0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1] Aşağı git Yazdır
Gönderen Konu: Mücahid ve Çakal Sürüsü  (Okunma Sayısı 242 defa)
Âl-i İmran
Yardımcı Yönetici

“Batın-ı kalp ayine-i sameddir ve ona mahsustur”

« : 13 Kasım 2010, 10:21:02 »

Esir Mücahid ve Çakal Sürüsü

Elleri arkadan bağlı mücahidin sırtına bir ceket atılarak bağlandığı saklanmaya çalışılıyor. O, şahadeti göze aldığı için ne önlerinde yalvarıyor, ne de korkup alçalmıyor. Ölüm korkusu olan insanların ağzı kurur ve dilleriyle dudaklarını ıslatmaya çalışırlar. Bu yiğit sorulara istediği gibi cevap verip şehit düşüyor. Arada gecen konuşmaları Çeçenceden Türkçeye çeviriyoruz. Videoda gözüken polisler Çeçenistan`ın Şali kentindenler.

Mücahit: Gerçekte Allahın kanunları geçerlidir, Rusya`nın değil, Biz yalnız şeriat kanunları istiyoruz.

Polis: Biz Ruslarla savaşırken sen nerdeydin? (Gülüyor)

Mücahit: Ben o dönem 9 yaşındaydım!

Polis: O zaman sizin şeriat kanunları neredeyi?

Başka polis: Önceden Ruslara savaşırken, neden şeriata göre savaşmadınız? Şimdi Kadirov`a karşı cihat yapıyorsunuz?

Polis: Bizim elimize düşeceğine kendini niye havaya uçurmadın? Zaten şimdi öleceksin!

Mücahit: Ben intihar etmeyi düşünmüyordum!

Başka polis: Neden bize ateş etmedin?

Mücahit: Çünkü yanımda silahım yoktu!

Başka polis: Yanında silah olsa bize ateş eder miydin?

Mücahit: Evet!

Polis: Yasir hakkında bize bilgi ver!

Mücahit: Yasir bir Kur`an hafızıdır!

Başka polisler topluca gülüşüyorlar. Hafız nedir?

Mücahit: Hafız Kur`an-ı ezere bilen kişidir!

Bir polis: Bizim ülkede kur’ an-ı ezbere bilen çok var, hiç birisi hafız olduğunu söylemiyor. Bu Arapça kelime nedir?

Polisler: Nereden onun gerçek hafız olduğunu biliyorsun? O, gerçek Çeçen değil!

Mücahit: Ben de kur`an-ı ezbere biliyorum!

Polisler: Yasir, size Çeçece konuşmaya müsaade etti mi?

Mücahit: Evet. Fakat kendisi iyi Çeçence bilmiyor!

Videoda gözüken bölümde gecen sözler. Arkasından genç anlından vurularak şehit ediliyor. Çeçenistan`da 2010 yılında insan hakları bu seviyededir. O bölgede yaşayanlar intihar bombacısı neden oluyor? Bu film cevap veriyor.

Videonun altına yazılan yorumlarda polislerin adresleri ve isimleri belirtiliyor. Onları tanıyanlar çıktı. Çakalların arasında yakışıklı bir genç, iman dolu göğsüyle hayatının baharında inşAllah şehit oldu.
Kafir Rusya’ ya ölüm.

Mehmet Aydemir / ikincivatan.eu

eğer ümmetin sesinde video açılmazsa buradan da izleyebilirsiniz.http://imamtv.com/play329.htm
Moderatöre Bildir   Logged

İntizarınla çöller deli divaneydi, Firkatin bir kor idi, Alev idi dile ey YAR …
têkoşîn
İnsana en lazım iş, en mühim vazife, Yüce Allah'a karşı muhabbet peyda etmek ve esmasına yapışmaktır
Site Yöneticisi

« Yanıtla #1 : 13 Kasım 2010, 12:23:49 »

Hakikakten çakal sürüleridir bunlar..fırsatı buldular mı üşüşürler avlarının üstüne acımasızca.yürek namına bir şey bulamazsınız tek bildiklei şey kalleşliktir ve ihanettir bu çakalların.
mücahid, çakalların ellerinde esir ama mücahid ama semalarda gezecek kadar özgür...
Çakallar ise hakim kılığında ama korkak ama hain ve alçak...

yas gülü
Tecrubeli üye
**

ASRA ANDOLSUN İNSAN ZİYAN VE HÜSRANDADIR..

« Yanıtla #2 : 19 Şubat 2011, 19:26:57 »

RABBİM ŞEHADETİNİ KABUL ETSİNNN...

HAYAT İMAN VE CİHAT ALNIMIZIN YAZISIII...
Sayfa: [1] Yukarı git Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer: