0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1] Aşağı git Yazdır
Gönderen Konu: mavi marmarada gizemli askerler  (Okunma Sayısı 222 defa)
seriyye
Üstad Üye

Allaha teslim olan eşyayı teslim alır.

« : 21 Kasım 2010, 23:24:07 »

Mavi Marmara gemisinde, Kıbrıs Barış Harekatı'nda yaşanan gizemli olayların bir benzerinin yaşandığı İsrailli askerlerin sorgusunda ortaya çıktı.

Mavi Marmara gemisinde, Kıbrıs Barış Harekatı'nda yaşanan gizemli olayların bir benzerinin yaşandığı İsrailli askerlerin sorgusunda ortaya çıktı. Atatürk Hastanesi'nde tedavi gören yaralı Filistin gönüllülerinden Osman Çalık'ın anlattığına göre, İsrailli askerler birçok tutukluya Mavi Marmara gemisinde uzaktan gördükleri iki metrelik, uzun boylu ve beyaz elbiseli askerlerin nerede olduğunu sordu.

Gazze'ye yardım konvoyuna KEYDER adına Erzincan'dan Antalya'ya gelerek katılan insani yardım gönüllüsü Osman Çalık, Mavi Marmara'daki baskınla ilgili bu ilginç olayı Milli Gazete'ye anlattı.

İsrailli komandolar tarafından bacağında vurulan ve kurşun isabet eden ayağı kırılan Çalık, İsrailli askerlerin sorgusunda yaşanan ilginç diyalogu ve Mavi Marmara gemisinde yaşanan gizemli olayı anlattı.

SORGUDAKİ İLGİNÇ SORU
Kendisi gemiden helikopterle hastaneye kaldırılıp, ameliyat edilen Çalık, sorguya katılan arkadaşlarının daha sonra bizzat kendisine anlattığı olayı şöyle aktardı:
“Askerler, tutuklayıp cezaevine götürdüğü arkadaşların bazılarına, biz gemiye indirme yaparken, filikaların yanında ikişer metre boyunda, uzun boylu ve beyaz elbiseli askerler vardı. Onları ne yaptınız? Bize verin diye, soru sormuşlar. Israrla gemide askerler vardı, demişler”.

Mavi Marmara gemisinde yaşananları da detaylarıyla anlatan Çalık, Pazar gecesi saat 11.00 sularında terör devleti İsrail'in gemi ve uçaklarının filonun peşine takıldığını ve taciz etmeye başladığını söyledi. Sabahleyin namaz için kalktıkları sırada 03:30 civarında hücum botlarının gemiye iyice yaklaştığını fark ettiklerini belirten Çalık, namaz sırasında hareketlenmenin başladığını ifade etti. O sırada geminin karaya 80 mil uzaklıkta uluslar arası sularda bulunduğunu belirten Çalık, “Namazı kıldıktan sonra, ateş etmeye başladılar. Plastik mermiler yağmaya başladı. Daha sonra üzerimizden helikopterler gaz bombaları atmaya başladılar. Attıkları gaz bombalarından birisi, benim sol bacağıma isabet etti. Pantolonumun yandığını fark ettim. Söndürmeye çalıştım. Ben geminin en aşağısındaydım. Gaz bombasının ardından yeniden geminin gövdesine mermi yağdırmaya başladılar” diye anlattı.

Moderatöre Bildir   Logged

Sayfa: [1] Yukarı git Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer: