0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: 1 2 [3] 4 5 Aşağı git Yazdır
Gönderen Konu: Kopye Çekmek  (Okunma Sayısı 2239 defa)
cebelinur
dogruhabergazetesi.com
Yardımcı Yönetici

ŞİMDİ DUA ZAMANIDIR......

« Yanıtla #20 : 10 Aralık 2009, 22:12:59 »

yanlış hatırlamıyorsam:çan sistemine göre  sinavdaki notların ortalaması alınır ve ve sinavda o ortalamayı geçemeyen öğrenciler o dersten kalır.
yani not ortalamsı  o sınıfta 70 çıksa, 70 aşağı alana öğrenciler ne yazıkkı dersten kalır.
 gelelim kopya çekmeye şayet kopye çekilirse ve yakalanmasa büyük ihtimalle yüksek not alır bu yüksek notta sınav ortalmasını yukseltecektir. yani 60'la sınavı gece bilecekken diğer öğrenciler bu sefer 70-80 vb. not almaları gerekecek
buda diğer arkadaşlarını zor durumda bırakır.

not: bende lisede çok kopye çektim

ben çan sisteminde okumadım ama bildiğim kadarıyla örneğin geçme notu 60 mı. herkes 60tan yukarı olursa ortalama kale alınmıyor.
Moderatöre Bildir   Logged

Kabrin arkası için çalışınız. Hakiki saadet ve lezzet ordadır.
HabiR
Ziyaretçi
« Yanıtla #21 : 11 Aralık 2009, 11:27:44 »

yanlış hatırlamıyorsam:çan sistemine göre  sinavdaki notların ortalaması alınır ve ve sinavda o ortalamayı geçemeyen öğrenciler o dersten kalır.
yani not ortalamsı  o sınıfta 70 çıksa, 70 aşağı alana öğrenciler ne yazıkkı dersten kalır.
 gelelim kopya çekmeye şayet kopye çekilirse ve yakalanmasa büyük ihtimalle yüksek not alır bu yüksek notta sınav ortalmasını yukseltecektir. yani 60'la sınavı gece bilecekken diğer öğrenciler bu sefer 70-80 vb. not almaları gerekecek
buda diğer arkadaşlarını zor durumda bırakır.

not: bende lisede çok kopye çektim
Çan sınıfın ortalaması düşükse yapılıyor zaten. Herkes yüksek almışsa hoca çan yapmıyor.  Çan standart sapmayla aritmetik ortalamayla yapılan bir hesap sanırım. Geçme notu 60 ise ve sınıfın çoğu bunun altında not almışsa hoca da insiyatif sahibiyle geçme notunu dünürmek için çan yapar. Geçme notu 60 ise 50 ye düşebiliyor.

ben çan sisteminde okumadım ama bildiğim kadarıyla örneğin geçme notu 60 mı. herkes 60tan yukarı olursa ortalama kale alınmıyor.
evet cebelinur kardeşim doğrudur.

arkadaşlar yapmayın  böyle kopya deil onun adı yardımlaşma
Smiley haklısınız ekrem kardeşim Smiley
hakikatyolcuları
Tecrubeli üye
**

« Yanıtla #22 : 11 Aralık 2009, 11:35:25 »

Smiley)  (kopya)  alın verin eğitime can verin
kördüğüm
kırıntı
Üstad Üye

inadına özgürlük inadına direniş...

« Yanıtla #23 : 11 Aralık 2009, 13:11:34 »

gerçi kimi diyor ki: kopya çekmekte bir emektir  Smiley

kesinlikle! önce tüm kitabı gözden geçirip sınavda çıkabilecek yerleri tespit edeceksin.
sonra onları konu konu ayıracaksın.
uzuuuuuuuun uzuuuuun yazılan paragrafları kendi dilince kısaltmalar haline getireceksin.
ve en zor kısmı küçük küçük yazacaksın.bunu ayarlamak pek zor olurdu.karınca gibi yazardım okuyamazdım.biraz büyük yazınca da kopya kağıdım büyük olurdu.gizliliği kalmazdı.

velhasılı kelam kopya emek ister, özveri ister... ayrıca kopya çekmek bir sanattır. öyle herkes de çekemez Cheesy

...:::Rabb'im tut ki elimden, düşmeyeyim:::...

HabiR
Ziyaretçi
« Yanıtla #24 : 11 Aralık 2009, 17:29:55 »

kesinlikle! önce tüm kitabı gözden geçirip sınavda çıkabilecek yerleri tespit edeceksin.
sonra onları konu konu ayıracaksın.
uzuuuuuuuun uzuuuuun yazılan paragrafları kendi dilince kısaltmalar haline getireceksin.
ve en zor kısmı küçük küçük yazacaksın.bunu ayarlamak pek zor olurdu.karınca gibi yazardım okuyamazdım.biraz büyük yazınca da kopya kağıdım büyük olurdu.gizliliği kalmazdı.

velhasılı kelam kopya emek ister, özveri ister... ayrıca kopya çekmek bir sanattır. öyle herkes de çekemez Cheesy
Smiley kopyeyi hazırlamak bir zahmet çekmek ayrı bir zahmet o anki heyecan titreme ayrı bir zahmet. Smiley Kopye çekmeye yeltenen genelde hocadan gözünü kaçırır, rahat olmaz.
Ben sınavda özellikle gözlüklerimi takarım. Smiley
cebelinur
dogruhabergazetesi.com
Yardımcı Yönetici

« Yanıtla #25 : 11 Aralık 2009, 18:15:27 »

ayrıca kopya çekmek bir sanattır. öyle herkes de çekemez Cheesy

kopya çekmek sanattır ama öğretmenler sanattan anlamıyorlar  SmileySmiley

HabiR
Ziyaretçi
« Yanıtla #26 : 11 Aralık 2009, 18:19:03 »

kopya çekmek sanattır ama öğretmenler sanattan anlamıyorlar  SmileySmiley
sizi dışlıyoruz o zaman cebelinur kardeşim Smiley lisede hiç sevmediğim bir hoca vardı hiç kopye çektirmezdi.  Hocaların lavaboları ayrı biliyorsunuz. bizim hocalar lavaboyu kullanmadıklarında kilitleyip anahtarı öğretmenler odasına bırakırlardı. Birgün bu sevmediğim hoca lavaboya girdi anahtarı da kapının üstünde bıraktı. Beni orada fark etmemişti. Ben de gittim kapıyı üstüne kilitleyip oradan kaçtım. Ne zamana kadar orada kaldı nasıl çıktı bilmiyorum Smiley 
cebelinur
dogruhabergazetesi.com
Yardımcı Yönetici

« Yanıtla #27 : 11 Aralık 2009, 18:22:07 »

sizi dışlıyoruz o zaman cebelinur kardeşim Smiley lisede hiç sevmediğim bir hoca vardı hiç kopye çektirmezdi.Hocaların lavaboları ayrı biliyorsunuz. bizim hocalar lavaboyu kullanmadıklarında kilitleyip anahtarı öğretmenler odasına bırakırlardı. Birgün bu sevmediğim hoca lavaboya girdi anahtarı da kapının üstünde bıraktı. Beni orada fark etmemişti. Ben de gittim kapıyı üstüne kilitleyip oradan kaçtım. Ne zamana kadar orada kaldı nasıl çıktı bilmiyorum   

niye dışlıyorsunuz. Smiley ben ne yatım size Smiley durmak yok kopya çekmeye devaaam Smiley

HabiR
Ziyaretçi
« Yanıtla #28 : 11 Aralık 2009, 18:28:24 »

niye dışlıyorsunuz. Smiley ben ne yatım size Smiley durmak yok kopya çekmeye devaaam Smiley
Siz de öğretmensiniz de ondan Smiley he o zaman durmak yok diyorsanız siz de bizdensiniz Smiley
cebelinur
dogruhabergazetesi.com
Yardımcı Yönetici

« Yanıtla #29 : 11 Aralık 2009, 18:33:02 »

Siz de öğretmensiniz de ondan Smiley he o zaman durmak yok diyorsanız siz de bizdensiniz Smiley

öğretmen olduğumuda nerden çıkardınız. Smiley bi ara okul aile birliğinde üyeydim. (öğrenci velisi olarak)

Sayfa: 1 2 [3] 4 5 Yukarı git Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer: