0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1] Aşağı git Yazdır
Gönderen Konu: Mod olmak isteyenlere Duyuru!  (Okunma Sayısı 411 defa)
harras
Mücadeleci::.
Üstad Üye

Bir Seher Daha Ya Rab Bir Vuslat Daha Ya Rab...

« : 12 Temmuz 2009, 22:48:04 »

Sitemizde mod olmak için çesitli sartlar var..Mod olmak isteyenler inceleyiniz..

" TERCIHEN INGILIZCE BILEN..."

...Yapacaginiz isle bir ilgisi yok ama, bu sira herkes ingilizce bilen eleman ariyor... Bir bildikleri olmali...

" ARASTIRMACI, ÖGRENMEYE AÇIK..."

....O kadar isin arasinda sizi egitecek ne paramiz, ne de zamanimiz var... Mesleginizle ilgili gelismeleri is saatleri disinda kendiniz arastirip ögrenmek zorundasiniz...

" INISIYATIF SAHIBI..."

Üstlerinden habersiz is yapabilecek, ancak basarisiz olursa canina okunmasina katlanabilecek...

" SORUMLULUK ALABILEN..."

....Vergi, sigorta müfettisleri bir usülsüzlügü yakaladiginda " valla üstlerimin bu islemlerden hiç haberi yoktu, onlara danismadan kendim yaptim..." diyebilecek saflikta olan...

" ERKEK ADAYLARIN ASKERLIGINI YAPMIS OLMASI...

" ... Bayansaniz askerlik yapmis olmaniz gerekmiyor yaani

" BILGISAYAR KULLANABILEN..."

eee olmasın mı yaniii...

"SEYAHAT ENGELI OLMAYAN..."

... Altiniza Oto ve Modifiye BölümüDEN bir araba vericez, o konu senin, bu bolum benim deli gibi dolasacaksiniz...

"INSAN ILISKILERINDE BASARILI..."

.... Formumizda yeterince kavga hır-gür oluyo...Bir de sizle ugrasmayalim... Üst yönetimin hosuna gidebilecek seyleri yapabilen, yalakalik becerileri gelismis...

" IKNA KABILIYETI OLAN..."

diger forumlarin kalitesiz konular actigini uyelermize soyliyeceksiniz ve forumda aktif olmalarini sagiliyacaksiniz

" ANALITIK DÜSÜNEBILEN..."

..Ne bütçeyi tuturabiliyoruz, ne de muhasebe hesaplarini... Hersey arap saçina döndü... Biri bizi bu durumdan kurtarsin...

"TERCIHEN YÜKSEK LISANS MEZUNU, INGILIZCEYI ANA DILI GIBI KONUSABILEN, KONUSUNDA EN AZ ON YIL DENEYIMLI, ASKERLIGINI YAPMIS, 30 YASINI ASMAMIS..."

...Oha demeyin, aslinda ne istedigimizi biz de tam bilmiyoruz, bu özelliklere sahip aday bulabilirmiyiz onu da bilmiyoruz... Ama patron yazalim diyor, ilan havali oluyormus...

" B SINIFI SÜRÜCÜ BELGESINE SAHIP..."

... Size araba vericez ama soför vermicez... forumu gezmeye alisiksinizdir umariz...

Basvuru yapacak olan adaylar sizi tam olarak nerede kullanacagimizi bilmiyoruz.. Ne kadar çok vasfiniz olursa o kadar iyi. Gerisini sonra düsünürüz

NOT:yazının yönetimle hiçbi alakası yoktur ...  Roll Eyes bu konu sitede varsa siline bilir arama yapılmıstır inşAllah selam ve dua ile...
Moderatöre Bildir   Logged

<a href="http://cagritv.com.tr/bannerler/ctv-468x60.swf" target="_blank">http://cagritv.com.tr/bannerler/ctv-468x60.swf</a>
“Güzel ahlak, senin Allah'dan başka bir maksadının olmamasıdır.” (Ebu Said El-Harras)
seriyye
Üstad Üye

Allaha teslim olan eşyayı teslim alır.

« Yanıtla #1 : 12 Temmuz 2009, 23:20:40 »

Cry Cry Cry

harras
Üstad Üye

« Yanıtla #2 : 12 Temmuz 2009, 23:38:21 »

ya ağlama benide ağlatan dur sana bir kıyak yapacaz dede sen içini ferah tut inşAllah bende bu özellikler olsa inan millet vekili olurdum Smiley selam ve dua ile...

<a href="http://cagritv.com.tr/bannerler/ctv-468x60.swf" target="_blank">http://cagritv.com.tr/bannerler/ctv-468x60.swf</a>
“Güzel ahlak, senin Allah'dan başka bir maksadının olmamasıdır.” (Ebu Said El-Harras)
_uMuT_
Mir Üye

seven sevilene tabi olur.

« Yanıtla #3 : 13 Temmuz 2009, 09:42:40 »

EEE adminler neyi bekli hemen ofluyu  mod yapın Smiley bütün vasıflar mevcut tam bi vasıflı üye  Smiley

(dualar sana filistin)
têkoşîn
İnsana en lazım iş, en mühim vazife, Yüce Allah'a karşı muhabbet peyda etmek ve esmasına yapışmaktır
Site Yöneticisi

« Yanıtla #4 : 13 Temmuz 2009, 09:46:23 »

admin bey
-efendim
+beni mod yapın
-yaaa...neden
+doktorlar bi hastalık buldular bende,tedevisi yokmuş,
eğer hemen forumda mod olmazsan öleceksin dediler
-yaa öyle mi
+evet
-sen artık bi modsun
+hadi yaa
-eveettt (üye banlanır)

-adminn beni mod yap
+neden
-çünkü ben seçilmiş adamım
+

- adminsiniz sanırım ben modluk için başvuru yapmaya gelmiştim de
+ daha önce modluk yaptın mı?
- hayır hep üyeydim ama artık mod modundayım
+ mod modundaymış .. kelime oyunlarıyla beni etkilemeye calışma
-

-admin beni mod yap yaw
+oldu numara al sıradan
-tamam abi
+numaranız 1.567.980
-oldu abi sıra ne zaman gelir

yeni üye : admin kardeş selam
admin : hoşgeldin foruma
yeni üye : ya bi maruzatım vardı da
admin : buyrun tabi yardımcı olmaya çalışayım
yeni üye : burada yetkililer, moderatörler falan var ben moderatör olmak istiyorum
admin : başka bi sıkıntınız var mı ?
yeni üye : yok Allaha şükür
admin : nannn mannak bi git başımdan 12 mesajla moderatörlük senin neyine
yeni üye : istiyorum dediiiim
admin : oldu şekerim admin yapıyım istersen
yeni üye : daha iyi olur
admin : banlanmadan yürü git
yeni üye : görüşcez
admin : hadi  yürüüü

adminim selam
selam
benim bi mazuratım var
neymiş
beni mod yapsana
modum mu oturturum

- meraba ben gecen gün modluk başvurusu yapmıştım ..aramadınız ben arayım dedim başınıza bişey geldi sandım ondan geldim
+ yok bişey olmadı iyiyiz biz
- tamam o zaman ben yarın gelip başliyim işe
+

Grin

harras
Üstad Üye

« Yanıtla #5 : 13 Temmuz 2009, 13:56:39 »

Nüfus cüzdanının 3 adet arkalı önlü fotokopisi,
-12 adet vesikalık fooğraf
-İkametgah senedinin 2 adet fotokopisi,
-Sürücü Ehliyet belgesi,
-Sağlık raporu,
-Emniyet müdürlüğünden sicil kaydı

-Anne babadan Helallık ( Dış dünyayla bağlantıları koparan modlar bulunmaktadır.

Lise diploması,
-1 adet masaüstü bilgisayar,
-Sağlam bir kafa,
-Haftanın 7 günü ve 24 saati,gerektiğinde yılın 365 günü ve 52 haftası,
-Bir adet 15m2 oda,odaya yakın bir tuvalet ve her an çay demlemeye ve aperatif gıdalar hazırlamaya müsait mutfak,
-19 inch monitör,
-Hızlı bir internet bağlantısı,
-Sİzi seven kullanıcılar,
-Bir adet admin,
-Karizma...
-Şık bir imza
-Emsali görülmemiş bir avatar,

Eğer bütün bu şartları Kabul ediyorum,Moderatör olmaya hazırım diyorsanız Lütfen sıraya giriniz ...

NOT:yazının yönetimle hiçbi alakası yoktur ...  ::)selam ve dua ile...

harras
Üstad Üye

« Yanıtla #6 : 13 Temmuz 2009, 14:04:45 »

yaa oflu kardesim  bak behesti ne demis Allah korusun
hani derlerya ağzı sütte yanan yoğurdu üfliyerek içer babam sorumluluk ağırdır hakkını vermek lazım  Smiley selam ve dua ile...

Sayfa: [1] Yukarı git Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer: