0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1] Aşağı git Yazdır
Gönderen Konu: Şaron Domuzunun son Durumu(Rabbim seni kahruperişan etsin.Amin)  (Okunma Sayısı 225 defa)
H@B!BE_XUD@
Yeni Üye
*

« : 06 Mart 2009, 20:53:32 »

HSH - Bulunduğu hastane Şaron'u ailesine teslim etmek isterken, ailesi ise kabul etmedi ve hastanenin bakmasını talep etti.
06/03/2009 - 18:21

İsrail eski Başbakanı Ariel Şaron'u üç yıldan beri komada yattığı Tel Aviv'deki Şeba hastanesi yönetimi evine göndermek istiyor. Tedavisinin mümkün olmaması sebebiyle Şaron'u hastane yönetiminin çıkarmaya çalışması üzerine, ailesi karara itiraz etti. Şaron ailesinin itirazı, krize sebep oldu.

Hastane yöneticileri, gözeticiler eşliğinde Şaron'un bakımının evinde devam ettirilmesini istiyor.

Hastanenin hesaplarına göre Şaron'un masrafları, 1948 yılından bu yana her hangi bir hastaya yapılan ödemenin çok ama çok üstüne çıkmış durumda. İsrail Sağlık Bakanlığına hastane tarafından yazılan yazıda, Şaron'un durumundaki bir hastaya, kendilerinen en fazla üç ay bakabileceği belirtiliyor.

Öte yandan Şaron'un oğlu Cal'ad'ın babasının bulunduğu odayı ofis haline getirdiği, işlerini hastaneden idare etmeye başladığı, hatta iş toplantıları bile düzenlediği bildiriliyor. Bu durumunda da hastane yönetimini rahatsız ettiği kaydediliyor.

Şaron üç yıldan bu yana komada yatıyor. 2006 yılı Ocak ayında geçirdiği bir beyin kanaması sonucunda komaya girmişti.

Kaynak : http://www.hurseda.com
Moderatöre Bildir   Logged

İslâmiyet güneş gibidir; üflemekle sönmez, gündüz gibidir; göz yummakla gece olmaz. Gözünü kapayan yalnız kendine gece yapar.(ÜSTAD)
_uMuT_
Mir Üye

seven sevilene tabi olur.

« Yanıtla #1 : 07 Mart 2009, 09:17:44 »

daha bu neki bide bunun ahireti var Allah şeyh ahmetyasinin ahını fitil fitil burnundan getirdi bunun....

(dualar sana filistin)
byleoger
AbDuSsElAm
Tecrubeli üye
**

MEDRESELİ MÜCAHİD...

« Yanıtla #2 : 09 Mart 2009, 21:24:34 »

şİMDİLİK ...

öLMESİNİ SİTEMİYORUM ONUN BU HALİNE BAKARAK FİRAVUNUN SECDESİNİ HATIRLIYORUM ÇEKTİğİ AZABI HATIRLIYORUM ....

BİRAZ DAH ÇEKSİN BİRAZ DAHA GöRELİM ÇEKTİğİNİ....

AHİRETE İSE

ODUN OLACAğI CEHENNEM ONA DAHA ALEVLİ DAHA YANICI OLSUN İNşAAllah....

AMİN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SIR SENİN ESİRİNDİR, AĞZINDAN ÇIKTIĞI TAKDİRDE SEN ONUN ESİRİ OLURSUN.Hz. ALİ(r.a.)
Sayfa: [1] Yukarı git Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer: