0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1] Aşağı git Yazdır
Gönderen Konu: SEYFULLAH-SILAW ((2009))ÇIKTI  (Okunma Sayısı 508 defa)
ubeydullah
Yeni Üye
*

« : 06 Ekim 2009, 22:19:32 »

SEYFULLAH SILAW ALBÜMÜ TÜM MÜZİK MARKETLERDE BULABİLİRSİNİZ 
Moderatöre Bildir   Logged

гüъεyyε
Üstad Üye

ღνսรlﻪէรενժﻪรıღ

« Yanıtla #1 : 07 Ekim 2009, 23:09:40 »

evet albümü aldım ama açıkçası fazla beğenmedim ( kapağını da beğenmedim )  Tongue sözlerine diyecek lafım yok sözler güzel sesi de mükemmel bir de müziği diğer kasetlerindeki gibi olsaydı ıı ne güzel olurdu......

˙·٠•●  Suskunluğum  asaletimdendir   ●•٠·˙
muhakemat
Yeni Üye
*

« Yanıtla #2 : 13 Ekim 2009, 16:11:54 »

SELAMUN ALEYKÜM
kardeşler Allah rızası için seyfullah abiye destek olalım onu yalnız bırakmayalım unutmayınki biz onun kasetleriyle büyüdük onun kasetleriyle coştuk ona çokşey borçluyuz şuan kasetinin özlem ajansdan çıkmaması yada ayrılması bizi adeletsizliğe sevketmesin lütfen şunu unutmayın bunu tüm samimiyetimle söylüyorum ve bu benim düşüncem seyfullah abi eskiden bizim sanatçımızdı bize söylerdi ama şimdi ümmetin sanatçısı oldu herkese(bizde ümmetiz ama birkesimi ümmet bizle munhasır deildir)hitabediyor oyüzden onun başarılarıyla gurur duymamız ve tebrik etmemiz gerekiyor. abi özlem ajansdan ayrıldı die haşa dinden ayrılmadıya (üstad bediüzzaan ne dior kim olursa olsun ne olursa olsun madem imanı var o noktada bizim kardeşimizdir) lütfen kasetini alalım ve yayalım ..

son nokta bu yazıyı yazmazdan bir dakka evvel seyfullah abiyle telefonda görüştüm herkese selamı vardı mersinden balamak üzere heryeri dolaşıp kasetin tanıtımını yapacakmış .
wesselam

Cümle tahiyyat, ol Hâkim-i Ezel ve Hakîm-i Ezelî ve Rahmân-ı Lemyezelîye elyaktır ki, bizi İslâmiyetle serfiraz ve şeriat-ı garrâ ile sırat-ı müstakîme hidayet etmiştir.
гüъεyyε
Üstad Üye

ღνսรlﻪէรενժﻪรıღ

« Yanıtla #3 : 13 Ekim 2009, 23:15:33 »

seyfullah abinin sesi muhteşemin de ötesi bütün ilahileri de mükemmel benim mp4 üm onun ilahileriyle dolu...benim için sesi vazgeçlmez ve öyle kalacak ben ömrü hayatımda öyle bir sese rastlamadım ama yeni besteleri sesini gölgede bırakıyor ... ben demiyorum kaset almayın diye ben de aldım ama hiç beğenmedim diyorum eskisi kadar güzel eserler çıkarırsa yine bizdeki yerini korur ama kasetindeki küçük bir bölümde sanki kısık bir bayan sesi var onun haricinde çıkardığı eserler ezgi ... biz ilahi ye daha çok meyilliyiz...

˙·٠•●  Suskunluğum  asaletimdendir   ●•٠·˙
Sayfa: [1] Yukarı git Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer: