0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: 1 2 3 [4] 5 Aşağı git Yazdır
Gönderen Konu: Kopye Çekmek  (Okunma Sayısı 2238 defa)
HabiR
Ziyaretçi
« Yanıtla #30 : 11 Aralık 2009, 18:36:48 »

öğretmen olduğumuda nerden çıkardınız. Smiley bi ara okul aile birliğinde üyeydim. (öğrenci velisi olarak)
He pardon yanlış anlamışım demek. Smiley
Moderatöre Bildir   Logged
cebelinur
dogruhabergazetesi.com
Yardımcı Yönetici

ŞİMDİ DUA ZAMANIDIR......

« Yanıtla #31 : 11 Aralık 2009, 18:43:24 »

burdan öğrencilere sesleniyorum Smiley kopya çekmenin son tatktiği.
araç ve gereç: bir adet kaynana dili(çocukların üflediğinde uzayan balon gibi)
üzreine kopya yazacağınız şerit gibi kağıt.
yapılışı:

kağıdın üzreine kopyayı yazınız. sonra kaynana dilinin üzerine yapıştırınız. sınava girdiğinizde sıranın altına bantla yapıştırın. rulo halinde olduğu için yükte hafif pahada ağırdır Smiley. yazıyı okumak için kaynana dilini kendine doğru çek. istediğini yaz sonra bırak kopya yerine gitsin. Smiley
arkadaşlar yapardı. ama ben beceremedim. bir derste baştan sona kadar kopya çektim ve o dersten bütünlemeye kaldım. o gün bugündür gerçek anlamda kopya çekmedim.

Kabrin arkası için çalışınız. Hakiki saadet ve lezzet ordadır.
HabiR
Ziyaretçi
« Yanıtla #32 : 11 Aralık 2009, 18:54:19 »

burdan öğrencilere sesleniyorum Smiley kopya çekmenin son tatktiği.
araç ve gereç: bir adet kaynan dili(çocukların üflediğinde uzayan balon gibi)
üzreine kopya yazacağınız şerit gibi kağıt.
yapılışı:

kağıdın üzreine kopyayı yazınız. sonra kaynan dilinin üzerine yapıştırınız. sınava girdiğinizde sıranın altına bantla yapıştırın. rulo halinde olduğu için yükte hafif pahada ağırdır Smiley. yazıyı okumak için kaynan dilini kendine doğru çek. istediğini yaz sonra bırak kopya yerine gitsin. Smiley
arkadaşlar yapardı. ama ben beceremedim. bir derste baştan sona kadar kopya çektim ve o dersten bütünlemeye kaldım. o gün bugündür gerçek anamda kopya çekmedim.
yaw anlamadım ben Smiley

abi ben de bir taktik vereyim Smiley küçük su şişeleri olurya üzerinde markasının olduğu kağıdı kalkdırıp kopyayı iç tarafa yazıp tekrar kağıdı şişeye  yapıştırın. şişenizi masanın üstüne koyun hocanın ruhu bile duymaz Smiley
kördüğüm
kırıntı
Üstad Üye

inadına özgürlük inadına direniş...

« Yanıtla #33 : 11 Aralık 2009, 18:58:21 »

Smiley kopyeyi hazırlamak bir zahmet çekmek ayrı bir zahmet o anki heyecan titreme ayrı bir zahmet. Smiley Kopye çekmeye yeltenen genelde hocadan gözünü kaçırır, rahat olmaz.
Ben sınavda özellikle gözlüklerimi takarım. Smiley

ikide bir hoca ne tarafa gitti diye takip etmekten yazılı sorularını cevaplamak zor nasip oluyordu.ki buda hocanın dikkatini çekerse.......  tamam sınav başlamadan bitti demek.

...:::Rabb'im tut ki elimden, düşmeyeyim:::...

kördüğüm
kırıntı
Üstad Üye

inadına özgürlük inadına direniş...

« Yanıtla #34 : 11 Aralık 2009, 19:06:34 »

ben hiç öyle taktiklerle kopya çekmedim.benimki en eski usul.küçük kağıda yazıp ordan bakıp bakıp yazmak Cheesy

lisede hemen her dersten çekerdim.hatta bi kaç kişiye de hazırlardım.iice çalışmış olurdum o sayede.

ama hiç unutmam arapçadan kopya çekcem.hiç çalışmamışım.normalde derste iyiydim.hocada benden beklemezdi.en arka sırada oturuyorum.sıra koridor tarafına kaymış.benim kopyalar sıranın altında.hoca karşıdan bakınca sıranın altında elim falan görünüyo.bende hiç farketmemişim bunu.aldım sıranın altından bakıyom.hoca da bana bakıyo.tüüüüüüüü sende mi kördüğüm?  dedi. ama ben nasıl utandım nasıl utandım anlatamam...

hadis dersinden de hiç çekmezdim.uzuuuun hadislerini yazılışıyla,arapçasıyla,anlamıyla ezberlerdim.hocasından kaynaklanıyo herhalde çok yumuşak,halim mülayim bi adamdı.kıyamazdım adama ondan hiç çekmedim.

...:::Rabb'im tut ki elimden, düşmeyeyim:::...

cebelinur
dogruhabergazetesi.com
Yardımcı Yönetici

« Yanıtla #35 : 11 Aralık 2009, 19:11:28 »

yahu kaynana yazacağıma kaynan yazmışım özür.
yaw anlamadım ben Smiley

abi ben de bir taktik vereyim Smiley küçük su şişeleri olurya üzerinde markasının olduğu kağıdı kalkdırıp kopyayı iç tarafa yazıp tekrar kağıdı şişeye  yapıştırın. şişenizi masanın üstüne koyun hocanın ruhu bile duymaz Smiley

su şişesinin içinden görünmezmiydi yaa. biz logaritmalı hesap makinalarının üstüne uc paketlerinin üstüne formülleri yazardık.

HabiR
Ziyaretçi
« Yanıtla #36 : 11 Aralık 2009, 19:37:41 »

yahu kaynana yazacağıma kaynan yazmışım özür.
su şişesinin içinden görünmezmiydi yaa. biz logaritmalı hesap makinalarının üstüne uc paketlerinin üstüne formülleri yazardık.
estağfurullah abim, yok abi kurşun kalemle yazarsanız belli olmaz Smiley
cebelinur
dogruhabergazetesi.com
Yardımcı Yönetici

« Yanıtla #37 : 11 Aralık 2009, 19:40:00 »

bir daha öğrenci olursak aklımızda olur inşllah. Smiley

HabiR
Ziyaretçi
« Yanıtla #38 : 11 Aralık 2009, 19:50:17 »

bir de abim biz telefonun arkasına da yazarız. Bakın arkadaşımın telefonu Smiley

cebelinur
dogruhabergazetesi.com
Yardımcı Yönetici

« Yanıtla #39 : 11 Aralık 2009, 19:55:43 »

Cheesy Cheesy.
ben olsam 3 telefon alırdım. 3 hat kullanıyorum derdim Smiley

Sayfa: 1 2 3 [4] 5 Yukarı git Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer: