0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1] Aşağı git Yazdır
Gönderen Konu: Malatyalılar Hazreti Peygamberi andı  (Okunma Sayısı 284 defa)
kuranehli
Üstad Üye

"Ey örtüsüne bürünen kalk ve uyar"

« : 04 Nisan 2008, 16:37:17 »

Malatyalılar Hazreti Peygamberi andı

İhya-Der Malatya Şubesi "Kutlu Doğum " münasebetiyle bir konferans düzenledi. Konuşmacı olarak Mehmet Göktaş Hoca’nın katıldığı konferansa yoğun bir ilgi olduğu gözlendi.

MALATYA-İhya-Der Malatya Şubesi Kutlu Doğum anısına konferans düzenledi. Mehmet Göktaş Hoca’nın konuşmacı olarak katıldığı konferans, dün akşam 19.30'da Belediye Konferans salonunda gerçekleşti.

Programa Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlandı. İhya-Der Genel Başkanı Yunus Emiroğlu açılış konuşmasında Peygamber Efendimizin hayatından birkaç kesit sundu. Mehmet GÖKTAŞ Hoca, Peygamberimizi anlamaya yönelik yaptığı konuşmasında Müslümanların birlik ve beraberliğinin önemine değindi. Örtünün mahiyetine de değinen Göktaş, "biz Müslümanlar için Kâbe neyse Safa ve Merve neyse örtüde odur" dedi. İslam'ın baskı ve zulümlere rağmen gün geçtikçe büyük bir yükselişe geçtiğini belirten Göktaş Hoca, Peygamberimize olan sevgi selinin gün geçtikçe arttığını söyledi.

Bir kız çocuğu tarafından okunan şiir duygulu anların yaşanmasına sebep olurken, söylenen ilahi, ezgi ve salâvatlarla manevi bir ortam oluştu. Programın sonunda İhya-Der Malatya Şube Başkanı Mahmut Yayla hazırladığı “Kardeşlik Duasını” okudu.

Geceye katılanlara çıkışta peygamberimizin sevgisini konu edinen "Muhabbetten Muhammed (as) Oldu Hâsıl" adlı kitap dağıtıldı. Konferansa halktan yoğun bir olduğu görüldü. (Fuat Sezer-Servet Tokat-İLKHA)

Moderatöre Bildir   Logged

¥üяєğiм∂є вiя  нicrαn yαrαsı vαя...ünlem
vuslat
Site Yöneticisi

Sözüm tükendi, manayı sessizliğe yükleyip sustum

« Yanıtla #1 : 04 Nisan 2008, 16:48:10 »

Allah c.c Muhammed a.s  FFFF bağlı tüm mümin muvahid kardeşlerimizden razı olsun. rabbimiz Allah azze ve celle Resulullah aşkı ile yanıp tutuşan mümin sayısını artırsın, onun sevgisi ile kalbimizi bütünleştirsin...sevgi ile kalın.

Ya Rebbî! ez Ji bela û zehmetîya, arîkarî te dêxwazîm. Ez xwe davim te...
mariye
Tecrubeli üye
**

« Yanıtla #2 : 06 Nisan 2008, 16:43:47 »

Allah c.c Muhammed a.s  FFFF bağlı tüm mümin muvahid kardeşlerimizden razı olsun. rabbimiz Allah azze ve celle Resulullah aşkı ile yanıp tutuşan mümin sayısını artırsın, onun sevgisi ile kalbimizi bütünleştirsin...sevgi ile kalın.
amin aminnnn

İnşirâh…İnşirâh…İnşirâh…Hâra düştüm,dilime kan değdi yüreğime od.Dâra düştüm Ey Rab bana bir inşirah .....Ah-u efgânımı bir
dinleyiver, bu gece çok karanlık…katran karası olmuş göğsümü bir açıver…Daraldım…Bir bakıver..
kerwan
Yeni Üye
*

« Yanıtla #3 : 08 Nisan 2008, 19:59:59 »

batmandan malatyaya selam gercekten derneklerimiz çok güzel büyük etkinlikler yapıyorlar Allah onlardan razı olsun
Şehid Rehber
Huseyni Sevda
Usta Üye

Biz Aşığız Şehadete Kerbela'da Huseyine

« Yanıtla #4 : 08 Nisan 2008, 22:11:44 »

Allahu Teala C.c Razı Olsun

Çok Güzel Bir Etkinlik Ve Katılımda Da Olmuş MaşAllah

Rabbim Daim Kılsın İnş

İstikbalde En Gür Seda İslamın Sedası Olacaktır..

Mahzûn Yüreklerde Hazin Bir Sevdadır Huseyn
Sayfa: [1] Yukarı git Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer: