0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1] Aşağı git Yazdır
Gönderen Konu: ÜMMETİ MUHAMMED'İN AFFI  (Okunma Sayısı 195 defa)
kördüğüm
kırıntı
Üstad Üye

inadına özgürlük inadına direniş...

« : 09 Ocak 2009, 19:52:34 »

Amir bin Sa'd radıyAllahü anh babasından naklen anlatıyor:
Peygamber aleyhisselâm ile beraber Medine'ye gitmek üzere Mekke'den yola çıktık ve Azverâ isimli mıntıkaya yaklaştığımızda, Nebiy aleyhisselâm indi ve ellerini kaldırıp bir müddet Allah'a dua ettikten sonra yere kapanıp secde etti. Secdede uzun bir süre durdu, yine ellerini kaldırıp bir müddet Allah'a duada bulunduktan sonra yere kapanarak secdeye vardı; yine Uzun bir süre durduktan sonra tekrar ellerini kaldırarak, bir süre daha Allah'a dua etti ve sonra yere kapanarak secde etti. Bundan sonra da şöyle buyurdu:
Muhakkak ben Rabbime yalvarıp ümmetim için şefaat ettim de Rabbim ümmetimin üçte birinin günahlarını affetti; bunun üzerine, şükürde bulunmak için secdeye kapandım. Sonra başımı kaldırarak ümmetim için Rabbime yalvardım da yine üçte birinin daha günahlarını bağışladı; bunun üzerine, şükretmek için secdeye vardım. Sonra başımı kaldırdım, ümmetim için Rabbime yalvardım da, ümmetimin son üçte birinin de günahlarını bağışladı ve Rabbime secde etmek için yere kapandım.
Moderatöre Bildir   Logged

...:::Rabb'im tut ki elimden, düşmeyeyim:::...

_uMuT_
Mir Üye

seven sevilene tabi olur.

« Yanıtla #1 : 09 Ocak 2009, 19:55:31 »

RABBİM bizleri hz muhammed s.a.v in şefaatine nail olanlardan eyler inşAllah....

(dualar sana filistin)
kördüğüm
kırıntı
Üstad Üye

inadına özgürlük inadına direniş...

« Yanıtla #2 : 09 Ocak 2009, 19:58:08 »

Alıntı
RABBİM bizleri hz muhammed s.a.v in şefaatine nail olanlardan eyler inşAllah..
amin inşAllah....

...:::Rabb'im tut ki elimden, düşmeyeyim:::...

__YaZ_yAğMuRu__
Üstad Üye

« Yanıtla #3 : 09 Ocak 2009, 22:33:33 »

Muhakkak ben Rabbime yalvarıp ümmetim için şefaat ettim de Rabbim ümmetimin üçte birinin günahlarını affetti; bunun üzerine, şükürde bulunmak için secdeye kapandım. Sonra başımı kaldırarak ümmetim için Rabbime yalvardım da yine üçte birinin daha günahlarını bağışladı; bunun üzerine, şükretmek için secdeye vardım. Sonra başımı kaldırdım, ümmetim için Rabbime yalvardım da, ümmetimin son üçte birinin de günahlarını bağışladı ve Rabbime secde etmek için yere kapandım.        Paylaşımın için tşkler.Rabbim razı olsun inş.Measselam

Ey Şehadet ünlem
    Bilsem ki ne zaman denk gelecek o gelişin..
    Gelin gibi hazırlanır, güzelce süslenirdim.

http://www.vuslatsevdasi.com/forum/tefsir_dersleri-b199.0/
harras
Mücadeleci::.
Üstad Üye

Bir Seher Daha Ya Rab Bir Vuslat Daha Ya Rab...

« Yanıtla #4 : 09 Ocak 2009, 22:44:48 »

Hangi yüzümüzle bakacazki Kainatin sultanına Allahım sen bizi Affet
Allah razı olsun kardesim selam ve dua ile...

<a href="http://cagritv.com.tr/bannerler/ctv-468x60.swf" target="_blank">http://cagritv.com.tr/bannerler/ctv-468x60.swf</a>
“Güzel ahlak, senin Allah'dan başka bir maksadının olmamasıdır.” (Ebu Said El-Harras)
Sayfa: [1] Yukarı git Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer: