseniz, Karıncalar sür'atle o ortamı terkederler.

Dikkatle belitmeliyim ki burada amaç karıncaları öldürmek değil, karıncaları evinizden kovalamaktır. Doğadaki dengeyi bozmanın anlamı yok. Ülkemizde meydana gelen kene vakaları sonrasında karıncaların kene'leri durdurduğu/yok ettiği ispatlandı.

değersiz dallarda asılmama pervam yoktur muhakkakki mücadelem Allah ve din içindir.
MERXAS
MERXAS
Site Yöneticisi

RABBİM BİZİ KENDİNE DOST SEÇİNCEYE KADAR YAŞAT

« Yanıtla #7 : 23 Haziran 2010, 07:24:18 »

onemli bi konuya dikkat cektiniz doganın dengesi denenmişmi pudra olayı inşaAllah oyle bi durumla karşılaşırsam denerim Allah razı olsun slm ve dua ile..

GİDENLER HÜSEYNİ İŞ YAPMIŞTIR KALANLAR ZEYNEBİ İŞ YAPMALIDIR YAPMAYANLAR YEZİDİDİR....
Suanur
Yeni Üye
*

« Yanıtla #8 : 23 Haziran 2010, 09:35:30 »

Bende öldürmek istemiyorum zaten, pudrayı bi deneyelim bakalım.inşAllah etkili olur.
şura@
Üstad Üye

şehid şeyh sait

« Yanıtla #9 : 13 Ağustos 2010, 18:10:22 »

suanur kardeş pudrayı denedin mi? merak ettim etkili oldumu ?

değersiz dallarda asılmama pervam yoktur muhakkakki mücadelem Allah ve din içindir.
Sayfa: [1] 2 3 4 Yukarı git Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer: