0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1] Aşağı git Yazdır
Gönderen Konu: Recep tayip erdegoan VE Ahmet türkün görüşmesini nasıl degerlendirelim??  (Okunma Sayısı 186 defa)
kerwan
Yeni Üye
*

« : 05 Ağustos 2009, 18:50:40 »

S.aleyküm Allahın rahmete bereketi tüm inananların üstüne olsun degerli arkadaşlar malumunuz biliyorsunuz bir kürd sorunu vardır kanayan bir yaradır mazlum müslüman kürd halkı senelerce inkar edildi halkları elinde alındı kürdçe kasetler yasaklandı kürdçe konuşma yasaklandı köy isimleri değiştirildi vs vs ve sorunun sonucunda pkke meydana cıktı dediki ben bagımsız kürdistan istiyorum bir şekilde kürdlerin bir bölümünün umudu olmuştu hata hepimiz diyorduk bunlar haklarımızı devlleten alacaklar hata sempati duyduk ta cemmatla catışmaya girinceye kadar anladıkkı marksist leninst bir örgüt olduğunu hata o zamanlarda bayragı komünizim olan orak çekiç simgeleriydi 1999 sürecine kadar bagımsızlık istiyordu u dönüşü yaparak bu sefer özerklik talep eti akabinde konfederalizim akabinde demokratik laik tce istiyorlardı yani her gün renkten renge girip tcenin gözünde şirin görünmeye calışyordu ve başardıda bügünlerde yine kürd sorunu birinci gündem madesi BÜGÜN Akp dtp görüşmesi vardı sizce Akp Dtp kürd sorunu cözerlermi aralarında bu görüşmeye sıcak bakıyormsuunuz?? bundan kaç gün önce hizbullahi cemmat mustazaf der bölgede bulunan bazı islami dernekler acıklama yapıp eger devlet laiklerle anlaşıyorsa yanılyordur kürd halkının tek temsilcisi hizbullahi cemmatır gibi yazıları acıklamaları gördük bunu nasıl degerlendiriyorsunuz Arkadaşlar?? hizbullahi cemmat kürd sorununa ne kadar duyarlı oldu bazı sitelerde hizbullahi mustazaf deri eleştiren  yazıları gördüm hizbullahi cemmat gercekten kürd sorununa sesiz kaldımı? eger tce dtpyi tek muhatap alırsa kürd sorunu cözülürmü?? Kendi dilinden hizbullah adlı kitabı okuduğumuzda orda kürd sorunuyla ilgili bazı yazılar var onlar pratike koyuldumu acaba EVET degerli Arkadaşlar görüşlerinizi bekliyorum kürd sorunuyla ilgili vesellem
Moderatöre Bildir   Logged
Sayfa: [1] Yukarı git Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer: