0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1] 2 3 Aşağı git Yazdır
Gönderen Konu: mesaj süre sınırı  (Okunma Sayısı 1846 defa)
VuSLaTaSeVDaLı
VuSLaTaSeVDaLı
Yeni Üye
*

« : 22 Şubat 2010, 21:01:23 »

kardeşler delirecem böylesini başka bi yerde hiç  karşılaşmadım. her defasında mesaj günderdiğimde aşağdaki  hatayı veriyor  sitenin bi özeliğiyse kaldırın yahu ne gerek var

En son gönderdiğiniz mesaj üzerinden 180 saniye geçmediği için şu an mesaj gönderemezsiniz. Daha sonra tekrar deneyin.
Moderatöre Bildir   Logged

Bu DevirDe GENÇ OLmak, AteşLer İçinde OLup YANMAKTIR. Bu DevirDe MÜSLÜMAN GENC OLmak, AteşLer İçinde OLupta YANMAMAKTIR...
vuslat
Site Yöneticisi

Sözüm tükendi, manayı sessizliğe yükleyip sustum

« Yanıtla #1 : 22 Şubat 2010, 22:46:01 »

kardeş yeni gönderilecek mesajlara bir düzenleme getirilecek...

3 dak. sınırlaması şunun için konuldu; öncelikle konuların okunması ve daha sonra paylaşılması faydamızadır.
-3 dak. içinde 1 den fazla konu açarsanız, bu konu yeterince okunmaz.
-okuduğunuz bir konuya cevap  yazmak isterseniz de; 3 dak. çok kısa bir zaman sayılır.

geriye sadece alel acele 'Allah razı olsun' demek kalıyor. Bunu söylemek içinde az sabrederseniz belki konuyu tekrar okumak zorunda kalırsınız. Smiley

vesselam.

Ya Rebbî! ez Ji bela û zehmetîya, arîkarî te dêxwazîm. Ez xwe davim te...
malcolm x
Yeni Üye
*

« Yanıtla #2 : 22 Şubat 2010, 22:58:34 »

e sende 180 saniye bekleyiver kardeş Grin
VuSLaTaSeVDaLı
VuSLaTaSeVDaLı
Yeni Üye
*

« Yanıtla #3 : 23 Şubat 2010, 20:08:31 »

kardeş yeni gönderilecek mesajlara bir düzenleme getirilecek...

3 dak. sınırlaması şunun için konuldu; öncelikle konuların okunması ve daha sonra paylaşılması faydamızadır.
-3 dak. içinde 1 den fazla konu açarsanız, bu konu yeterince okunmaz.
-okuduğunuz bir konuya cevap  yazmak isterseniz de; 3 dak. çok kısa bir zaman sayılır.

geriye sadece alel acele 'Allah razı olsun' demek kalıyor. Bunu söylemek içinde az sabrederseniz belki konuyu tekrar okumak zorunda kalırsınız. Smiley

vesselam.

hııım.. Anladım sağolun..aslında yazınızı okudumda gayet doğru yaklaşım.. olduğu gibi  kalsın ozm Smiley))

Bu DevirDe GENÇ OLmak, AteşLer İçinde OLup YANMAKTIR. Bu DevirDe MÜSLÜMAN GENC OLmak, AteşLer İçinde OLupta YANMAMAKTIR...
têkoşîn
İnsana en lazım iş, en mühim vazife, Yüce Allah'a karşı muhabbet peyda etmek ve esmasına yapışmaktır
Site Yöneticisi

« Yanıtla #4 : 24 Şubat 2010, 12:51:09 »

Bu mesaj süresi sınırı bazen özel mesajlardada karşımıza çıkıyor...

evet özel mesajlardada snırlama var

têkoşîn
İnsana en lazım iş, en mühim vazife, Yüce Allah'a karşı muhabbet peyda etmek ve esmasına yapışmaktır
Site Yöneticisi

« Yanıtla #5 : 24 Şubat 2010, 12:55:43 »

Ama bazen gün içindeki ilk mesajımızda "en son gönderdiğiniz mesajın üzerinden..." diyor.

Son mesajımızı bir gün önce göndermiş olsakda bize bu sözü söylüyor Smiley

yanılmıyorsam ilk mesaj baz alınır 1 saat içinde en fazla 10 mesaj gönderilebilir.

têkoşîn
Site Yöneticisi

« Yanıtla #6 : 24 Şubat 2010, 13:10:11 »

Yok tekoşin abim sanırım bir sorun var. Siz bir ayarlara bakınız. Ben demadem bu sorunla karşılaşıyorum. Dün bir üyede aynı şikayette bulundu bana. İlk mesajında böyle olmuş. Forma yeni giriş yaptığı ve ilk mesajını yazdığı esnada...
sanırım şimdi düzeldi

SidaR
Ziyaretçi
« Yanıtla #7 : 24 Şubat 2010, 14:07:25 »

Yok tekoşin abim sanırım bir sorun var. Siz bir ayarlara bakınız. Ben demadem bu sorunla karşılaşıyorum. Dün bir üyede aynı şikayette bulundu bana. İlk mesajında böyle olmuş. Forma yeni giriş yaptığı ve ilk mesajını yazdığı esnada...
abicim sanırım  giriş yapmayı da bu sistem iletiden sayıyor o yüzden giriş yapar yapmaz ileti gönderdiğimizde 180 saniye beklemeniz gerekiyor diyor.

Yaw bunu böyle yapmanız güzel hoş da yani amaç güzel lakin bunun kötü yanı 180 saniye bekleyelim diyoruz ve bekliyoruz sonra neyse biraz bekledikten sonra şimdi 180 saniye dolmuştur deyip iletiyi ya da mesajı gönderiyoruz ama süre daha dolmadığı için süre yeniden 180 saniyeye geri dönüyor yani bir 180 saniye daha beklemek zorunda kalıyorsunuz. Süre sürekli sıfırlanmazsa sorun olmazda böyle sıfırlanınca pek hoş olmuyor. 
têkoşîn
Site Yöneticisi

« Yanıtla #8 : 24 Şubat 2010, 14:09:10 »

abicim sanırım  giriş yapmayı da bu sistem iletiden sayıyor o yüzden giriş yapar yapmaz ileti gönderdiğimizde 180 saniye beklemeniz gerekiyor diyor.

Yaw bunu böyle yapmanız güzel hoş da yani amaç güzel lakin bunun kötü yanı 180 saniye bekleyelim diyoruz ve bekliyoruz sonra neyse biraz bekledikten sonra şimdi 180 saniye dolmuştur deyip iletiyi ya da mesajı gönderiyoruz ama süre daha dolmadığı için süre yeniden 180 saniyeye geri dönüyor yani bir 180 saniye daha beklemek zorunda kalıyorsunuz. Süre sürekli sıfırlanmazsa sorun olmazda böyle sıfırlanınca pek hoş olmuyor. 

şimdi deneyin bakalım

züleyha
anne.. anne bil ki kızın! ....acıların en güzelini çekmede!
Usta Üye

kıyam gününe hazır bekletlmeli güller ve yapraklar

« Yanıtla #9 : 24 Şubat 2010, 14:17:33 »

çok özendim... bende isyân edeceğim..  Smiley

en son 9 gün önce yazmışım foruma..ama
sevgili forum geçen bu süreyi 180 saniyeden değerlendirdi.. sağolsun..  

açık açık söyleyin.. yazmayın.. istemiyoruz deyin.. anlayışla karşılarız..   Roll Eyes

Bir duruşumuz olmalı..
Asiliğe asillik içerisinde cevap vermeli ve ardından kapanan kapılara aldırmamalı!
Bir duruşumuz olmalı..
Karanlıklardan korkmadığımızı kanıtlamalıyız semaya!
Bir duruşumuz olmalı..
Duruşumuzla ölüme hazır olduğumuzu anlatabilmeli kainâta!
Sayfa: [1] 2 3 Yukarı git Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer: